Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonuuss tahmin ettim ismimi çıkarmışsın
Küsme bana
Çok çok çok dolu kafamın içi, baya dipteyim ruh hali olarak.
Gel barışalım
Hem gelişme var bende iki sene yok olmadım bu sefer 1 aycık

Bizim ruh halimiz de çok ışıltılı değil gel işte yazalım çizelim şişman şişmanın halinden anlar

Günaydın kızlar

Dün babam geldi, o yüzden dün ve bu sabah yemeği biraz kaçırmış olabilirim

O yüzden bugün daha hafif yiyeceğim,

Sabah yine hamur işi yedim annem babam geldi diye yapmıştı, Allah affetsin

Öğlen çorba, pırasa yemeği ve yoğurt yedim.

Abur cubur, atıştırmalık yok. Sadece form krakerlerden yedim. 5000 adım attım şimdilik.

Sizler nasılsınız, neler yapiyorsunuz

Benim de kalkıp akşama yemek yapmam lazım ama yerimden hiç kalkasım yok tatil bitiyor diye herhalde modum düşük biraz
Eylul geliyor, herkesin tatil modu bitiyor tatilin bitmesi degilde dönünce o evin halini gormek beni benden aldi.
Aslinda sinirlerim cok bozukta tutuyorum kendimi. 2 hafta once eşime halilari yikamaya ver dedim gecen hafta verdi ve sonuç halilar hâla orta da yok. Yarin ya da carsamba gelcekmis. Kaynanamda kaliyorum şimdide.. aksam eve gittim zaten tarumar olmuş. Bu aksam da koltuklari yikaticaz. Sonra yikanacaklar dolu, camlar silincek perdeler yikancak. Mutfak komple girişilcek. Düşündükçe uykum kaçıyor

canım benim kadın olmak ne zor hayatta , şimdiden kolay gelsin canım

Her tatil dönüşü dediğin gibi işler yığılmış bir vaziyette bizi bekliyor insanın gözü korkuyor ama başlayınca yavaş yavaş oluyor keşke eşin sen yokken koltukları da yıkatsaymış geldiğinde direk hazır olurdu ama çok sıkma yine de canını yavaş yavaş yaparsın camları en sona bırak kirliyse kirli boşver uykuların kaçmasın hiç canım Ben de işte okullar açılıyor diye biraz stresliyim büyük ihtimal sabahçı olacağım ve sabah erken kalkmak işkence gibi şu an bol bol uyuyayım diyorum ama böyle dedikçe sabah 8-9 gibi uyanıyorum

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım dedim spor çok yapamıyorum hiç canım istemiyor ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

Kahvaltı
1 wasa, domates, salatalık, peynir, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme
Ara
1 LT dukan birası, bir avuç kuruyemiş
Akşam
Köri soslu tavuk(kremasız), salata

2 LT su, 2 mil Leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…