- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Saol cnm çok şükür toparladım artikFit mutlu anne Fit mutlu anne Çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim cnm Çabucak toparlanırsın inşallah
Daha da iyi olursun cnm insAllah çok geçmiş olsunToparlandım desem doğru olmaz ama kaslarım ağırmıyor en azından.. Öksürüğüm hala var.. Balgamdan da kurtulusam süper olacak.. Onlar haricinde şükür bi şikayetim kalmadı.. Çok şükür geceleri uyuyabiliyorum.. Allah bu günlerimizi aratmasın...
Toparlanıp oruç tutmak istiyorum bende
Hepimizin üç ayları mübarek olsun kızlar Rabb'im bu günlere yeniden kavuştursunGünaydın ❤
Üç aylarınız mübarek olsun ❤
Eki Görüntüle 2999302
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
@nisan34
Mthn83
@LisbethS
@Levaiz
She-Raa
@paranerde
Ruya
@Efser
Cookiie
insAllah cnm bende niyetliyim bugün bklmBen oruçluyum şükür vesile oluyor inşallah midemin dinlenmesinede.
Akşamda bozmazsam çok güzel sonuç olur inşallah
Annemdeyiz cnm yeşil fasülye yemeğiNe yiycen iftaraFit mutlu anne
saol tatlım.
gece vücut ağrısı vardı yine. boğaz ağrısı şiddetlendi canım. halsizlik var. sürekli yat kalk yapıyorum.
Afiyet olsun canımÇorba balık yiycektim az da makarna yedim
Dinlen fırsat buldukça geçer insAllah canımgece vücut ağrısı vardı yine. boğaz ağrısı şiddetlendi canım. halsizlik var. sürekli yat kalk yapıyorum.
Çok geçmiş olsun canm şimdi nasılsınzGünaydın kızlar nasılsınız
Kilo bildirimini yapamadım komşuma gitmiştik perşembe kızım rahatsızlandı dün de akşam yemeğinden sonra ben fenaydim bulantı(istifra), bel ağrısı, karın ağrısı, hafif ishal, üşüme acile gittik kan idrar verdim idrar yolu enfeksiyonu gözüküyor hafif dedi kan değerlerimden covit olabilir dedi test istedi verdik testi eve geçtik serumdan rahatladım şükür gece biraz zor geçti ama şimdi daha iyiyim test sonucum henüz çıkmadı
canım çok geçmiş olsun. nasıl şimdi?
Çok geçmiş olsun
Ayy noldu öyle ya çok geçmiş olsun iyi mi?
Tüh çok üzüldüm geçmiş olsun canım
Yavrum nasil düştü oyle ya, çok geçmiş olsun
Mthn83 Çocuk bu engel olamıyoruz. Allah beterinden saklasın
Saol cnm
Yaa tüh cnm hemen kaynar insAllah benim de oğlanın 7 aylıkken kırılmıştı 1 ay da kaynama olmuştu büyük oranda nasıl oldu kaç yaşındaydı oğlan
İyiyim canım şükür ishal devam bı o da yavaş yavaş geçecek snrm bı yöne iyi sanki içim temizleniyor gibi hissediyorum
Saolasin cnm
Saol cnm
Hepinize çok teşekkür ederim. Yanımda oynarken dengesini kaybedip düştü. Kırık baya açık görünce çok korktum. Ama Dr kapanır dedi. Bilemiyorum emin olamadım. 2 hafta sonra kontrolFit mutlu anne Çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim cnm Çabucak toparlanırsın inşallah..
Mthn83 Geçmiş olsun acil şifalar dilerim çok çabucak kaynar inş. içebilirse bol bol paça çorbası içir hemen kaynatıyor kırıkları..
Okuyamadım çok geçmiş sayfaları eğer hasta olanlar varsa herkese acil şifalar kızlar
Allahim şifa versin mubarek geceler hatrinaHayırlı geceler kızlar. 3 aylar hosgelmis. Küçüğe geçmiş olsuna en yakınlarımız gelmişti tesadüfen aynı zamanda geldi. Maşallah bayram havasında iftar havasında bir ortam oluştu. Şaban ayına kavuşmak üzere inşallah.
Hepinize çok teşekkür ederim. Yanımda oynarken dengesini kaybedip düştü. Kırık baya açık görünce çok korktum. Ama Dr kapanır dedi. Bilemiyorum emin olamadım. 2 hafta sonra kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?