- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Kendini sev tiksinme. Zayif olanda sensin kilolu olanda. Birbirimizi tutalim birşeylere baslayalim
canım inşallah tahlil sonuçların temiz ve sevindirici olsun
Teşekkür ederimHayırlı haberlerle gel inşallah
süperrrTeşekkür ederim
Şükür temiz çıktı sonuçlarım seneye tekrar testler yapılacak ama bir sene en azından kafam rahat olacak
Sağ ol ablacım sen ne yaptın halledebildin mi işlerinisüperrrmaşallah çok sevindim senin için canım
Allah kolaylık versin canım.iyi geceler fıstıklarrrbende uyuyamadım sağ dön sola dön düşün dur yarın İstanbul'a gidicez biraz burda lazım olacak eşyaları getircez kışlıklar çocukları. çantaları biraz mutfak eşyası vs ,ıvır zıvır ufak tefek şeyler ama lazımlı yarın İstanbul'da yorulacam buraya gelip o eşyaları yerleştirmek 2 gün yine pert ben çok iş var benimde gözümde çok büyüyor Allah hepimize kolaylık versin inşallah şu ev işlerini düzene koyup hemen kendimi de düzene sokucam inşallah yine şişti. kaç oldum bilmiyorum yarın tartılıcam İstanbul evde ama korkuyorum baskül deki rakamı görmeye can dostlarım uzaktanda olsa bakıyorum okuyorum gelebildiğim kadar geliyorum bu pskolojiulr şimdilik bunu yapabiliyorum ama düzelecem inşallah sahalara güçlü dönecem inşallah hepinize cani yürekten sevgiler selamlar
valla hasibe ben de berbatımBir kaç gündür iyice bunaldım kilolardan. Kendimden tiksindim resmen aynada kendimi görünce. Bugün dahiliyeye giriş yaptırdım diyetisyene yönlendirmesi için. Sabah aç karnına tahlil verip öğleden sonra sonuçlarla diyetisyene gidicem. Aslında diyetisyenin vereceği listeyi ezbere biliyorumdur ama yine de sorumluluk olsun bir yere hesap vereyim diye gideyim dedim.
çok sevindim canımTeşekkür ederim
Şükür temiz çıktı sonuçlarım seneye tekrar testler yapılacak ama bir sene en azından kafam rahat olacak
Sağ ol canımvalla hasibe ben de berbatımşiştim de şiştim. hep yarın başlayacağım diyorum, yarın olunca da kaldığım yerden yiyorum. ama bir şekilde başlamak lazım.
ama ben hastane diyetisyenlerinin listelerine uyamıyorum. karışık oluyor.
çok sevindim canım
Ben bu listeyi beğendimkiSonuçlarım çıktı folik asit ve demirim düşük. Hap yazdı. Diyetisyene gittim. Liste verdi 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi.
Eki Görüntüle 2905764
Günaydın Ooohhhh miisss günümüz güzel geçsin
Afiyet olsunGunaydinnnnn
Nerde kalmıştık
İşte buuuGunaydinnnnn
Nerde kalmıştık
O kadar haklısın ki ben bile unuttum desem yeridir o kadar geç açıklandı
Afiyet olsunGunaydinnnnn
Nerde kalmıştık
Teşekkür ederimGünaydın arkadaşlar
Dünkü mönümü yazayım
Sabah
Kıymalı soğanlı yumurta
2-3 dilim ekmek
2 porsiyon meyve
Ara
meyve
kuruyemiş
Kahve
Akşam
Patlıcan biber kızartma
1 tabak Bulgur pilavı dolu dolu
Ayran
1 porsiyon Meyve
hzlsel tahlillerin temiz çıkmasına sevindim
Bulamiyorum hayırlı olsun listen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?