Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pregant canim sana bisey sorcam umarim yalnis anlamassin demin yine resmine baktim kilolu resminde sanki gögsün daha büyük duruyo zayiflamis oldugun resimde daha kücük ve toplanmis duruyo bende cok merak ediyorum benimkiler biraz büyük zayiflayinca onlarda kücülüyomu ins öledir

amanin millet şoka girmiş. şok diyet hiç bana göre değil ya. ben bayılır kalırım.

o biraz da emzirmekten olabilir. ben eskiden kilolu değildim. göğüslerim de çok büyük değildi zaten.80 idi. hamile kalıp emzirince 100lere fırladı. şu an 85 filan oldu. şişkoyken iyi süt veren cinstendim heralde ondan. şimdi hala emiyor benim oğlan ama tabi eskisi gibi değil. emzirme azaldıkça da küçülüyor.

bugün
sabah
1 kk peynir
2 kaşık melemen
2 minik kızarmış biber
1 dilim ekmek
domates
salatalık

ara
1 şeftali

öğlen
1 yumurta kadar haşlanmış tavuk
1 orta boy haşlanmış pattes
1 kase yoğurt
salata

ara
1 dilim karpuz

akşam
1 yumurta kadar haşlanmış tavuk
1/2 kase nohut yemeği
1 kase yoğurt
2-3 kaşık pilav

ara
karpuz

bugün 20 dakika yürüdüm, 30 dakika koştum.

selam kizlar nasilsiniz.canim suan neler istiyo bi bilseniz sabah beri 4 haslama patates bi kamyon su 2 kocaman kupa yesil cay.yarinda sebze yiyecem bakalim neler olacak

Selam canım iyiyiz de sen pek iyi değilsin sanırım..Günlerdir midene çektirdikleri ah ah..Bünyen kendini kilitleyecek kalakalacaksın Allah korusunlmaz: Acuk ye yahu,4 patatesle gün geçer,diyet biter mi akannehir

SABAH bir haşlanmış yumurta,domates salatalık,yarım kk peynir,bir dilim kadar ekmek
İKİ SAAT sonra karpuzzzzzzzz
ÖĞLEN saç böreği -az hamurdan- bir bardak ayran
ÜÇ SAAT sonra karpuzzzzzzzz
AKŞAM 4 kaşık yoğurttan cacık -öğlen yediğim börek fazla geldi,eritmedi midem akşam az yedim-

45 dk koşu bandında yürüdüm,Leslie'yle de yürümek planlarım arasında koşu bandı yüzünden onu terk edemem aklinialirimsmile

Selam canım iyiyiz de sen pek iyi değilsin sanırım..Günlerdir midene çektirdikleri ah ah..Bünyen kendini kilitleyecek kalakalacaksın Allah korusunlmaz: Acuk ye yahu,4 patatesle gün geçer,diyet biter mi akannehir

hak veriyorum ya. zaten bu şok diyetlerde su veriyosun sadece. vere vere su kalmamıştır vücudunda arkadaşın. şok diyetle yağ gitmez ki. o halde hiçbir anlamı yok.

Sayın pregant teyze,pregant ne demek?? Pregnant'ın yanlış yazımı mı acep kaydirigubbakcemile3

evde koşu bandın mı var teyzem? :hulya:

Sayın pregant teyze,pregant ne demek?? Pregnant'ın yanlış yazımı mı acep kaydirigubbakcemile3

yok guzum ben hamileyken aldım o nicki. ama yanlış yazmadım. pregnanta benzesin diye aklıma pregant geldi. sonradan değiştiremedim de...

yok guzum ben hamileyken aldım o nicki. ama yanlış yazmadım. pregnanta benzesin diye aklıma pregant geldi. sonradan değiştiremedim de...
Oricinal bir yanlış yani alkisalkisalkis
benim de şimdiki hayalim eve koşu bandısı almak. işşallah angaraya taşınınca kardeşimlen alaçaaz

Biz de beklentilerle aldık,sanki koşu bandı alınca yetecek yürümek gerekmeyecek :1ninca: Gerçi ilk aldığımda ayakkabısız yürümüştüm kaslarım hep acımış,ağrımıştı sonra daha yürümedim..Leslie'yle yürürken alıştım diye yürüdüm ve bıkmadan 45 dk yürüdüm sengözlerimebaksanab

Bu arada ben bir aydır buraya bir sosyal paylaşım sitesinden daha çok takılıyorum Foto nerden ekleniyor acaba ben de ekleyeyim??

Waovvvv pregnant.. Nekaddan mikemmel olmuşsun pu pu pu..

Yanlız senin kilolu halinde pek bi fazla değil daha çok göbekte yığılmış yağlar diimi..

Ama alttaki fotoda tam bir afet olmuşsun..:jeyyar:

Arkadaşlar bilen biliyor citol arkadaşımız izinli...İzinli olmasına rağmen fedakarlık yapıp kilo listemizi tutuyordu sağolsun..hemde bayağı zamandır...

citolün izni bitip aramıza dönünceye kadar ben ve seçil arkadaşımız kilo listesini tutucaz...

Lütfen bu cumadan itibaren kilonuzu ve yaptığınız haftalık egsersiz sürelerini topiğe yazın..

Spor listeside tutalımki daha çok gaza gelip tepinelim..:))

Cuma kilo bildirimini size mi yapacauk??
Günlük yazıyoruz zaten,haftalık olarak da yapacauk yani??
Ben çok gaza gelemem,yağ yakmam gerek;ama kas da yapıp şişmemem gerek neme lazım şişliğim yiter baa..naniknanik

Evet canım haftalık toplam saatini yazarsın...

Dediğim gibi topiğe yazın,citol iş başı yaptığında onun özeline yollarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…