Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım. bugün biraz şekerli olmuş

Merhaba arkadaşlar
Sabah 3 poğaça
Öğle birşey yemedim ama akşama doğru 30 Gr çikolata yedim.
Akşam 1 tabak az makarnalı salata

Bugünkü yediklerim hep eşimin isteği üzerine yapıldı. Muz aldım dün ve şöyle bir liste gördüm;
Kahvaltı

2 muz 1 bardak ılık süt

Ara Öğün

3 bardak su

Öğle Yemeği

2 muz ve 1 bardak sütten oluşan milkshake

Ara Öğün

3 bardak su

Akşam Yemeği

2 muz ve 1 bardak sütten oluşan milkshake

afiyet olsun canım. bugün biraz şekerli olmuş
Evet canım son zamanlarda yaptığım en kacamakli gün oldu sanırım yardım telafi ederim insAllah
Muz detoksu olmuş sanırım afiyet olsun canım

yola falan çıkarken kuruyemiş çok iyi oluyor, kuru meyve de öyle. sabah evden çıkarken tost yapıp koysaydın canım keşke hazır almazdınız. yoksa sıcak poğaçaya dayanamıyoruz.
Ahh canım yaa sabah uyanmadılar bi türlü .. Kahvaltı etmeden çıkalım geç kalıyoruz dedi eşim.. yapmamı beklemez hiç
Atıştırmalık badem aldım aslında ama sıcacık poğaça kokusuna fazla dayanamadım.. Bademleri geri getirdik yol gördüler
“ Ama meyve suyuna elimi sürmedim “ diye kendimi avutuyorum işte

Benim oğlanı acile götürdük . Boğaz enfeksiyonu dedi doktor. Çok fazla ilerleme yok şükür. Antibiyotik ve ağrı kesici-ateş düşürücü verdi. Gece sürekli uyanıp ateşini kontrol edeceğim. Bir iki güne geçer inşallah İyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim İyi geceler diliyorum

09.01 menü

Sabah -

12.30 gibi 1 poğaça

Ara:1 mandalina

Akşam: kuru fasulye + 4 kaşık kadar pilav
5 köfte

1 dilim pasta

Ara 1 mandalina

5710 adım
1 lt su
Bjraz kacamakli olmuş cnm
Beterin beteri var diyelim tabi
Çok geçmiş olsun canım

haftasonu zincir hedefler biraz güme gitti .. pazara günüde yılbaşından kalan kuruyemişlere yenik düşülmeseydi -1 ile listeyi zorlayacaktım..bu haftada bel ağrılarımla geçti...ama malum dönem başladı sükür daha iyiyim tabi tatli krizi oldu olmadı diyemem,bi kaç lokma çikolata ile geçiştirildi...
21 günde insan hertürlü alışkanlığından kurtulabilir miş, neden dayanamıyorum 21 gün yaaa...
bir başka forumda herşeyden 1 kaşık yiyerek zayıflayan biri vardı..
bi sürü yötem var secmekzor uygulama gercekten zor..
yemekle ilgili şeyler niye bu kadar zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…