Günaydınlar canım..Benim yüzüm epk gülmedi açıkcası :1no2: Sadece 500 gr vermişim o kadar spora ve yediklerime dikkat etmeme rağmen;ama billiyordum zaten kilo veremediğimi versem anlardım çünkü..
Bir yandan da diyorum 500 gr neyine yetmiyor,öyle yada böyle gidecek hepsi takma kafana sen spor ve diyetine dikkat et..kaydirigubbakcemile2 Bu hafat 500 gr,haftaya 1 kilo,diğer hafta veremezsin hiç belki,sonra bir bakmışın 2 kilo gitmiş aklinialirimsmile
AMA MORALİM BOZULDU ne yalan söyleyeyim :sm_confused:
Günaydınlar canım..Benim yüzüm epk gülmedi açıkcası :1no2: Sadece 500 gr vermişim o kadar spora ve yediklerime dikkat etmeme rağmen;ama billiyordum zaten kilo veremediğimi versem anlardım çünkü..
Bir yandan da diyorum 500 gr neyine yetmiyor,öyle yada böyle gidecek hepsi takma kafana sen spor ve diyetine dikkat et..kaydirigubbakcemile2 Bu hafat 500 gr,haftaya 1 kilo,diğer hafta veremezsin hiç belki,sonra bir bakmışın 2 kilo gitmiş aklinialirimsmile
AMA MORALİM BOZULDU ne yalan söyleyeyim :sm_confused:
Çok yiyorum bugün :)) bir hafta sonra ne olacak bakalım -tatlicadiarzu-bence az yemişsindir ondandır canım. bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorum ama buna çok inanıyorum.
ay canım nolcak şişkinlik vardır belki daha fazla bile vermişsindir :) bilemiyorum yani sporuda azalt tabi günde bir saat falan ideal coşuosun sen spor yaparkende biraz
Çok yiyorum bugün :)) bir hafta sonra ne olacak bakalım -tatlicadiarzu-
Evet Leslie uçuruyor beniArtık azalttım günde en çok 1 saat..
ye annem ye. sen zaten anlıyorsun bu dşyet işlerinden. kilona uygun beslen bakalım nolşcek.
Aselam,hayırlı cumalarr!! opuyorumnanaktanselam kızlar hayırlı cumalar
bademcim 500 gr iyi sayılır be hayatım üzme kendini. bu insan vücudu hiç bir şeye benzemiyor ki bi ödem yapıyosun hooop +2 kilo hormonların coşuyo hooop gelsin kilolar. bence pozitif düşün canım 500 gr süper bence zaten ilk günlerde verdiğimiz kiloları veremiyoruz ki. kilo vermek asıl amacımız ama bence daha da önmelisi sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. yoksa verdiğimiz kiloların aynen geri geleceği aşikar. tekrar söylüyorum 500 gr süper yola devam
Günaydın canım,dediğin şey dökülmeye iyi geliyorsa bende deniyeyim yaklaşık iki yıldır hep dökülüyor benimde saçlarım...
geçenlerde galiba gazetede okumuştum. bir deney yapmışlar. diyet yapan bir gruba sabah kalvaltısında yumurta vermişler, diğer gruba yumurtanın kalorisine eşdeğer başka şeyler vermişler ve sonunda her sabah 1 yumurta yiyerek diyet yapan grup daha fazla kilo vermiş haberiniz ola...
1.lerimiz:hooray:
zalimi...........4.2
yasafat ........3.3
elifsevde..........2.3
Nur1835 ...........2
2.lerimiza.s.
carnivale.........1.4
pregant...........1
ayseher..........1
haftanın nazarlıkları
Yağmurgözlü...............0.8
egedeniz03..................0.5
Kahvaltımı yapmıştım azıcık ekmekle,senin yazından sonra bir dilim ekmek daha yedim :))
bu arada kızlar benim diyetisyenkesinlikle ekmeği yemem gerektiğini söylemişti. o yüzden ekmeği kesmiyorum. kesinlikle her gün ayran ve süt içiyorum. yoğurdumu yiyorum. her sabah kahvaltısında yumurtamı yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?