Ya canım tüh niye ki götürdun mu hastaneyeGunaydin. Çocukların ikiside kusuyor
Yok goturemiyorum ishalde var kusmadaYa canım tüh niye ki götürdun mu hastaneye
canım götür hastaneye salgın var çocuklarda Allah korusunGunaydin. Çocukların ikiside kusuyor
İshal için limonlu kahve denesen mi canım azıcık annem bize hep yapardı kesilirdi kusma için bilemedim nane mideyi bastırır sanki iyi gelebilir şimdi nasıllar insAllah biraz daha iyilerdir canımYok goturemiyorum ishalde var kusmada
Ne dediler peki canım neleri varmış şifa olsun insAllah canımButun aksam acildeydik öyle kalabalikkiigne yaptirdik geldik. İlaclara başladık insallah en azından atessiz atlatirlar
Salgin var diyorlar da ne salgini bilmiyorum canim sağolNe dediler peki canım neleri varmış şifa olsun insAllah canım
Salgin var diyorlar da ne salgini bilmiyorum canim sağol
İnşallah canimAnladım canım çabucak iyilesirler insAllah
Geçmiş olsunİnşallah canim
Sagol canimGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımButun aksam acildeydik öyle kalabalikkiigne yaptirdik geldik. İlaclara başladık insallah en azından atessiz atlatirlar
Ben bu hafta inanılmaz yoğunum ancak takıma yetişmeye çalışıyorum canım tüm gün okul sonra akşam kv ile ilgilen derken hiç giremez yazamaz oldumKizlaaaar nerelerdesiniz
Bonus nerdesin cnm pazardan bu yana yazmadin etiketini görmüyorum iyi misin
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
M Musluk Suyu
Arzuluu taşınma işlerini hallettiniz mi cnm
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Natsume
Çok sessiz kalmış yine burası kizlar
Anladm cnm senden hbaerim var da diğer kızlar nerelerde acaba çıkarlar bklm herşey yolundadır umarım Allah kolaylık versin canım sana daBen bu hafta inanılmaz yoğunum ancak takıma yetişmeye çalışıyorum canım tüm gün okul sonra akşam kv ile ilgilen derken hiç giremez yazamaz oldumŞimdi boş dersim rahat rahat şimdi girebildim
Sağ ol canım alışacağız tempoya hamlamışızAnladm cnm senden hbaerim var da diğer kızlar nerelerde acaba çıkarlar bklm herşey yolundadır umarım Allah kolaylık versin canım sana da
Aynen olur öyleSağ ol canım alışacağız tempoya hamlamışız
canım sağolasın hatırımı sordunKizlaaaar nerelerdesiniz
Bonus nerdesin cnm pazardan bu yana yazmadin etiketini görmüyorum iyi misin
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
M Musluk Suyu
Arzuluu taşınma işlerini hallettiniz mi cnm
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Natsume
Çok sessiz kalmış yine burası kizlar
Allah kolaylık versin yaben
canım sağolasın hatırımı sordunben geberiyorum kızımla pert olduk ev taşıma eşya lar sığmıyor onu oraya geri buyana biyandan okul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?