Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar

05 Şubat 2022

sabah yok

öğlen 13.00
avuç içi kadar et
3 yk makarna
salata

ara 15.00
1/2 çb sıkma portakal suyu

akşam 19.15
3 yk menemen
salatalık
1 ince dilim ekşimaya ekmek

yatana kadar 2 lt su

canım Allah kolaylık versin. maddi sıkıntılar ve ev için dua oku. sen Allahtan iste o verir.

Allah feraha erdirsin. İsmini soylersen ismen dua edeyim sana

canım Allah kolaylık versin. maddi sıkıntılar ve ev için dua oku. sen Allahtan iste o verir.
Sağolun kızlar. Şükrediyorum daha beterinden korusun. Zaten tek dayanağım Allah.
Bir de tiroidimde 2 tane kist çıktı ama daha çok küçükler ilaçla tedaviye başlamıştık ama kist yeni öğrendim.Dr 15 gün sonraya randevu verdi bakalım ne olacak. Şu metabolizmam normale dönse yeter.

Allah kolaylık versin maddi manevi ferahlık versin

çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. canım sağlıklı şeyler yemelisin. sağlık sorunun var.

Günaydınn :) ben spora bugün tekrar başlıyorum, pantolon aldım bir küçük beden oldu bu da güzel bi gelişme :) hazirana kadar 97 den 80'e düşersem mutlu hissedeceğim, hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Sporu bıraktığım an kilom duruşa geçti , tüm gün masabaşı çalıştığım için sporsuz kilo veremiyorum malesef .. bende durumlar böyle

Diyet yüzde 60 sporda yuzde 40 etkili kg vermede. En kötü gunde yarim saat 40 dk aktif yürüyüş şart

Gecen yıl 5 şubatta 97 kgymuşum. Yaz başında 82 idim istersen gayretle herşey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…