Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim

Onlar iyi.
Eşim 2 gündür yoktu zaten. Onu almadılar bile karantinaya. Bende evde izole ettim kendimi. Maske ile geziyorum

Aşılama baslamamisti daha 2020 Eylül'de geçirdim. 1 ay geçmemişti. Bakalım bu nasıl olacak
Ben yanlış anımsadım demek. İnşallah kolay atlatin ❤️❤️❤️

Mutlu pazarlar 💜

3a9d38934b166467341cf0038f708ef1.webp

valla en son gittiğim 150 ydi aylık ama daha pahalı olanlarda var.. Ama sanırım bir süre daha gitmeyeceğim diyetisyene.. Motivasyonum sıfır şu aralar..

Akşam Etap 4030S aldım canım 330 liraya bakalım inşallah iyi gelir. Gelmesse de yapacak bişey yok. Çok araştırdıkça daha da kararsız kalıyorum sonra bi bakıyorum fiyatlar tavan yapmış :KK43:
aslında benim de fön makinesine ihtiyacım var. bir bakayım. yıllar önce almıştım fantom marka. saç kurutma için değil de fön için. sonra kullanmadım. duruyor öyle.
sürekli fön çeken biri değilim ama bazen lazım oluyor.

Selamlar bol eksiler :KK45:

Hoşgeldiniz :KK45:

perşembe 87.15dim
Bugün 87.95
Bu kesinlikle yeme içme ile ilgisi olan birşey değil. Ama çok fazla motivasyonumu düşürdü bu hafta. Bir tiroidlerime falan baktırıcam. Sebebine bakıcam. Diyeti bırakmıyorum ama bu dönem geçene kadar ara vermek istiyorum kızlar aşırı moralman çöktüm

Düşürme motivasyonunu dur bakalım haftaya eksi gelirsin belki.

Değişik kürler yapsan olur mu? Eşlik eden olur belki

Hoşgeldiniz :KK45:

Düşürme motivasyonunu dur bakalım haftaya eksi gelirsin belki.

Değişik kürler yapsan olur mu? Eşlik eden olur belki
Ben bu hafta tek öğün olarakmı beslensen diyorum. Yada isveç diyeti nasıl birşey onu araştırıcam öylemi yapsam yarın itibariyle ikisinden birine başlamak istiyorum 1 hafta en azından denicem

Ben bu hafta tek öğün olarakmı beslensen diyorum. Yada isveç diyeti nasıl birşey onu araştırıcam öylemi yapsam yarın itibariyle ikisinden birine başlamak istiyorum 1 hafta en azından denicem
tek öğün çok zorlar canım. aralıklı oruç en iyisi. 2 öğün çok güzel. yeme aralığı 8-16 saat

Göreceğin en salak diyet isveç diyeti diyim burda çok yapan oldu takımlarda falan kimi yarım bıraktı kimi geri aldı.

Az yemek çözüm değil metebolizma daha iyi çalışmıyorki az yiyince aksine yavaşlayabiliyor.

tek öğün çok zorlar canım. aralıklı oruç en iyisi. 2 öğün çok güzel. yeme aralığı 8-16 saat
Bir iki haftadır aralıklı oruc yapmaya çalıştım askında. Ama kahvaltı ve akşam şeklindemi yapılıyor ara öğün hiç yokmuydu onda

Göreceğin en salak diyet isveç diyeti diyim burda çok yapan oldu takımlarda falan kimi yarım bıraktı kimi geri aldı.

Az yemek çözüm değil metebolizma daha iyi çalışmıyorki az yiyince aksine yavaşlayabiliyor.
İsveçle ilgili hiç bilgim yok nasıl bir beslenme düzeni gerçekten bilmiyorum. Sadece instada birisi gördüm yapıyor. Ondan aklıma takıldı bir araştırayımda ya onu ya tek öğünü1 hafta deniyim eedimde eğer öyleyse isveci eliyorum. Ya tek öğünde belki biraz şaşırtma olur metabolizmaya dedim. Devamlı değilde yarın başlayıp cumartesi sabahına kadar 5 gün diye ama

İsveçle ilgili hiç bilgim yok nasıl bir beslenme düzeni gerçekten bilmiyorum. Sadece instada birisi gördüm yapıyor. Ondan aklıma takıldı bir araştırayımda ya onu ya tek öğünü1 hafta deniyim eedimde eğer öyleyse isveci eliyorum. Ya tek öğünde belki biraz şaşırtma olur metabolizmaya dedim. Devamlı değilde yarın başlayıp cumartesi sabahına kadar 5 gün diye ama

Aralıklı oruçta ara öğün oluyor.

Sana iyi gelmediyse yapma istersen 3 öğün yemeyi dene.
Vucuda gerekli besini vermezsen düzgün çalışıp yağ yakamıyor.

Moralini de bozmamaya çalış kolay değil süreçler zor senin için

Aralıklı oruçta ara öğün oluyor.

Sana iyi gelmediyse yapma istersen 3 öğün yemeyi dene.
Vucuda gerekli besini vermezsen düzgün çalışıp yağ yakamıyor.

Moralini de bozmamaya çalış kolay değil süreçler zor senin için
1 hafta daha aralıklı oruc deniyim bakalım aonra olmazsa diyetisyenin listelerine dönücem 🤗

Cumartesiye çeksek ya senim tartıyı kuzum olmuyo mu?
Karnabahar şişkinlik yapmazsa olur tabi
Canımcım şöyle bir şey oluyor cumartesi tartılınca eksi çıkıyorum ya pazar kahvaltısını abartıyorum🙄 Ama pazartesi tartılınca yarın tartılacağım diye korkudan insan gibi yiyorum😀

Günaydın hanımlar
Pozitif kisiligime covid eklemiş bulunmaktayım
Çok geçmiş olsn canım
güle güle kullan canım. haklısın saç kurutma makinesi önemli. hele hele uzun saçlarda 💕
aslında benim de fön makinesine ihtiyacım var. bir bakayım. yıllar önce almıştım fantom marka. saç kurutma için değil de fön için. sonra kullanmadım. duruyor öyle.
sürekli fön çeken biri değilim ama bazen lazım oluyor.

Kullanayım memnun kalırsam yazarım buraya.. yarın gelir muhtemelen Hepsbrd dan aldım. Çabuk kargo yapıyorlar.. Saçlarım çok uzun o yüzden sıkıntı kurutmadığımda..
Çocuklar sıkılıyor uzun süre makina önünde kalmaktan.. Kurtarıcı bizim evde cidden..

Back
X