Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 7 kilo verdim kimse farkında değil arkadaşlarımdan zemuszemus Ben de fark edecekleri kiloya gelene kadar demiyorum bir şey.. lülülülülülü

Kendini bir şey sanan bir tip herhal,senin de arkadaşını kötüledim;ama öylelerine mesafeni ve tavrını koyacaksın Çok üzgünüm çoook Benim bir arkadaşım beni çok güzel isteklendiriyor kilo vermem konusunda aferin ona..Bize bunlar gerek,değilse :mymeka:

Ben 7 kilo verdim kimse farkında değil arkadaşlarımdan zemuszemus Ben de fark edecekleri kiloya gelene kadar demiyorum bir şey.. lülülülülülü
tuttum iyi fikirmiş kimseye diyette olduğumu çaktırmamaya çalışıcam sonrada aa vermişmiyim ben hep böyleydim dicem resmen kötüyüm yaa

he he öyle kötüle canım izin veriom sonuna kadar destek falanda beklemiyorum artık kimseden birtek kk olsun bana bişi olmaz

kaydirigubbakcemile5 Abim de ben,mle dalga geçti,'şimdi hiç tanımadığın insanlara ne yediğini mi yazıyorsun yyaa deli ya' dedi..Ben de ne var kimler kaç kilo vermiş sen git 'çilek ekip,inek besle' dedim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ben yatar artık.. "Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum.. ıYı GECELERR,TEBESSÜMLE!!

tatlım çok et yedim.bir de fazla atıştırdım.karnım şişti.amaaa şimdi stepper ile 2150 adım yaptım.tam 150 kalori.oyyhhhh ölüyom şuan.hemen duşa gireyim bari.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

benim hergün yediğim protein yanında hiçbişey bu.

Yapılan İş
Süre
Harcanan kalori miktarı

Ağırlık çalışmak
30 dak
135 kalori

Paten yapmak
30 dak
18 kalori

Piyano çalmak
30 dak
14 kalori

Merdiven çıkmak
15 dak
18 kalori

Bulaşık yıkamak
15 dak
6 kalori

İp atlamak
15 dak
26 kalori

Araba kullanmak
15 dak
30 dak
1 saat

37.5 kalori
75 kalori
150 kalori

Dans etmek
30 dak
1 saat
75 kalori
150 kalori

Bahçe işleri
30dak
150 kalori

Aerobik
30 dak
1 saat
210 kalori
410 kalori

Bisiklete binmek
30 dak
1 saat
315 kalori
630 kalori

Kürek çekmek
30 dak
210 kalori

Ayakta yapılan işler
30 dak
1 saat
105 kalori
210 kalori

Eşya taşımak
15 dak
30 dak
120 kalori
240 kalori

Bilgisayar kullanmak
30 dak
1 saat

45 kalori
90 kalori

Duş almak
15 dak
37.5 kalori

Temizlik yapmak
15 dak
30 dak

52.5 kalori
105 kalori

Mutfak işleri
30 dak
1 saat
75 kalori
150 kalori

Tenis oynamak
30 dak
117 kalori

Bowling oynamak
20 dak
117 kalori

Yürüyüş yapmak
20 dak
72 kalori

Basketbol oynamak
30 dak
261 kalori

Yüzmek
30 dak
324 kalori

Voleybol oynamak
1 saat
186 kalori

Step yapmak
20 dak
114 kalori

Golf oynamak
1 saat
318 kalori

Son düzenleme:
Arkadaşlar yaptığımız egsersizleri bu şekil puanlayabiliriz..hem daha fazla motive olmak adına..

seçil bak bakalım beğencenmi..:))

LESLIE Sure Puan
1 mile easy walk 17 dk 3 puan
2 miles brisk walk 34 dk 5 puan
3 fast miles 45 dk 6 puan
4 fast miles 52 dk 8 puan
4 really big miles 59 dk 10 pua
4 miles super challenge 59 dk 10 puan
5 mil 68 dk 12 puan

SLIM in 6 Sure Puan
Start it up 25 dk 5 puan
Ramp it up 48 dk 10 puan
Burn it up 59 dk 12 puan
Slim and 6 pack 12 dk 3 puan
Slim and Limber 14 dk 3 puan

CHALEAN Sure Puan
Burn Circuit 1-2-3 32-39 dk 8 puan
Push Circuit 1-2-3 33-35 dk 8 puan
Lean Circuit 1-2-3 39-45 dk 10 puan
Burn Intervals 47 dk 12 puan
Burn it off 27 dk 7 puan
Recharge 21 dk 4 puan
Ab Burner 11 dk 3 puan
Extreme Abs 17 dk 4 puan
Fat Burn Challenge 33 dk 8 puan
I've got Abs 16 dk 4 puan
Get Lean Intervals 42 dk 10 puan
Dynamic Yoga 39 dk 8 dk
Extreme Intervals 41 dk 10 puan
Lower Body Extreme Zone 40 dk 10 dk

Turbo Jam Sure Puan
Learn and Burn 17 dk 3 puan
20 minute workout 20 dk 4 puan
Cardio Party 43 dk 8 puan
Ab Jam 20 dk 4 puan
Turbo Sculpt 40 dk 8 puan
Diger videolar Her 10 dk 2 puan

Jillan Michaels 30 Day Shred Sure Puan
Level 1 28 dk 6 puan
Level 2 28 dk 7 puan
Level 3 29 dk 8 puan

Callanetics Sure Puan
1 saat 50 dk 10 puan
Sabah 26 dk 5 puan
Aksam 21 dk 5 puan
Super 88 dk 15 puan

Great Body Guaranteed
Great Abs 8 dk 2 puan
Great Arms 9 dk 2 puan
Great Buns 11 dk 2 puan
Great Stretch 9 dk 2 puan
Great Thighs 10 dk 2 puan

Results 10 Days
Upper 35 dk 7 puan
Lower 35 dk 7 puan

Power Half Hour
Ab burner 31 dk 6 puan
Arm Toner 31 dk 6 puan
Bun Shaper 31 dk 6 puan
Stretch 30 dk 6 puan
Thigh Trimmer 32 dk 6 puan

Yuruyusler - Kosma Sure Puan
Kosu Bandi - 3km/s 10 dk 1.5 puan
Kosu Bandi - 4-5 km/s 10 dk 2 puan
Kosu Bandi - 6-7 km/s 10 dk 2.5 puan
Kosu Bandi - 7+ km/s 10 dk 3 puan
Kosu Bandi - egimde 3 km/s 10 dk 1.5 puan
Kosu Bandi - egimde 4-5 km/s 10 dk 2.5 puan
Kosu Bandi - egimde 6-7 km/s 10 dk 3 puan
Kosu Bandi - egimde 7+ km/s 10 dk 3.5 puan
Acik Hava - orta tempo 10 dk 1 puan
Acik Hava - tempolu 10 dk 2 puan

Cesitli Egzersizler Sure Puan
Ip Atlama 10 dk 4 puan
Mekik - Sinav 10 dk 3 puan
Bolgesel Egzersizler 10 dk 2 puan

Pilates - Yoga 10 dk 2 puan
Aerobik 10 dk 2 puan

Benim bugün, Leslie 6 puan
İp atlama 3 dk. 1 puan
Toplam 7 puanım olmuş oluyor..

slm ekleyin kızlar faceden derya zalimi olarak foto yüklücem zaten saedce kk başka kimse yok

ombulkelebegim canim üzülme sakin ,böyle seyler olur sevgililer arasinda,,hic takma kafana olurmu güzelim...

bu basörtüsü hakkinda bukadar tepkili olanlara sasiriyorum,senin sevgilini tenzih ediyorum bu arada tombulkelebegim..ama genel olarak söylemem gerekirse ben sahsen mslümanligin bir parcasi oldugunu düsünüyorum bu örtünün ama takanada takmayana da saygili olunmali..mesela tr.de tessettürlüleri okula almamalarinida siddetle kiniyorum müslüman bir ülkede buna müsade verilmemesi üzücü ve düsündürücü bir olay..burda bile izin veriyorlar.nasil bir mini etekli kiz okula girebiliyorsa ayni sekilde örtülüde girebilmesi gerekir...bu benim nacizane bir düüsncem sadece paylasmak istedim canlarim...

evet ya simdi kizlar bzler bayagi bir kilolu oldugumuza anlamiyorlarki ee onlarda hakli yanii,,ya ben yirmi kilo verdim ama anlayan varmi bir sorun biguclubacismile..ben ancak bir on kilo daha vermeliyim ki biraz biraz belli olsun....zemuszemusama bugün iyidim ,lahanami yaptim yedim canlarim yaninda gün boyu meyve yesil cay felan...bir saat yirmi dakikada aralikli bir sekilde yürüdüm haa sizleride didnleyip iki litre su ictim,ayiptir söylemesi ama bugün iki kez wc ciktim hani kabizdimya .....ve hic tartilmiycam 14.7 kadar yani bir hafta...

maralca çok gzl düşünüyorsun saygı duyulmalı karşındaki kişiye benimde yeminim var ne yani kapanmıcammı

anladim canim..herseyin hayirlisi ben aciklarada kapalilarada ayni gözle bakiyorum,,o basdaki örtü onla allahin arasinda birsey,ama insan saygili olmali herkese her kisiye ,kiyafelerinden dolayi yakistirmalarda bulunmamali öyle degilmi tatlim..insallah kapanirsin evlenince bunuda tüm kalbimle diliyorum madem istiyorsun ne mutlu...bu arada canim sen izmirin yerlisimisin yoksa köken baska yerdenmi geliyor?

bu basörtüsü konusu uzunca tartisilabilecek bir mevzu ,ama kisaca benim degerlendirdigim bizler hepimiz kardesiz sadece saygili olmayi bilmeliyiz,ve kimsenin haklarina tecavüzde bulunmamaliyiz,herkese ayni degeri verirsek bir sorun olmaz,kiyafetler insani insan eden nesne degildir ki,,insani insan eden kalptir,güzel ahlaktir.ellahmdüllillah müslümaniz ,insaniz,acigiyla kapalisigyla kardesiz iste ön önemlisi bu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…