Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl anladın ödemlerinin indiğini?

domus gribi mi oldun delikafadulden

HAYIRLI UĞURLU OLSUN;DARISI DİĞER FAZLALIKLARIN BAŞINA İNŞALLAH kaydirigubbakcemile5

Anammm öldüm galiba sabah 07:30 da kalktım yine ortalığı temizledim yine gittim alışveriş yaptım sonra eve geldim tavuklu patatesli bezelye yemeği pilav cacık ve çorba yaptım ablamın misafirleri gelecek ya hani ondannn ... Çok yorgunummm yahu uykum vaaarrr...

Süper bir kahvaltının ardından ara öğün olarak 2 kaşık vanilyalı dondurma ve bi tane hindistan cevizli eti puf yedim üstüne kalorisini yazmamışlar demekki sıfır kalori kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni :roflol:

YAVRUCUUM SİZ HERGÜN NE ALIŞVERİŞİ YAPIYORSUNUZ BÖYLE::MMmm üstünde kalorisi yazmayan sıfır kalori mi oluyor;amaan ne güzel boshayallersmile

hosbuldum evet bademcim 6 kilo gitti 1 haftada.kahvalti tost yiyorum yagsiz peynir ve domates biber koyuyorm arasina gunun geri kalani 3-4 l su 2 bardak yesil cay ve 3 yesil elma eksi olacak ama he bide sabah kocaman bardak limonlu ilik su

hoşgeldin meruse.

haklisin canimda napim biktim valla boyle dombili olmaktan gitsinler artik ya p.tesi 5 gunde 5 kilo diyeti yapmak istiyorum bakalim dayanirsam

neden kendine işkence ediyrosun ki güzelim? zaten sen sağlıklı bir diyetle çok hızlı kilo verebilecek durumdasın. bence şok diyet yapma

Bu arada ben kimseye abla,teyze,ninesempatiksalakcinni vb vb demiyorum alınan,abla dememi isteyen varsa derim benim için sorun olmaz..Yaşım 21 de benm..

hadi ya. çok güççükmüşsün bana teyze de bakiim. kötükedihüso

YAVRUCUUM SİZ HERGÜN NE ALIŞVERİŞİ YAPIYORSUNUZ BÖYLE::MMmm üstünde kalorisi yazmayan sıfır kalori mi oluyor;amaan ne güzel boshayallersmile

yavrucum mu -tatlicadiarzu- eyvallah abla sempatiksalakcinni

Annem burda olmadığı için o an ne yapacaksak onun malzemesini almak için sürekli markete taşınıyorum azar azar taze taze alıyorum yerimseniben

Üstüne yazmamışlarsa sıfır kaloridir evet sempatiksalakcinni laelaelaelaelae :sm_cool:

nasıl yani? ödem operasyonunda ne kadar verdin kilo?

afiyet olsun. haketmişsin.

Günaydın Kızlaaarr

Dün sitede onarım vardı yazmıştım ama gelmemiş siteye.

Dün tam 5 saat yürüdük evet tam 5 saat erzurumu baştan sona yürüyerek gezdik eee burası da büyük şehir malum gez gez bitmedi ammmaaa yorulmuştum dün ya ... Ama kadının biri canımı sıktı minibüsteyiz çok kalabalık ayaktayım ben de geçen eklediğim resimdeki bluzu giyiyorum kadın bana bebek mi bekliyorsunuz yer vereyim dedi mafoldumben bende kaşlarımı çattım yooooooooo dedim lmaz: kadın benden çok utandı galiba Ablamın 2 arkadaşı gelmişti kızlar beni çok güzel hareketler bunlardaki PELİNe benzettiler çok benziyormuşum hem görünüş hem de tavır olarak laelaelaelaelae valla bence de benziyorum kaydirigubbakcemile3

Ahhh kızlar ahhhh benim üniversitedeyken içten içe sevdiğim bir kankam vardı çocuk acayip yakışıklı düşünün 5 bayandık 2 tanesi evli onlar bile bayıldı yavuza... uzun aradan sonra dün akşam parkta onu gördüm çok içten çok sevimli ve inanın acayip yakışıklı :kedi: ben üniversite hayatım boyunca onu hep sevmişimdir ama o bana hep arkadaş gözüyle yaklaştı gelir bana sevdiği kızları anlatırdı dün akşam onu görünce acayip oldum beni 3 ayda yada 6 ayda bir arar ''bahar gece rüyamda seni gördüm çok güzeldin '' der nasıl gördün deyince yok söylemem yoksa olmaz der '' beni rüyalarında hep zayıf olarak görüyor yavuz. Askerden izine geldiğinde bir kahvemi içmeye gelmişti bize bana '' zayıfla bahar süper olacaksın '' demişti. Dün akşam onu gördükten sonra daha da bir istek geldi inşallah zayıflarım içim çok buruk ya :gitme:

HHeehh bu şişmanlıktan utanç verici durumlara düşebiliyoruz;ama çok şükür kurtulma yolundayız..Bu sabah ekmek almaya hemen dibimizdeki bakkala değil de uzaktaki bir bakkala gittim,yürüyüş olsun diye..zemuszemus biz de arkadaşla Denizli'de 5 saat yürümüştük,son paramızla dondurma aldığımız için 5 saat yürümüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…