Lahana diyeti,çorbasıisuyu bilmem nesi bana hiç çekici gelmiyor yyaa akannehir
Ben de sayıyorum,15-20 kiraz bir porsiyon ediyordu yanılmıyorsam..
nasılsınız kızlarrrrrr :)))) bugün sıvı detoksu yaptım yapmasına amma nasılll açım anlatamam sadece çorba su maden suyu meyve ve sebze suyu bitki çayı içtim civanperçemi hayıt otu falan... ay yemin ediyorum ödemlerim indi bir günde çokkkk mutlu oldum:))) ama tartılmıycam yarın sabah görmek istiyorum sonucu:)))) bu arada bugün kpssye girmiş olanlar varsa hayırlı sonuçlar diliyorum:)))
Mutlu haftasonu diliyorum size şişkolar...kaydirigubbakcemile3
:)))))))) canım bu toksinlerden arınmak için aslında özellikle ödem sökmek için değil ama saece çayı yapsan diyetine devam edip ödemlerden kurtulursun zaten sanırım ya ben de son bir senede acaip değişiklikler oldu yani kısın domuz gribi oldum atlattım çok şükür tabi yanısıra zatürre ayrıca ocaktan marta kadar altı kez daha normal grip oldum migren v ülser başladı falan falan neyse işte ben de bunun hem psikolojik hem de fizyolojik bir alarm olduğunu düşünüyorum o yüzden diyete başladım detoksu da bu fizyolojik nedenleri biraz hafifletebilmek için yapıyorum. kendimi yeniden sevmeyi öğrenmeye çalışıyorum bedenime uzuuunn süredir iyi davranmadım... malum 136 kilo...((
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr dünkü ödem operasyonu sonucu: 19. kilomu verdimmmmm ayyyy yirmiye bir kaldı çok mutluyum bugün sıvı detoksu da koymayacak bana hiç de yemeyebilirim yani:))))))))))))))))))delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nasıl anladın ödemlerinin indiğini?
HAYIRLI UĞURLU OLSUN;DARISI DİĞER FAZLALIKLARIN BAŞINA İNŞALLAH kaydirigubbakcemile5
domus gribi mi oldun delikafadulden
amiiinnnnnnn:)))) hepimiz en az otuzar kilo verelim bir an önce inşallah:)))
olumunekankayizsmile
Anammm öldüm galiba sabah 07:30 da kalktım yine ortalığı temizledim yine gittim alışveriş yaptım sonra eve geldim tavuklu patatesli bezelye yemeği pilav cacık ve çorba yaptım ablamın misafirleri gelecek ya hani ondannn ... Çok yorgunummm yahu uykum vaaarrr...
Süper bir kahvaltının ardından ara öğün olarak 2 kaşık vanilyalı dondurma ve bi tane hindistan cevizli eti puf yedim üstüne kalorisini yazmamışlar demekki sıfır kalori kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni :roflol:
hosbuldum evet bademcim 6 kilo gitti 1 haftada.kahvalti tost yiyorum yagsiz peynir ve domates biber koyuyorm arasina gunun geri kalani 3-4 l su 2 bardak yesil cay ve 3 yesil elma eksi olacak ama he bide sabah kocaman bardak limonlu ilik su
haklisin canimda napim biktim valla boyle dombili olmaktan gitsinler artik ya p.tesi 5 gunde 5 kilo diyeti yapmak istiyorum bakalim dayanirsam
Bu arada ben kimseye abla,teyze,ninesempatiksalakcinni vb vb demiyorum alınan,abla dememi isteyen varsa derim benim için sorun olmaz..Yaşım 21 de benm..
YAVRUCUUM SİZ HERGÜN NE ALIŞVERİŞİ YAPIYORSUNUZ BÖYLE::MMmm üstünde kalorisi yazmayan sıfır kalori mi oluyor;amaan ne güzel boshayallersmile
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr dünkü ödem operasyonu sonucu: 19. kilomu verdimmmmm ayyyy yirmiye bir kaldı çok mutluyum bugün sıvı detoksu da koymayacak bana hiç de yemeyebilirim yani:))))))))))))))))))delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Anammm öldüm galiba sabah 07:30 da kalktım yine ortalığı temizledim yine gittim alışveriş yaptım sonra eve geldim tavuklu patatesli bezelye yemeği pilav cacık ve çorba yaptım ablamın misafirleri gelecek ya hani ondannn ... Çok yorgunummm yahu uykum vaaarrr...
Süper bir kahvaltının ardından ara öğün olarak 2 kaşık vanilyalı dondurma ve bi tane hindistan cevizli eti puf yedim üstüne kalorisini yazmamışlar demekki sıfır kalori kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni :roflol:
Günaydın Kızlaaarr
Dün sitede onarım vardı yazmıştım ama gelmemiş siteye.
Dün tam 5 saat yürüdük evet tam 5 saat erzurumu baştan sona yürüyerek gezdik eee burası da büyük şehir malum gez gez bitmedi ammmaaa yorulmuştum dün ya ... Ama kadının biri canımı sıktı minibüsteyiz çok kalabalık ayaktayım ben de geçen eklediğim resimdeki bluzu giyiyorum kadın bana bebek mi bekliyorsunuz yer vereyim dedi mafoldumben bende kaşlarımı çattım yooooooooo dedimlmaz: kadın benden çok utandı galiba Ablamın 2 arkadaşı gelmişti kızlar beni çok güzel hareketler bunlardaki PELİNe benzettiler çok benziyormuşum hem görünüş hem de tavır olarak laelaelaelaelae valla bence de benziyorum kaydirigubbakcemile3
Ahhh kızlar ahhhh benim üniversitedeyken içten içe sevdiğim bir kankam vardı çocuk acayip yakışıklı düşünün 5 bayandık 2 tanesi evli onlar bile bayıldı yavuza... uzun aradan sonra dün akşam parkta onu gördüm çok içten çok sevimli ve inanın acayip yakışıklı :kedi: ben üniversite hayatım boyunca onu hep sevmişimdir ama o bana hep arkadaş gözüyle yaklaştı gelir bana sevdiği kızları anlatırdı dün akşam onu görünce acayip oldum beni 3 ayda yada 6 ayda bir arar ''bahar gece rüyamda seni gördüm çok güzeldin '' der nasıl gördün deyince yok söylemem yoksa olmaz der '' beni rüyalarında hep zayıf olarak görüyor yavuz. Askerden izine geldiğinde bir kahvemi içmeye gelmişti bize bana '' zayıfla bahar süper olacaksın '' demişti. Dün akşam onu gördükten sonra daha da bir istek geldi inşallah zayıflarım içim çok buruk ya :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?