Bir litre su içen biri için 2 litre gayet iyi yerimseniben 40+40 da spor için iyi :lepi:
klava: klava: Bir değil,iki değil kaç kaçamak yapmışsın yavruum sen :1shok: Sporunu güzelce yap, en azından aldığın kalorilerin bir kısmını verirsin..
yarın ki menüm zaten sabah 1 dlm kepek ekmeği 1 kk peynir 1 salatalık yeşil çaycanım çok olmuş gerçektenkaydirigubbakcemile bence bugün bitene kadar bir litre daha su tüket saat daha erken bir saat yürüyüş yap evden çıkmıycaksan evde açm germe yap ya da mekik çek lavaboya çıkmadıysan bir tane sinameki çayı iç sabah aç karnına bir çay kaşığı elma sirkesi yarım litre su ve yarım limon tüket ben kaçırınca yaptıklarım bunlar canımcım bir de sabah kahvaltını kesme bugün çok yedin diye ama yarın akşam mesela sadece salatayla geçiştirebilirsin:)))olumunekankayizsmile
bundan 1 ay önce bişey çok ama çok gururumu kırdı. :)
kilo yüzünden yapılmayacak şeyleri yaptı adamın biri.hatta foruma ilk geldiğimde de dedim ki zayıflamalıyım.erkek arkadaşımla evlenmeliyim.ama o kilo ver diyor.sonra gururumu çok kırdı. a.s terketti gitti.yapmamalıydı.ama yaptı.o yüzden de çok hırs yaptım cnm.ona güzel bir ders vermek farz oldu bana. aklinialirimsmile basit bi terkedilme ayrılık acısı değil yanlış anlama. onun yaptıgı insan olana yakışmayacak bişeydi.ama ben de onu tanıyosam onu süründürürüm. Çok üzgünüm çoook
göster ona kadının gücünü tatlım kk olarak arkandayız:enbuyukkk:
kilo yüzünden yapılmayacak şeyleri yaptı adamın biri.hatta foruma ilk geldiğimde de dedim ki zayıflamalıyım.erkek arkadaşımla evlenmeliyim.ama o kilo ver diyor.sonra gururumu çok kırdı. a.s terketti gitti.yapmamalıydı.ama yaptı.o yüzden de çok hırs yaptım cnm.ona güzel bir ders vermek farz oldu bana. aklinialirimsmile basit bi terkedilme ayrılık acısı değil yanlış anlama. onun yaptıgı insan olana yakışmayacak bişeydi.ama ben de onu tanıyosam onu süründürürüm. Çok üzgünüm çoook
zaten kk olmasa kendimi böyle hissedemezdim eminim.eğer bu siteye hiç girmeseydim eminim şuan elimde koca bi dondurma yada cips aşk filmleri izliyo kaderime ağlıyor olurdum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaaa çok güçlü hissediyorum kendimi.:lepi: :enbuyukkk:
Kilon yüzünden terk etti yani :mymeka::mymeka: Çok sinir oldum şimdi bak..Sürünsün,sürünsün hiç yüz verme zayıfladığındabundan 1 ay önce bişey çok ama çok gururumu kırdı. :)
Hiçbir şey yememezlik yapma da daha az ye ve daha hareketli ol hihoyyytbirazdan yeşil çayımı içerim.sonra başlarım spora.stepper la 2000 adım yaptım dün.160 kalori falan gitti.bugün 200 kalorilik yapayım bari.ceza olsun bana.yarın da hiçbişi yemicem işte.cezalıyım.klava:
evet aynen.iş yerinden geliyorum.oturuyrum pc başına.sonra kalkıp çay içiyorum.ve spor.sonra duş.zaten bitmiş oluyorum.kafamı yataga bi koyuyorum.sabah anneciğimin sesiyle uyanıyorum.aşk filmi izliyip çekirdek çitlemek:kaderine ağlamakhoş ben onu yapmayıda severim ama şu ara diyetteyim bana en iyi kk geliyor
haklısın tatlım.aman ne yüz vericem.o koşar peşimde.ama avucunu yalar.sandı ki ona muhtacım.ama değilim bunu ona göstericem. :dilcikar:Kilon yüzünden terk etti yani :mymeka::mymeka: Çok sinir oldum şimdi bak..Sürünsün,sürünsün hiç yüz verme zayıfladığında
Hiçbir şey yememezlik yapma da daha az ye ve daha hareketli ol hihoyyyt
Baharcım 120 hiiç göstermiyorsun,samimi olarak söylüyorum...Boyunun avantajı tabii..
Üzerindeki bluzda çok güzelmiş bu arada.:jeyyar:.
Moralim sıfır.
hmm bu arada yarın doktor kontrolüne gidiyorum.xenical vermişti bana ilaç.şimdi söylüycem.reductil istiycem.iş yerinde kaçırınca mahvediyor dicem.örneğin bugün kıvrandım.kaydirigubbakcemile3 en iyisi reductil isteyim de biraz iştahım kesilsin.hem bakalım doktor hanım ne diyecek.verdiğim kilocuklara.ay heyecanlandım.kaydirigubbakcemile3
Moralim sıfır.
Erkek arkadaşımla tartıştık çok canım sıkkın bittimi henüz kavrayamıyorum çok sıcak daha ama çok üzgünüm ve böyle olunca sürekli yeme isteği duyuyorum sinirimi yemekten çıkarmak gibi bir kötü huyum var ama birşey yemiyorum emin olun.
Erkek arkadaşımla tartıştık çok canım sıkkın bittimi henüz kavrayamıyorum çok sıcak daha ama çok üzgünüm ve böyle olunca sürekli yeme isteği duyuyorum sinirimi yemekten çıkarmak gibi bir kötü huyum var ama birşey yemiyorum emin olun.
evet o evlenmem lazım diyen bendim.öyle diyorum bende.hayırlsıı.
Yanılmıyorsam evlenmem lazım demiştin sen omusun yoksa...:))
Herşeyde bir hayır vardır,hiiiç üzülme tamammı..demekki senin için böyle olması gerekiyor...Ayrıca erkek kişileri o kadar ciddiye almamak gerekiyor,çünkü kadınlardan çok farklılar...
Tatlım reductil toplatıldı diye biliyorum ben...KEşke kimyasal kullanmadan dikkat edebilsen...
Neden canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?