:))))))))) tatlım sadece çayı yap o zaman çoookkk iyi geliyor:))
Mümkündür,olabilirsin eyvallah;ama Allasen bak bir avatarına öcüüüüüüüüüü!!!!!!
pregant canim sana bisey sorcam umarim yalnis anlamassin demin yine resmine baktim kilolu resminde sanki gögsün daha büyük duruyo zayiflamis oldugun resimde daha kücük ve toplanmis duruyo bende cok merak ediyorum benimkiler biraz büyük zayiflayinca onlarda kücülüyomu ins öledir
selam kizlar nasilsiniz.canim suan neler istiyo bi bilseniz sabah beri 4 haslama patates bi kamyon su 2 kocaman kupa yesil cay.yarinda sebze yiyecem bakalim neler olacak
Selam canım iyiyiz de sen pek iyi değilsin sanırım..Günlerdir midene çektirdikleri ah ah..Bünyen kendini kilitleyecek kalakalacaksın Allah korusunlmaz: Acuk ye yahu,4 patatesle gün geçer,diyet biter mi akannehir
SABAH bir haşlanmış yumurta,domates salatalık,yarım kk peynir,bir dilim kadar ekmek
İKİ SAAT sonra karpuzzzzzzzz
ÖĞLEN saç böreği -az hamurdan- bir bardak ayran
ÜÇ SAAT sonra karpuzzzzzzzz
AKŞAM 4 kaşık yoğurttan cacık -öğlen yediğim börek fazla geldi,eritmedi midem akşam az yedim-
45 dk koşu bandında yürüdüm,Leslie'yle de yürümek planlarım arasında koşu bandı yüzünden onu terk edemem aklinialirimsmile
evde koşu bandın mı var teyzem? :hulya:
Sayın pregant teyze,pregant ne demek?? Pregnant'ın yanlış yazımı mı acep kaydirigubbakcemile3
Evet vakti zamanında almıştık,o kadar zaman geçti paslanmadı çok şükür sırnaşık şey
Oricinal bir yanlış yani alkisalkisalkisyok guzum ben hamileyken aldım o nicki. ama yanlış yazmadım. pregnanta benzesin diye aklıma pregant geldi. sonradan değiştiremedim de...
benim de şimdiki hayalim eve koşu bandısı almak. işşallah angaraya taşınınca kardeşimlen alaçaaz
Arkadaşlar bilen biliyor citol arkadaşımız izinli...İzinli olmasına rağmen fedakarlık yapıp kilo listemizi tutuyordu sağolsun..hemde bayağı zamandır...
citolün izni bitip aramıza dönünceye kadar ben ve seçil arkadaşımız kilo listesini tutucaz...
Lütfen bu cumadan itibaren kilonuzu ve yaptığınız haftalık egsersiz sürelerini topiğe yazın..
Spor listeside tutalımki daha çok gaza gelip tepinelim..:))
Cuma kilo bildirimini size mi yapacauk??
Günlük yazıyoruz zaten,haftalık olarak da yapacauk yani??
Ben çok gaza gelemem,yağ yakmam gerek;ama kas da yapıp şişmemem gerek neme lazım şişliğim yiter baa..naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?