Tekrar hoşgeldinHuhuuuuuuuuuuu
Toparlandimmm geldimmmmmmm kizlar kusura bakmayin bir kac gündür gelemedimm
Nasilsinizzz nasim gidiyor oruclarrrr
TünaydınGünaydın günaydın
Çok az yemişsin sanki iftardaSelam kizlar, Dün ki menüm ve adımımBonus
Huhuuuuuuuuuuu
Merhaba hanımlar geri geldimmm
Veee çoookkk kilo alarak geldim. Maalesef 121.7 yım artık. Bir haftalık iş serüvenim bugün itibariyle bitti. Eski evdeyken başvurmuştum. Ev değiştirince uzak ve terste kaldı 1 hafta yollarda canım çıktı. Fıtık ağrılarım nuksetti.
Şu an kendimden o kadar mutsuzum ki... Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Tekrar aktif olacak, yeme düzenimi oturtacak kilolarımı verecektim. Tam tersi aldım. Şeker ilaçlarımı değiştirdiklerinden sonra hızla aşırı ödem yaptı ellerim ayaklarım o kadar şiş ki...
Neyse buradayım yine menülerimi yazmaya devam edeceğim. Bu kilolar gitmeden belli ki aktif hayata dönemeyeceğim.
Allaahhııımm ben çok yaşlandım galiba,
benimle yaşıt olan (yaş 36) kadın beni arayıp
kızı için düğün rezervasyonu yaptırdı
üstüne kızı koskocaman olduğu halde bana abla diyip durdu
benim bebeler daha biri 6 yaşında biri 2 aylık
Canım hakkında hayırlısı olsun. Boşanma gündemde olunca insan daha kırıcı oluyo. Tartışmalar da daha yıpratıcı. Peygamber efendmzn hadisi var ya şaka olarak bile söylemeyin diye. İnan öyle daha iyi oluyorhayırlısı olur inşallahnediyim aynı dertten müzdarip olarak bende uzun zaman ara verdim ailevi sorunlardan dolayı kilo aldığı. yetmez gibi birde üstüne bir sürü sağlık sorunları inşallah iyi oluruz
Hakkında hayırlısı olsun canım. Üzüldüm açıkcası. Bir yerden başla diyete devamı gelir emin ol.Merhaba hanımlar geri geldimmm
Veee çoookkk kilo alarak geldim. Maalesef 121.7 yım artık. Bir haftalık iş serüvenim bugün itibariyle bitti. Eski evdeyken başvurmuştum. Ev değiştirince uzak ve terste kaldı 1 hafta yollarda canım çıktı. Fıtık ağrılarım nuksetti.
Şu an kendimden o kadar mutsuzum ki... Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Tekrar aktif olacak, yeme düzenimi oturtacak kilolarımı verecektim. Tam tersi aldım. Şeker ilaçlarımı değiştirdiklerinden sonra hızla aşırı ödem yaptı ellerim ayaklarım o kadar şiş ki...
Neyse buradayım yine menülerimi yazmaya devam edeceğim. Bu kilolar gitmeden belli ki aktif hayata dönemeyeceğim.
Evwt ya, halsiz düştüm..bu sefer çok yicemÇok az yemişsin sanki iftarda
çok şükür iyi gidiyor canım. senin nasıl gidiyorHuhuuuuuuuuuuu
Yok yok anlamıştım konuyu da Ayşen gruda ağladı ya ona dedimAy noldu ya yaşla ilgili bi durum değil vallahuzurunmeraklisi ile samimiyetimizden o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?