Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım. idrar yolu enfeksiyonu çok zor. ben daha önce 2 kere geçirdim ve çok ağır geçti hatırlamak bile istemiyorum.

31 Ocak 2022

sabah 10.00
bol yeşillikli yumurta piyazı
1,5 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık
2/3 ekşimaya ekmek

ara 13.15
1 küçük muz tarçınlı

öğlen 14.10
2,5 kepçe yayla çorbası

akşam 18.50
etli nohutlu pırasalı kereviz yemeği
domates salatalık
1/4 simit

ara 19.50
1 küçük portakal tarçınlı
yeşil çay

1,5 lt su
8300 adım

geçmiş olsun canım. idrar yolu enfeksiyonu çok zor. ben daha önce 2 kere geçirdim ve çok ağır geçti hatırlamak bile istemiyorum.
Öyleymiş canım öğrendim bende çok sağolasın
Afiyet olsun canım gayet güzel menü yemene içmene dikkat et insAllah bı an önce de iyileş canım
Fit mutlu anne sanada geçmiş olsun canim. İdrar yolu enfeksiyonu Allah dusmanima vermesin derim. Kucuk kiza hamileliğin başında geçirdim felaketti. En son pihti gelmişti idrarda. Aman dikkat et ilerlemesin
Ya bı daha göstermesin canım o zmn vala emziriyorum diyince tek seferlik bı ilaç verdi antibiyotik sanırım onu kullanıyorum bol su içmeye çalışıyorum başka ne yapabilirim gerçekten 2 gün baya zor geçti hala da karın, bel ağrım ishalim var

Dikkat etmeye devam ediyorum kaldığım yerden. Temizlik iş güç yemek yapamadım olanları yedik.

Sabah
patatesli 2 yumurta 2 dilim ekmek
Peynir

Öğlen pırasa 2 dilim ekmek

İkindi ve akşam 1 er dolu kase kısır yedim.

Bugüne şiştim tabi

Az limonli su, sirkeli su da belki iyi gelir gecmezse tekrar baktir canim

kızlar pozitifim

teşekkür ederim.

başım zonkluyor ve vücut ağrım var. boğazda hafif bir hassasiyet var. dün midem bulanıyordu. bugün pek yok.
Allah şifa versin hafif atlatırsın inşaAllah
Allah şifa versin

Selamlar hanımlar
Diyet filan yalan oldu şubata 83 kg ile girdim.
Dün küçük oğlan yataktan düşüp köprücük kemiğini kırdı. Hergun yeni bir imtihan. Yarın hayra çıksın inşallah
İyi akşamlar canım nasıl oldun bugün bı giremedim adam akıllı kk,ya eşim evdeydi sürekli bı hareket Mthn83 sen nasıl oldun canım
Yorgun kuzum sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…