geçmiş olsun canım. idrar yolu enfeksiyonu çok zor. ben daha önce 2 kere geçirdim ve çok ağır geçtiCumartesi akşam yemekten sonra birden bulantı üşüme karın ağrısı başladı istifra da ettim 3-4 kez acilde kanda covit olabilir değerlerin dediler şükür negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonu imiş bugün biraz daha iyi idim
Rabbim şifa versin ilerlemeden geçer insAllah daha önce olmuş muydun canım ilk miydi
Fulyacım 2.kez mi oldun ya tüh geçmiş olsun şimdi nasılsın?kızlar pozitifim
yok canım. daha önce covid olmadım ben.Fulyacım 2.kez mi oldun ya tüh geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Yanlış mı hatırlıyorum acaba çabuk toparlarsın inşallahyok canım. daha önce covid olmadım ben.
başım zonkluyor ve vücut ağrısı var. boğaz da biraz hassasiyet var.
amin inşallah canımYanlış mı hatırlıyorum acaba çabuk toparlarsın inşallah
Öyleymiş canım öğrendim bende çok sağolasıngeçmiş olsun canım. idrar yolu enfeksiyonu çok zor. ben daha önce 2 kere geçirdim ve çok ağır geçtihatırlamak bile istemiyorum.
Afiyet olsun canım gayet güzel menü yemene içmene dikkat et insAllah bı an önce de iyileş canım31 Ocak 2022
sabah 10.00
bol yeşillikli yumurta piyazı
1,5 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık
2/3 ekşimaya ekmek
ara 13.15
1 küçük muz tarçınlı
öğlen 14.10
2,5 kepçe yayla çorbası
akşam 18.50
etli nohutlu pırasalı kereviz yemeği
domates salatalık
1/4 simit
ara 19.50
1 küçük portakal tarçınlı
yeşil çay
1,5 lt su
8300 adım
Ya bı daha göstermesin canım o zmn vala emziriyorum diyince tek seferlik bı ilaç verdi antibiyotik sanırım onu kullanıyorum bol su içmeye çalışıyorum başka ne yapabilirim gerçekten 2 gün baya zor geçti hala da karın, bel ağrım ishalim varFit mutlu anne sanada geçmiş olsun canim. İdrar yolu enfeksiyonu Allah dusmanima vermesin derim. Kucuk kiza hamileliğin başında geçirdim felaketti. En son pihti gelmişti idrarda. Aman dikkat et ilerlemesin
Az limonli su, sirkeli su da belki iyi gelir gecmezse tekrar baktir canimÖyleymiş canım öğrendim bende çok sağolasın
Afiyet olsun canım gayet güzel menü yemene içmene dikkat et insAllah bı an önce de iyileş canım
Ya bı daha göstermesin canım o zmn vala emziriyorum diyince tek seferlik bı ilaç verdi antibiyotik sanırım onu kullanıyorum bol su içmeye çalışıyorum başka ne yapabilirim gerçekten 2 gün baya zor geçti hala da karın, bel ağrım ishalim var
Sağol canım bakalım geçmezse yeniden giderim dediğin gibi benimki nette yazdığına göre böbrek kaynaklı idrar yolu enfeksiyonu snrm belirtiler aynı çunkiAz limonli su, sirkeli su da belki iyi gelir gecmezse tekrar baktir canim
Kum döküyor olabilirsin belki canim detayli idrar kültürü baktirabilirsinSağol canım bakalım geçmezse yeniden giderim dediğin gibi benimki nette yazdığına göre böbrek kaynaklı idrar yolu enfeksiyonu snrm belirtiler aynı çunki
Bilmiyorum ki olabilir belki cnmKum döküyor olabilirsin belki canim detayli idrar kültürü baktirabilirsin
kızlar pozitifim
Allah şifa versin hafif atlatırsın inşaAllahteşekkür ederim.
başım zonkluyor ve vücut ağrım var. boğazda hafif bir hassasiyet var. dün midem bulanıyordu. bugün pek yok.
Allah şifa versinCumartesi akşam yemekten sonra birden bulantı üşüme karın ağrısı başladı istifra da ettim 3-4 kez acilde kanda covit olabilir değerlerin dediler şükür negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonu imiş bugün biraz daha iyi idim
Rabbim şifa versin ilerlemeden geçer insAllah daha önce olmuş muydun canım ilk miydi
Yorgun kuzum sen nasılsınİyi akşamlar canım nasıl oldun bugün bı giremedim adam akıllı kk,ya eşim evdeydi sürekli bı hareketMthn83 sen nasıl oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?