nasılsın canım?Tünaydinn,mutlu pazarlar❤
yola falan çıkarken kuruyemiş çok iyi oluyor, kuru meyve de öyle. sabah evden çıkarken tost yapıp koysaydın canım keşke hazır almazdınız. yoksa sıcak poğaçaya dayanamıyoruz.Günaydın kızlar
08.01 menü
Sabah : ballı zencefilli ıhlamur
1 dilim tb ekmeği
Omlet
3-4 zeytin
1 hindi füme
Öğlen yok
Ara: 1 ısırık çikolata
Akşam : Bol salata
2 dilim et
1 dilim tb ekmeği
Gece : cevizli sucuk 2 tane
Bugün için şüpheliyim..
Nerde ne yiyeceğimiz belli değil.. Şu an yoldayız kucağımda sıcacık poğaçalar var .. Meyve suyu fln yolluklar hazır.. eşim sağolsun ! tam destek
imtihan oluyorum resmen !
Sabah namazında kalktım hiç bişey yemedim
efsercim nasıl oldun?GÜnaydın
Tünaydın canım:)
Tünaydın canım:)
Dün azıcık bozmuş olabilirim diyeti
Kahvaltı
-2 kaşık Menemen 4 zeytin 1 dilim süzme peynir ekmek yok
Akşam
- Tavuk dürümDışardaydım ve aşırı acıkmıştım yemek zorunda kaldım.
- 1lt dukan birası 2 lt su içtim
Yemedim canım ama içime de sinmediTavuk dürüm çok fena değil levaiz ondan başka bişey yemediysen sorun yok
geçmiş olsun canım. burundan nefes alıp tut sonra ağızdan ver. bunu dene bakalım.Felaket başım ağrıyor bi ilaç aldım uzandım ama hiç etkisi olmadı.
Yemek yapılcak ödev yaptırılcak mutfağa geldim bakayım bi yerden başlıycam
kaç kilosun canım şu an? boyun kaç?Yemedim canım ama içime de sinmedi
Ben zaten zor veriyorum tiroid sebebiyle ondan çok çok dikkat etmem gerekiyor.
Yemedim canım ama içime de sinmedi
Ben zaten zor veriyorum tiroid sebebiyle ondan çok çok dikkat etmem gerekiyor.
Geçmiş olsun canımFelaket başım ağrıyor bi ilaç aldım uzandım ama hiç etkisi olmadı.
Yemek yapılcak ödev yaptırılcak mutfağa geldim bakayım bi yerden başlıycam
Geçmiş olsun canımağrıkesici biraz hafiflettimi ağrını
Dün sabah kahvaltısına 1.5 haşlanmış yumurtam vardı aslında. öğlende baktım menüye gözleme çıkartıyorlar, bende mercimek köftesi vardı onu yedim. biraz fazla kaçtı.... öğlen istediğim gibi beslenemiyorum personel yemeği ne çıkarsa artıkcanım akşam yemeği yemediğin için olmuş tatlı krizi. akşam aç kalmışsın. yemek yeseydin iyi olurdu. öğünlerine protein eklersen açlık ve tatlı krizi az oluyor. sabah da protein yok akşam da. akşam hızlıca menemen yapabilirdin mesela. yarın toparlarsın
Bilmiyorum 12:30 da kahvaltı yaptım ekmek fazla kaçtı. davuk yapabilirim yada iki dilim balık var. yatasım var uzanıcam herhalde akşama ütü yapmam lazım en sevdiğim pazar günüİdare eder işte sen napıyosun bugün? Ne yiycen akşama?
1.76 boy 83 kg :) Katana gibiyim yanikaç kilosun canım şu an? boyun kaç?
:) Vicdan yapma üzerine yapışmasın diyorsun yani BonusumÖyle ama gerçekten çok değil dürüm lavaşları büyük değil.
Evde 2 dilim ekmeğinle tavuğunu yemişsin gibi düşün.
1.76 boy 83 kg :) Katana gibiyim yani
:) Vicdan yapma üzerine yapışmasın diyorsun yani BonusumTamam yeaa nolcak bi dürümden
Evettt en büyük sorunumuz buAynen öyle dürümün üstüne gelip evde bişey yeseydin o zaman kötü olurdu.
Böyle zamanlarda nasılsa kaçırdık diye daha çok yeme eğilimindeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?