ay ya sorma.adamlara 11 kilo gitti diyince şöyle bi süzüyolar.kim bilir ne düşünüyolar.öyle ya normal bi insan 11 kilo verse ne olur.ama ben hala şişkoyum.aman dertlerine yansınlar.seneye bugünler de ben de tam bedenime oturan elbiselerimi badilerimi giyer onlara havamı atarım.naniknanik çok tınnnn.
süzse pek anlaşılmıo falan dese neyse resmen dalga geçti ya:/ bide arkadaşım diodum
hatta çok çirkinim dediğinde hayır güzelsin falan diodum keşke gerçekleri söyliyip ewet çirkinsin diyeydimklava: üff benide kendine benzetti:sinifsinif:
tuttum iyi fikirmiş kimseye diyette olduğumu çaktırmamaya çalışıcam sonrada aa vermişmiyim ben hep böyleydim dicemBen 7 kilo verdim kimse farkında değil arkadaşlarımdan zemuszemus Ben de fark edecekleri kiloya gelene kadar demiyorum bir şey.. lülülülülülü
Kendini bir şey sanan bir tip herhal,senin de arkadaşını kötüledim;ama öylelerine mesafeni ve tavrını koyacaksın Çok üzgünüm çoook Benim bir arkadaşım beni çok güzel isteklendiriyor kilo vermem konusunda aferin ona..Bize bunlar gerek,değilse :mymeka:
tuttum iyi fikirmiş kimseye diyette olduğumu çaktırmamaya çalışıcam sonrada aa vermişmiyim ben hep böyleydim dicemresmen kötüyüm yaa
Diyeti çaktırmamak değil de,kilo vermiş miyim diyetteyim dememek benm amacım..Sonra işte o gıcık 'hadi yyaa2 bakışlarına maruz kalmamak için..
he he öyle kötüle canım izin veriom sonuna kadardestek falanda beklemiyorum artık kimseden birtek kk olsun bana bişi olmaz
tatlım çok et yedim.bir de fazla atıştırdım.karnım şişti.amaaa şimdi stepper ile 2150 adım yaptım.tam 150 kalori.oyyhhhh ölüyom şuan.hemen duşa gireyim bari.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Erkek arkadaşımla tartıştık çok canım sıkkın bittimi henüz kavrayamıyorum çok sıcak daha ama çok üzgünüm ve böyle olunca sürekli yeme isteği duyuyorum sinirimi yemekten çıkarmak gibi bir kötü huyum var ama birşey yemiyorum emin olun.
Olay şundan ibaret sırtımdaki şalı saçıma taktım ve sırf vereceği tepkiyi görmek için ben kapanacağım dedim daha demediğini bırakmadı bana ne yani saçımdaki örtü yüzündemi almayacaksın beni dediğimde almam dedi bende doğal olarak sırf dış görünüş içinmi seviyorsun beni dedim ( dış görünüşte de sevilecek birşeyde yokta işte ) saçımdaki örtünün ne zararı var dedim benim yetişme tarzımda yok bu dedi babası askerdi zaten. Blöf yaptım bende kapanmayı düşünmüyorum yani şimdilik ama bana çok sert çıkışması canımı acıttı şimdi de üzülüyorum ya ama seviyorum seni dedi en son.
ay ya sorma.adamlara 11 kilo gitti diyince şöyle bi süzüyolar.kim bilir ne düşünüyolar.öyle ya normal bi insan 11 kilo verse ne olur.ama ben hala şişkoyum.aman dertlerine yansınlar.seneye bugünler de ben de tam bedenime oturan elbiselerimi badilerimi giyer onlara havamı atarım.naniknanik çok tınnnn.
maralca çok gzl düşünüyorsun saygı duyulmalı karşındaki kişiye benimde yeminim var ne yani kapanmıcammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?