Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın

kızlar ben yola çıktım otobüsle İstanbul a gidiyorum bugün eşyaları koliliyecem kızımla yarın nakliyatı gelicek eşimle Tekirdağ'da. geticek ev tuttuk okula yakın eşyasız kombi li diğer tuttuğumuz ev eşyalıydı kombide yoktu sadece özel eşyalarımızı getirmiştik kumbağın merkezine uzaktı kışın incin top oynuyormuş bemddm eşime deliririm ben burda dün bulduk tuttuk merkezde okula çok yakın pazar önüne kuruluyor şimdi gidiyorum işte ev toplamaya dün birde emlekçı aradı eve ciddi alıcı varmış yani çok şaşkın üzgün kararsız dengesiz oldum bu ara çokta iş var yapılması gereken

Hayırlısı olsun arzu sıkıntılı zamanlar

Allah kolaylık versin canım.

slm kızlar
anladığım kadarıyla bu hafta herkesin koşturmacalı geçmiş
okul hazırlıkları, uyum haftası, meryem hanımın doğum günü, izmirden gelen misafirler, iş güç derken ben de aktif giremedim

cuma günü tartıldım ama gelip yazamadım.
geçen hafta 108.4
bu cuma: 109.1
fark: +0.7

bu hafta dikkat edemedim çok saatlerim şaştı biraz. inşallah haftaya toparlarım

ben de bu hafta regl öncesiymişim canım farketmedim. 1 hafta erken geldi. haftam zaten çok yoğun ve yorucuydu. arada bu da kaynadı. şu an mafişim. ağrım var. sersem gibiyim.

Allah kolaylık versin canım zor işler
ağrım var şu an kahve içiyorum
Afiyet olsun canım şifa olsun

İyi geceler kızlar yeni hafta yeni güzellikler getirsin hepimize insAllah yarın ki tartı güzel sonuçlar göstersin benim adet yakın belirtilerde başladı bel karın ağrısı insAllah gecikmeden gelir bklm oğlan uyudu bende uyuyayım grsrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…