Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir haftada 5 kilo süpermiş;ama yapabilir miyim şüpheliyim bilmiyorumkismile Yarın tartıda 88.5i falan görmezsem hazırlıklara başlıyayım..:jeyyar:

:)) valla ben kendimi öldürmüorum sürekli salatalık havuc yedim mesela bugun ama arada agzıma peynir de attım hem Allah'tan ümit kesilmez bakarsın yarın 88.5'u görüverirsin :dance:

Bu arada dün kendimi takdir ettim diyet konusunda..Teyzemle hastaneye gittik..Kahvaltı kaçmasın diye 7 olmadan kalktım,geleneksel kahvaltımı yaptım..9da bir süt,11de bir bardak kflakes-kötü günlerim için çantamda bir bardak taşıyorum ) - 1 de 5 tane diyet bisküvi ve ayran yedim..eve geldik 4 gibi menemen,6da karpuzzzzzzzzzzz,8de cacık yedim..cokacimcoook Hareket olarak zaten totom yer görmedi desem yeri var;ama artı olarak teyzem öğle arası testleri baklerken o güneşte çarşıya indim 1 buçuk saat kadar tempolu yürüdüm sırnaşık şey Akşam nişan vardı bir hısmımızın ona gittik teyzemden 12ye kadar da orda dikildim.. Gece ayaklarım zonk zonk ödetti tabi bunu bana ama -tatlicadiarzu-

:)) valla ben kendimi öldürmüorum sürekli salatalık havuc yedim mesela bugun ama arada agzıma peynir de attım hem Allah'tan ümit kesilmez bakarsın yarın 88.5'u görüverirsin :dance:

İnşallah,inşallah..900 gr sadece çok bir şey değil ki,1 kilo bile değil..Kilolarım yapsın bana o kadar kıyak artık..Hee buarada artık kilolarımla savaşta değilim,anlaşma yoluna gitti -olumlu düşünme,Pygmalion etkisi,kendini gerçekleştiren kehanet vb vb olaylar-alkisalkisalkis

en güzelini yapıosun.gidicek nasılsa kurtulcaz onlardan bi de sarkma olmasa degmesinler keyfimize hihoyyyt

Arkadaşlar nasıı konu açabılırmm çok onemlı bı sorunumm varr ve cvp arıorum nası konu açabılırmmm lutfenn yardım edın lutfen

en güzelini yapıosun.gidicek nasılsa kurtulcaz onlardan bi de sarkma olmasa degmesinler keyfimize hihoyyyt

Sarkan göğüsler için de pirinç lapası falan diye bir konu okumuştum,demek ki pirinç sarkan yerleri topluyor..Sen deneyecektin değil mi pirinç salatalık formülünü??Spor etki ediyor yyaa,en azından bende etki etti hoş bir de etmeseydi -tatlicadiarzu-

Dün çarşıya inince biberiye de aldım kendime..Sallama falan değil,bitkinin kendisini aldım..Bir bardak suya bir tatlı kaşığı koyuyorum,içine yarım dal tarçın,3-4 karanfil atıyorum..Sadece biberiyenin tadı da kötü değil bence bana adaçayının tadı ve kokusunu hatırlattı..Seve seve içiyorum,inşallah yağ yakımına etkisi olur..Ablamın arkadaşı hiçbir diyet ve spor yapmadan sadece biberiye çayıyla 2 ayda 1 kilo vermiş,hem de sıkılaştığımı hissediyorum dediydi vakti zamanında..

gitsinler tabiki kilolar bana yazarmisin nasil indiriliyo bu program 5 dak vaktim vardi geldim simdi geri gidiyorum insallah aksam burda olurum tabiki sende

gitsinler tabiki kilolar bana yazarmisin nasil indiriliyo bu program 5 dak vaktim vardi geldim simdi geri gidiyorum insallah aksam burda olurum tabiki sende

Linki özelden mesajla gönderdim canım..Akşama burda olmayabilirim,malum düğün sezonu kınaya gideceyuk bir akrabanın :teytey: Gece geldiğimde mecalim kalmış olursa bakarım bir sorun olursa cevaplarım..Hoş burda Leslie'yi bir çok kişi indirdi onlar da cevaplar kanımca.. yerimseniben

Badem sen Afyon'dasın diimi..?

:)))) Geçen yıl İnebolu'dan dönerken..sizin orda mola verip çoook güzel haşhaşlı bir kebab türü yemiştik..Adını hatırlamıyorum...MMMMMMMMMM nefis bişeydi..seni her gördüğümde sorucam unutuyorum adını..:)))

Son düzenleme:
HAŞHAŞLI KEBAB??O NE OLA Kİ İLK SENDEN DUYUYORUM NASIL BİR ŞEYDİ Kİ?? bilmiyorumkismile

badem aynen yaaa bıcırıklar çok fene hem çok tatlılar hemde yaramaz pazara gittik geldik çok terledim burası acayip sıcak üç gündür . aslında uyumuşken leslie yapsam ama yemek olacak mümkün değil ama bugünki hareket yeter bana .bende canım hergün biberiye çayını içiyorum hem bende bağırsaklarım içinde işe yarıyor .bizim bahçede var gelip geçerken iki dal koparıyorum hemen kaynatıp içiyorum .bazen yeşil çayla içiyorum .

yena iyi tatiller canım nereye gidiyorsunuz ....

HAŞHAŞLI KEBAB??O NE OLA Kİ İLK SENDEN DUYUYORUM NASIL BİR ŞEYDİ Kİ?? bilmiyorumkismile

Aaaaaa nasıl yemezsin, en kısa zamanda ye bence çok leziz bişey...

Hadi bu iyiliğimide unutma...Hahaha millet diet tarifi verir benim yaptığıma bak,ilahi ben..:)))

NE GÜLEZMİŞ ÖYLE DALINDAN KOPARIP KOPARIP OHHH::YEŞİL ÇAY İÇEMİYORUM :umursamaz: AMA BİBERİ EYGAYET GÜZEL::ON BEŞ DAKİKA LESLİEYLE YÜRÜ SONRA YEMEKYHAP DAHA ÇOK KALORİ YAKARSNI

aaaaaa dayanamadım kepekli bisküvi yiyorum bu ne ya midem aclıktan aglıo resmen! şunu bi daha anladım meyve sebzeden daha doyurucu.10 tane salatalık yedim bütün gün hiçmi tok tutmaz

NE GÜLEZMİŞ ÖYLE DALINDAN KOPARIP KOPARIP OHHH::YEŞİL ÇAY İÇEMİYORUM :umursamaz: AMA BİBERİ EYGAYET GÜZEL::ON BEŞ DAKİKA LESLİEYLE YÜRÜ SONRA YEMEKYHAP DAHA ÇOK KALORİ YAKARSNI

vet canım ama içmiyordum yeni başladım geçen sene yine içiyordum bıraktım aslında sürekli içmek lazım...

yemek olayını 7 de bitiriyorum aslında hemen yemeğimi yiyeyim kızım uyanmazsa hemen leslieyide yapayım demeye kalmadan kızım uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…