Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

belki de en iyisi herşeye bozulmamaktır. ben biraz alıngan ve hassasım galiba. ne biliyim. erkeklerin beni hep güzel bulmasına çok alışıktım eskiden. ama sonra aşırı kilo alıp resimdeki hale gelince özgüvenimi kaybettim. şimdi yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum.

ben maalesef hep şişko bi bebektim şişko çocuktum şişko genç kız oldum.alışkındım yani.aslına bakarsan bazı şeyleri yaşamış olmasam kilo bile vermezdim.memnundum halimden.mafoldumben

Çok sevindim senin adına

bende 2 yıl turkcell call centerda çalıştım insanların derdine telefonda çare bulmak kadar zor birşey yoktur Allah kolaylık versin canım bende ayda 1 gece vardiyasına kalırdım çok zor ya sabah 4te gözler kaymaya başlıyordu kaydirigubbakcemile3 işine saygı duyuyorum valla buyrunnnnnnnnn

pregant delikafadulden nasıl zayıflamışsın ya gözlerime inanamadım :1shok: süper görünüyorsun vallaha aklinialirimsmile ay çok güzel olmuşsun ama emin ol kiloluykende çok güzelmişsin yüzün çok güzel görünüyor :jeyyar: yaklaşık 20 kilo vermişsin ama ne kadar değişmişsin kaç kilo olmak istiyorsun gayet güzel görünüyorsun da :uhm:

MAşallah Darısı diğer kiloların başına inşallah..

ne rencidesi annem. ne istersen diyebilin ben şakasına dedim bana teyze de diye. ama istersen diyebilin :))
Tamam pregant teyze :hulya:

Evet ben de dün girince bir şok oldum,didim noluuuyyy eyvahedigeldismile Neyse ki onarım,tamir,bakım vb durumlarıymış.. Ah kola vak kola sen neymişsin sen..O kadar zararlı bir şey;ama o kadar da yaygın..Sİgara gibi bir şey;ama TTIINN.. :içelim:

1 saat önce duş almak için banyoya girdim saçlarımı yıkadım burnum kanamaya başladı benim burnum aradabir kanar çok başım ağırınca falan ama bugün birşeyim yoktu ama 2 gündür dışarda güneşin altında gezmekten oldu galiba tam 15 dakika burnumun kanamasını durduramadım çok ürkütücüydü ya bir de yalnızım evde :sinifsinif: şimdi kanamam durdu Erzurum ilk defa Antalyadan daha sıcak bir gün gördü herhalde Antalya 28ken Erzurum 32 dereceymiş yandık kavrulduk :1no2: küre harbiden ısınmış :1no2: mahvettik dünyayı

Ben de bozulurdum açıkcası,gerçi samimisiniz ve alınmadığını biliyor;ama ağır bir espri olmuş..İkili rakamlara ne kalmış şurda,vereceksin inşallah hepsini fazlalıkların..

Teyzecim maşallah çok güzel kilo vermişsin a.s. Avatarındaki afiş yüzünden azıcık tırsıyordum sendenio kızdaki bakışlardan lolsa gerek;ama ne şeker bir yüzün varmış :1rolleyes:

o zaman senin sesin güzeldir kıs. ben pek severim müşteri hizmetleriynen gonuşmayı aklinialirimsmile

sağol canım. kilolu resmim içime hava basılıp şişirilmiş gibi. ben 62 hedef belirledim. aslında diyetisyen söledi. ideal kilom 62 imiş. yani 11 kilo daha vermeliymişim -tatlicadiarzu-

damarın çatlamış olabülümü acaba canım? benim de bi ara çok kanıyodu. doktor yaktı damar ucunu. sonra geçti. geçmiş olsun.

hahaha :roflol: yok kıs. ne ben çok yumuşak, sevgi dolu bi insanımdır valla bak.

selam kizlar nasilsiniz.canim suan neler istiyo bi bilseniz sabah beri 4 haslama patates bi kamyon su 2 kocaman kupa yesil cay.yarinda sebze yiyecem bakalim neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…