Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

perşembe 87.15dim
Bugün 87.95
Bu kesinlikle yeme içme ile ilgisi olan birşey değil. Ama çok fazla motivasyonumu düşürdü bu hafta. Bir tiroidlerime falan baktırıcam. Sebebine bakıcam. Diyeti bırakmıyorum ama bu dönem geçene kadar ara vermek istiyorum kızlar aşırı moralman çöktüm

perşembe 87.15dim
Bugün 87.95
Bu kesinlikle yeme içme ile ilgisi olan birşey değil. Ama çok fazla motivasyonumu düşürdü bu hafta. Bir tiroidlerime falan baktırıcam. Sebebine bakıcam. Diyeti bırakmıyorum ama bu dönem geçene kadar ara vermek istiyorum kızlar aşırı moralman çöktüm
Aaaa moral bozmaa , motivasyon çok önemli , spor yapıyor musun?

Genelde haftada 2 3 gün yürüşe çıkmaya çalışıyorum. Çıkamadığım zamanlar evde yapıyorum
leslie de müthiş yoruyor , tavsiye ederim yapmıyorsan, birde dukan birası bende işe yaradı , kaçamak illa ki oluyor, + gördüğümüzde oluyor, ama hepsi geçer gider, yaza bambaşka olaiblirsin, olabiliriz, sakın kaybetme enerjini :)

perşembe 87.15dim
Bugün 87.95
Donemsel takilmalar artilar normal. Bak ben 20 gunde 6 kg alarak geldim

Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 95.9
Bu hafta 96.5
Yedim arkadaşlar yalan yok. Bonus Bonus önemli bi durum yok diyebilirim. Ufaklığın boğazı ağrıyordu sonra bana geçti. Yine aynı oğluş okulda gözüne darbe almış doktora götürdük ufak tefek çizilmeler varmış merhem ve damla verdi geçer dedi .

Mthn83 Mthn83 dönem dönem bende yaşıyorum bu duyguları yalnız değilsin. Çocuklar olmasa takarım sırt çantamı Evliya çelebi gibi dolaşırım dünyayı😅 neyse bugün depresyona girebilirsin izin veriyorum yarın yine burdasın anlaştık👍

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere hoşgeldin ikizlerin mi vardı senin?

Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 95.9
Bu hafta 96.5
Yedim arkadaşlar yalan yok. Bonus Bonus önemli bi durum yok diyebilirim. Ufaklığın boğazı ağrıyordu sonra bana geçti. Yine aynı oğluş okulda gözüne darbe almış doktora götürdük ufak tefek çizilmeler varmış merhem ve damla verdi geçer dedi .

Mthn83 Mthn83 dönem dönem bende yaşıyorum bu duyguları yalnız değilsin. Çocuklar olmasa takarım sırt çantamı Evliya çelebi gibi dolaşırım dünyayı😅 neyse bugün depresyona girebilirsin izin veriyorum yarın yine burdasın anlaştık👍

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere hoşgeldin ikizlerin mi vardı senin?
Kavgami etmiş çocuk. Göze zarar gelmemiş iyi ki?
Sanki çok farklı birşey olacakmış gibi diyetisyene gitme ihtiyacı hissediyorum. Sanki boğazıma halka takacak

Aynen bende aşırı şişin cnm tuhaf ama tatlı iategim yok yada yemiycem diye düşündüğümdendir devlet diyetisyenine gittim cnm ben aylık liste verdi dolayısıyla ayda 1 değişim yapıyor kilo verimine göre değişiklik yapıyor büyük ihtimal arkadaşım her ay kg veriyor ve her ay listesinde ufak tefek değişiklikler yapıyor özeller daha ilgilidir tabi ama çok pahalı gercekten

valla en son gittiğim 150 ydi aylık ama daha pahalı olanlarda var.. Ama sanırım bir süre daha gitmeyeceğim diyetisyene.. Motivasyonum sıfır şu aralar..
Canım ben fakir marka kullanıyorum çok memnunum netten bak istersen fiyatları 250-400 arası

Akşam Etap 4030S aldım canım 330 liraya bakalım inşallah iyi gelir. Gelmesse de yapacak bişey yok. Çok araştırdıkça daha da kararsız kalıyorum sonra bi bakıyorum fiyatlar tavan yapmış :(

Back
X