- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Çok saol cnm benimİyilesmene cok sevindim canim
Çok iyi cnm tebriklerGunaydin kilom
Gecen hafta 79.7
Bu hafta 77.5
Tebrikler canımGünaydın
Kilom 69,2
-1,1 kg
Tebrikler canım artiyo cabuk temizlemende çok guzelBen bu hafta artılarla boğuştum ama minnak bir eksim var
Geçen Hafta:71,2
Bu Hafta: 70,9
Fark:-300
Sağ ol canım bu hafta inşallah kaçamaksız ilerlemeye çalışacağımTebrikler canım artiyo cabuk temizlemende çok guzel
Çok güzel eksi canım tebrikler
Teşekkür ederimTebrikler canım
Tebrikler canım güzel eksiiyi akşamlar kızlar. çok yoğun bir gündü yine. akşam da eve geç geldim.
salı 89.2
bugün 88.6
Ah keske oyle olsaydı. Sabah küçük kizimin kusmasiyla başladıkmerhaba kızlarrr musmutlu bir haftasonu diliyorum
üşüttü mü acaba yoksa enfeksiyon mu?Ah keske oyle olsaydı. Sabah küçük kizimin kusmasiyla başladık
Yaa çok geçmiş olsun cnm usuttu mu kiAh keske oyle olsaydı. Sabah küçük kizimin kusmasiyla başladık
Cumaya kadar iner şişliğin cnm neyseki benimde az kaldı regle bklm gecikme olmazsa 4-5 gün kaldikızlar bu hafta çok yorucu ve yoğun geçti. ama son iki gündür bayağı bir şiştim. nedenini de anlamadım. tatlı isteği falan çok oldu. akşam da eve geç geldim. şüphelendim bakayım takvime dedim regl için ne kadar kalmış. 8 gün var. dedim yaklaşmış ondan iştah başladı. çünkü benim öyle oluyor. neyse sabah bir kalktım ki leke gelmiş. velhasıl regl 1 hafta erken geldi
Benimde son 3 seferdir 25 gune indi regl 28 29 gunde olurdum halbuki. Bu sefer sekersizle birlesince biraz kriz yasadim ama birden 2.4 kg indikızlar bu hafta çok yorucu ve yoğun geçti. ama son iki gündür bayağı bir şiştim. nedenini de anlamadım. tatlı isteği falan çok oldu. akşam da eve geç geldim. şüphelendim bakayım takvime dedim regl için ne kadar kalmış. 8 gün var. dedim yaklaşmış ondan iştah başladı. çünkü benim öyle oluyor. neyse sabah bir kalktım ki leke gelmiş. velhasıl regl 1 hafta erken geldi
Vucudu sasirttin. Artik diyete uyarsan cok hizli gidecek benden soylemesiselam kızlar eşimle çocuklarla merkeze gittik bazı işlerimizi hallettik o arada ben tartıldımeski mesajlarım arasında son kilo bildirimimi buldum o neymiş öyle hemen ne hale gelmişim şükür toparlıyorum kendimi
KİLO BİLDİRİMİM ,. 87 , 00 bugün şimdi güncel
kızlar aşağıda görselde en son kilo bildirimim
Dra goturmedim. 2 saattir kusma ishal olmadi takip edicem. Kusma devam ederse götürürüm. İshal olursa probiyotik basladimüşüttü mü acaba yoksa enfeksiyon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?