Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende oyle dusunuyorum. Belki bu sene zor gecebilir ama seneye anaokulu sonra ilkokulda alismis olur. Mesela kendi yemek yemiyor hâla. Wc gidebildigi halde gitmiyor. Mudure hanım burada arkadas grubuyla ogrenir dedi. Bunları onun yaninda konusmayalim dedi

8 Eylül Çarşamba
Kahvaltı 10 30
Yoğurt
Zeytin
Yarım bazlama
1 tereyağında yumurta
1 bardak süt

Öğle 14:00
1 kepçe kuskus salatası
1 dilim tel kadayıflı muhallebi
2 minik browni kurabiye
1 tuzlu kurabiye
Çay

Akşam 19:30
3 alabalık ızgara
Salata
Yoğurt
1 minti ekmek
2-3 kaşık domatesli ezme

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor yok

Okul yoğunluğu hiç uğrayamadım bir şey de yapamıyorum. Okuldan dönünce ağrıdan duramıyorum ayaklarım çok ağrıyo bugün taban koyucam.
Çok rahatsızım böyle karnım çok şişti tartılamadım hiç inşallah düzene giricek diye umut etmekten başka çarem yok şu an.

günaydın canım
hepimizde bu döngü oluyor bu hafta bende aynı durumdayım duygularım karışık 10 yıldır sigara bırakmıştım 3 gündür sigara içmeye başladım inşallah geçici olur tekrar başlamak istemiyorum bende de durumlar çok vahim ,Allah hepimize güç kuvvet irade gücü versin inşallah düzelecek inşallah

Günaydın canım elbet girecek cnm düzene sıkma canını

Tebrikler canım çok güzel gitmiş ne yapabiliriz aktifleştirmek için ben bugünden sonra inşallah daha aktif olacağım çünkü
Ben imkanlarim dahilinde aktif olmaya çalışıyorum. Haftaya kizim okula baslicak uzak biraz otobusle götürüp getiricem. Onun haricinde gun icinde vaktim oldukca ugruyorum. Ama sayfa genel olarak sessiz

Ben imkanlarim dahilinde aktif olmaya çalışıyorum. Haftaya kizim okula baslicak uzak biraz otobusle götürüp getiricem. Onun haricinde gun icinde vaktim oldukca ugruyorum. Ama sayfa genel olarak sessiz
Evet haklısın canım herkes çok yoğun bu ara herhalde benim de hem okul hem evde kv misafirdi pek giremedim ama bugünden sonra daha çok girer yoklarım Hadi hayırlı olsun kıza da inşallah okul ona çok iyi gelecek

Evet haklısın canım herkes çok yoğun bu ara herhalde benim de hem okul hem evde kv misafirdi pek giremedim ama bugünden sonra daha çok girer yoklarım Hadi hayırlı olsun kıza da inşallah okul ona çok iyi gelecek
İnşallah ya. Yeterki iyi olsun ben çile çekmeye raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…