geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim. İki gün önceye göre çok daha iyi şükür. İlaçlarını düzenle veriyorum, bir iki güne daha iyi olur inşallah
Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim, süper eksi
saol canım ben covid oldum.Fit mutlu anne
Mthn83
60kiloyum
kızlar neyiniz var tam geçmişi okuyamadım canlar , çok çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar diliyorum hepinizekolaylıkla atlayın inşallah
canım Allah kolaylık versin. maddi sıkıntılar ve ev için dua oku. sen Allahtan iste o verir.Ben tartılmayı bile unutmuşum evde koli yapıyoruz. Yeni evi hâlâ bulamadık ama toplanıyoruzKorkarım yine son dakika beğenmediğim bir eve geçeceğiz bu gidişle.
Bu aralar ciddi maddi sıkıntılarımız var hiç keyfim yok diyet miyet hak getire anca makarna,ekmek,peynir
Allah feraha erdirsin. İsmini soylersen ismen dua edeyim sana
Teşekkür ederim. İki gün önceye göre çok daha iyi şükür. İlaçlarını düzenle veriyorum, bir iki güne daha iyi olur inşallah
Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim, süper eksi
Sağolun kızlar. Şükrediyorum daha beterinden korusun. Zaten tek dayanağım Allah.canım Allah kolaylık versin. maddi sıkıntılar ve ev için dua oku. sen Allahtan iste o verir.
Allah kolaylık versin maddi manevi ferahlık versinBen tartılmayı bile unutmuşum evde koli yapıyoruz. Yeni evi hâlâ bulamadık ama toplanıyoruzKorkarım yine son dakika beğenmediğim bir eve geçeceğiz bu gidişle.
Bu aralar ciddi maddi sıkıntılarımız var hiç keyfim yok diyet miyet hak getire anca makarna,ekmek,peynir
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. canım sağlıklı şeyler yemelisin. sağlık sorunun var.Sağolun kızlar. Şükrediyorum daha beterinden korusun. Zaten tek dayanağım Allah.
Bir de tiroidimde 2 tane kist çıktı ama daha çok küçükler ilaçla tedaviye başlamıştık ama kist yeni öğrendim.Dr 15 gün sonraya randevu verdi bakalım ne olacak. Şu metabolizmam normale dönse yeter.
Günaydınn :) ben spora bugün tekrar başlıyorum, pantolon aldım bir küçük beden oldu bu da güzel bi gelişme :) hazirana kadar 97 den 80'e düşersem mutlu hissedeceğim, hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Sporu bıraktığım an kilom duruşa geçti , tüm gün masabaşı çalıştığım için sporsuz kilo veremiyorum malesef .. bende durumlar böyleGünaydın ❤
Bi yerden devam edelim inşallah sizler ne alemdesiniz?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
TunaydinGünaydın ❤
Bi yerden devam edelim inşallah sizler ne alemdesiniz?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Diyet yüzde 60 sporda yuzde 40 etkili kg vermede. En kötü gunde yarim saat 40 dk aktif yürüyüş şartGünaydınn :) ben spora bugün tekrar başlıyorum, pantolon aldım bir küçük beden oldu bu da güzel bi gelişme :) hazirana kadar 97 den 80'e düşersem mutlu hissedeceğim, hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Sporu bıraktığım an kilom duruşa geçti , tüm gün masabaşı çalıştığım için sporsuz kilo veremiyorum malesef .. bende durumlar böyle
Gecen yıl 5 şubatta 97 kgymuşum. Yaz başında 82 idimGünaydınn :) ben spora bugün tekrar başlıyorum, pantolon aldım bir küçük beden oldu bu da güzel bi gelişme :) hazirana kadar 97 den 80'e düşersem mutlu hissedeceğim, hayırlısıyla sağlıkla inşallah. Sporu bıraktığım an kilom duruşa geçti , tüm gün masabaşı çalıştığım için sporsuz kilo veremiyorum malesef .. bende durumlar böyle
Düzeldin mi fulya konuşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?