Bende oyle dusunuyorum. Belki bu sene zor gecebilir ama seneye anaokulu sonra ilkokulda alismis olur. Mesela kendi yemek yemiyor hâla. Wc gidebildigi halde gitmiyor. Mudure hanım burada arkadas grubuyla ogrenir dedi. Bunları onun yaninda konusmayalim dediYaşı küçük değil anaokulu için iyi canım belki diğer çocuklarla birlikte vakit geçirmek belli kurallara uymak zorunda olması iyi olur iki sene sonra ilkokula başlayacak okul deneyimi iyi gelir inşallah endişelerin boşuna olur
günaydın canım
Günaydın canım elbet girecek cnm düzene sıkma canınıOkul yoğunluğu hiç uğrayamadım bir şey de yapamıyorum. Okuldan dönünce ağrıdan duramıyorum ayaklarım çok ağrıyo bugün taban koyucam.
Çok rahatsızım böyle karnım çok şişti tartılamadım hiç inşallah düzene giricek diye umut etmekten başka çarem yok şu an.
Günaydın canım elbet girecek cnm düzene sıkma canını
İyiyim artık şükür canım normal yaşantımıza döndükİnşallah ya sen nasıl oldun?
İyiler cok şükür ishalleri devam ediyor ama iyilerAmine Busra nasıl oldu kuzucuklar?
Tebrikler canım çok güzel gitmişGunaydin. Sayfamiz cok pasifleşti yine...
Gecen haftaki kilom 77.5
Bu hafta 76
Fark 1.5
Ben imkanlarim dahilinde aktif olmaya çalışıyorum. Haftaya kizim okula baslicak uzak biraz otobusle götürüp getiricem. Onun haricinde gun icinde vaktim oldukca ugruyorum. Ama sayfa genel olarak sessizTebrikler canım çok güzel gitmişne yapabiliriz aktifleştirmek için ben bugünden sonra inşallah daha aktif olacağım çünkü
Evet haklısın canım herkes çok yoğun bu ara herhalde benim de hem okul hem evde kv misafirdi pek giremedim ama bugünden sonra daha çok girer yoklarımBen imkanlarim dahilinde aktif olmaya çalışıyorum. Haftaya kizim okula baslicak uzak biraz otobusle götürüp getiricem. Onun haricinde gun icinde vaktim oldukca ugruyorum. Ama sayfa genel olarak sessiz
İnşallah ya. Yeterki iyi olsun ben çile çekmeye raziyimEvet haklısın canım herkes çok yoğun bu ara herhalde benim de hem okul hem evde kv misafirdi pek giremedim ama bugünden sonra daha çok girer yoklarımHadi hayırlı olsun kıza da inşallah okul ona çok iyi gelecek
Öyle tabi canım annelik fedakarlık gerçektenİnşallah ya. Yeterki iyi olsun ben çile çekmeye raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?