Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla en son gittiğim 150 ydi aylık ama daha pahalı olanlarda var.. Ama sanırım bir süre daha gitmeyeceğim diyetisyene.. Motivasyonum sıfır şu aralar..

Akşam Etap 4030S aldım canım 330 liraya bakalım inşallah iyi gelir. Gelmesse de yapacak bişey yok. Çok araştırdıkça daha da kararsız kalıyorum sonra bi bakıyorum fiyatlar tavan yapmış :KK43:
Canım hayırlı olsun, bugün baktım benimki de etap markaymış. Saç kurutma ve fön makinesi olarak kullanıyorum ben . Profesyonel bir makine . İnşallah sorun çıkmaz

leslie de müthiş yoruyor , tavsiye ederim yapmıyorsan, birde dukan birası bende işe yaradı , kaçamak illa ki oluyor, + gördüğümüzde oluyor, ama hepsi geçer gider, yaza bambaşka olaiblirsin, olabiliriz, sakın kaybetme enerjini :)
Evet canım hepsinigenelde deniyorum dönem dönem. Ama bu bir iki hafta anlamadığım baika birşey var vücudumda. Geçen ay kimuasal gebelik gecirdim ondan dolayı hormonel dengemmi bozuldu noldu. Haşimato tiroidim var tsh’ımmı arttı noldu bir onlara baktırıcam. Diyete devam ediyorum tabikide bunu çözene kadar biraz

15 Ocak 2022

sabah 12.00
omlet
peynir
1 kase domates köz kapya avakado salatası
1 tk vişne reçelinin meyvesi
3 dilim ekmek

öğlen 16.00
2 kepçe mercimek çorbası
2 yk etli taze fasulye
kapya biber

akşam 19.45
etli kereviz yemeği
1 kase makarna
karışık turşu

şimdi dukan birası falan içerim.

yatana kadar 2 lt su

Canım hayırlı olsun, bugün baktım benimki de etap markaymış. Saç kurutma ve fön makinesi olarak kullanıyorum ben . Profesyonel bir makine . İnşallah sorun çıkmaz

İnşallah canım sorunsuz kullanırız 🤗
Saçlarım uzun bende kuvvetli bişey olsun istiyodum kuaförlerdeki gibi çabucak kurutsun 😍 ondan tercih ettik inşallah iyidir..

15.01 Menü

Sabah 4-5 çatal sucuklu yumurta
1,5 bardak portakal suyu
1 kuru domates
biraz acılı domates sos
3 zeytin
2 dilim tb ekmeği

Ara: 1 ısırık brownie intense
1 türk kahvesi

Akşam : kavurmalı yumurta
1,5 dilim tb ekmeği
3 zeytin
3 bardak çay

Evet canım hepsinigenelde deniyorum dönem dönem. Ama bu bir iki hafta anlamadığım baika birşey var vücudumda. Geçen ay kimuasal gebelik gecirdim ondan dolayı hormonel dengemmi bozuldu noldu. Haşimato tiroidim var tsh’ımmı arttı noldu bir onlara baktırıcam. Diyete devam ediyorum tabikide bunu çözene kadar biraz
Cok gecmis olsun .. ben de senelerrdir bekliyorum o guzel haberi. İnşallah isteyen herkese nasip olur hayirlisiyla :) hakkımızda hayırlısı hepimiz için inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar 🤗

Sabah yarım ekmek kadar zeytinli ekmek,1 yk.kahvaltılık sos,2 çatal beyaz peynir, çay
Öğle 2 muz, sütlü filtre kahve
Akşam 6 sıkım etsiz çiğköfte,1 bardak ayran,2 lavaş

2 litre su.

Kızlar tiroid hastalığı olan varmı aranızda ben ilaç kullanıyorum dr birşey demedi ama brokoli,karnabahar yenmemesi gerekir diye okudum netten daha dr randevuma var bileniniz var mıdır? Çok seviyordum özellikle karnabaharı bir sürü diyet yemek yapıyordum.

Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Geçen hafta 95.9
Bu hafta 96.5
Yedim arkadaşlar yalan yok. @Bonus önemli bi durum yok diyebilirim. Ufaklığın boğazı ağrıyordu sonra bana geçti. Yine aynı oğluş okulda gözüne darbe almış doktora götürdük ufak tefek çizilmeler varmış merhem ve damla verdi geçer dedi .

Mthn83 Mthn83 dönem dönem bende yaşıyorum bu duyguları yalnız değilsin. Çocuklar olmasa takarım sırt çantamı Evliya çelebi gibi dolaşırım dünyayı😅 neyse bugün depresyona girebilirsin izin veriyorum yarın yine burdasın anlaştık👍

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere hoşgeldin ikizlerin mi vardı senin?
Benim degil ablamin vardi burda bahsettim mi bilmiyorim ama :KK45:

İyi geceler kızlar 🤗
Sabah kalktık kızımın ödevi yaptırdım ev işi hazırlık derken komşumdaydik öğle sonu evde gelince yine mutfakta aldım soluğu kurabiye poğaça yapıyorum kp götürmek için biraz da buzluğa atacam ikramlık hala bitmedi oğlanı yenice uyuttum telefonu elime aldım
Geçen hafta: 78.90
Bu hafta: 78.60
Fark: -300 çok bı fark etmedi bu hafta sağlık olsun

Cok gecmis olsun .. ben de senelerrdir bekliyorum o guzel haberi. İnşallah isteyen herkese nasip olur hayirlisiyla :) hakkımızda hayırlısı hepimiz için inşallah
Aa sendemi ☺️ Rabbim nasip etsin uzatmadan inşallah sağlıklısından her isteyene🤲🏼 Olup kaybedincede çok üzülüyor insan benim 2.5 senede 4. Kaybım oldu 😔

mutlu pazarlarrr 💕💙🙏🧿☕

270272935_454925886005225_5600514392871769670_n.webp

İnşallah canım sorunsuz kullanırız 🤗
Saçlarım uzun bende kuvvetli bişey olsun istiyodum kuaförlerdeki gibi çabucak kurutsun 😍 ondan tercih ettik inşallah iyidir..
güle güle kullan canım. haklısın saç kurutma makinesi önemli. hele hele uzun saçlarda 💕

Teşekkür ederim
aman yaaa çok geçmiş olsun kuzum 😔🙏 hastaneden mi geldi? eşin ve çocuklar nasıl?
Onlar iyi.
Eşim 2 gündür yoktu zaten. Onu almadılar bile karantinaya. Bende evde izole ettim kendimi. Maske ile geziyorum
Siz yakinda gecirmemis miydiniz yaa :( çok geçmiş olsun
Aşılama baslamamisti daha 2020 Eylül'de geçirdim. 1 ay geçmemişti. Bakalım bu nasıl olacak

Back
X