valla aslında bozuldum.ama o kadar kişinin içinde bozuntuya veremedim.bir de ben çok öyle alınmam.alınmadıgım için bu kadar sallıyordum ya zaten.:) sonra gelen daha iyiydi ama onunla toparladı. yunus balıgı oldun diyince sevindim.kaydirigubbakcemile3 balinayı unuttum bi an.
belki de en iyisi herşeye bozulmamaktır. ben biraz alıngan ve hassasım galiba. ne biliyim. erkeklerin beni hep güzel bulmasına çok alışıktım eskiden. ama sonra aşırı kilo alıp resimdeki hale gelince özgüvenimi kaybettim. şimdi yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum.
slm kızlar.ya kızlar bu hafta gece 12 sabah 8 buçuk çalışıyorum ya.yine düzenim bozuldu.çok yemiyorum ama kilo veremiyorum.yani cumadan beri 600 gr ancak verdim galiba.ama bugün verememişim.öyle görünüyordu tartıda.
ama çok mikemmel şeyler oldu.arkadaşımın biri 1 hafta tatildeydi.bu sabah iş yerinde çıkarken gördüm.süper kilo vermişsin dedi.yanındaki kız da destekledi.harika vermişsin ne yapıyorsun falan dediler.kaydirigubbakcemile3
ayy bir de gece ne oldu :) arkadaş var erkek.gece benle uğraşıyor.oturmuşuz 5-6 kişi.bana askıntı oluyor hani şakasına.ben çağrı alıyorum teldeyim.balinam benim dedi.sonra da neyse hakkını yemeyelim balinamdın yunus balığım oldun dedi.sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ama çok güldük kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
MAşallahselam kızlar!haftasonu diyeti azıcık bozsam da bugun kaldııgm yerden devam ettim ama cok istahsızım.sabah sanırım elma cayından cok fazla ictim istifra ettim 6 günün sonunda toplam 3 kilo vermisim bugun 6.günüm
Tamam pregant teyze :hulya:ne rencidesi annem. ne istersen diyebilin ben şakasına dedim bana teyze de diye. ama istersen diyebilin :))
Merhaba şişmandaşlar..:))
Dün gece site bi garipti hiiç sevmem değişikliği..Bu hali çok güzel ve rahat..
Güzel bir haftasonu geçirdik,kalabalık ve sevdiğimiz bir grupla denizdeydik..Hava çook sıcaktı ama herşey güzeldi..Suda çırpınıp durdum,hareket babında..:))
Akşam mangal sefası yapıldı..ben ekmeksiz tavuk tükettim..Tabisi kolayla..kaydirigubbakcemile3
Güzel ve az kalorili bir hafta diliyorum hepimize..:)
Ben de bozulurdum açıkcası,gerçi samimisiniz ve alınmadığını biliyor;ama ağır bir espri olmuş..İkili rakamlara ne kalmış şurda,vereceksin inşallah hepsini fazlalıkların..slm kızlar.ya kızlar bu hafta gece 12 sabah 8 buçuk çalışıyorum ya.yine düzenim bozuldu.çok yemiyorum ama kilo veremiyorum.yani cumadan beri 600 gr ancak verdim galiba.ama bugün verememişim.öyle görünüyordu tartıda.
ama çok mikemmel şeyler oldu.arkadaşımın biri 1 hafta tatildeydi.bu sabah iş yerinde çıkarken gördüm.süper kilo vermişsin dedi.yanındaki kız da destekledi.harika vermişsin ne yapıyorsun falan dediler.kaydirigubbakcemile3
ayy bir de gece ne oldu :) arkadaş var erkek.gece benle uğraşıyor.oturmuşuz 5-6 kişi.bana askıntı oluyor hani şakasına.ben çağrı alıyorum teldeyim.balinam benim dedi.sonra da neyse hakkını yemeyelim balinamdın yunus balığım oldun dedi.sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ama çok güldük kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
belki de en iyisi herşeye bozulmamaktır. ben biraz alıngan ve hassasım galiba. ne biliyim. erkeklerin beni hep güzel bulmasına çok alışıktım eskiden. ama sonra aşırı kilo alıp resimdeki hale gelince özgüvenimi kaybettim. şimdi yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum.
Çok sevindim senin adına
bende 2 yıl turkcell call centerda çalıştım insanların derdine telefonda çare bulmak kadar zor birşey yoktur Allah kolaylık versin canım bende ayda 1 gece vardiyasına kalırdım çok zor ya sabah 4te gözler kaymaya başlıyordu kaydirigubbakcemile3 işine saygı duyuyorum valla buyrunnnnnnnnn
pregant delikafadulden nasıl zayıflamışsın ya gözlerime inanamadım :1shok: süper görünüyorsun vallaha aklinialirimsmile ay çok güzel olmuşsun ama emin ol kiloluykende çok güzelmişsin yüzün çok güzel görünüyor :jeyyar: yaklaşık 20 kilo vermişsin ama ne kadar değişmişsin kaç kilo olmak istiyorsun gayet güzel görünüyorsun da :uhm:
1 saat önce duş almak için banyoya girdim saçlarımı yıkadım burnum kanamaya başladı benim burnum aradabir kanar çok başım ağırınca falan ama bugün birşeyim yoktu ama 2 gündür dışarda güneşin altında gezmekten oldu galiba tam 15 dakika burnumun kanamasını durduramadım çok ürkütücüydü ya bir de yalnızım evde :sinifsinif: şimdi kanamam durdu Erzurum ilk defa Antalyadan daha sıcak bir gün gördü herhalde Antalya 28ken Erzurum 32 dereceymiş yandık kavrulduk :1no2: küre harbiden ısınmış :1no2: mahvettik dünyayı
Ben de bozulurdum açıkcası,gerçi samimisiniz ve alınmadığını biliyor;ama ağır bir espri olmuş..İkili rakamlara ne kalmış şurda,vereceksin inşallah hepsini fazlalıkların..
Teyzecim maşallah çok güzel kilo vermişsin a.s. Avatarındaki afiş yüzünden azıcık tırsıyordum sendenio kızdaki bakışlardan lolsa gerek;ama ne şeker bir yüzün varmış :1rolleyes:
pregantım bademime yazdığım cevabın linkini veriyorum iyi ödem atmalar canımcım:))))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...n-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor-3592.html
sağol yevrum. lakin bu 4 günlükmüş kıı. amanin ben acımdan ölürüm valla 4 gün çok. bana 1 günlük bişiy lazım :kedi:
hahaha :roflol: yok kıs. ne ben çok yumuşak, sevgi dolu bi insanımdır valla bak.
:))))))))) tatlım sadece çayı yap o zaman çoookkk iyi geliyor:))
Sen hâlâ yapıyor musun carnivale??Su içesin bile gelmez daha senin kafamçokkarıştı
su mu bööööğğğğğğğğ:)))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?