Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım şükür iyi diyelim biliyorsundur İstanbul a döndük adamla boşanma kararı almıştık olmadı yapamadık gittik dilekçeyi geri çektik İstanbul daki 2 evi satışa koyduk kumbağda di yazlık duruyor İstanbul da benim büyük çocuklar ev tuttu dayadı döşedi ben çocuklarla oturacaktır adamla boşanmadan cayımc oda yanımıza geldi şimdilik evler satılan kadar burdayız ev lerden 1i satıldımı çocuklara yakınından ev bakıcaz tabi evdeki hesap çarşıya uymuyor ama niyet böle nasip ne olur Allah bilir özel durum böle canım

hee gelelim kiloya vallahi bende kilom ne halde bilmiyorum arada kaçırıyorum arada frenliyorum şimdilik koruyorum diyim bir türlü kısmet olmadı tartılmak 3 gündür yine başladım bakalım sağlıklı beslenmeye sık gelmeye çalışıcam oruç tutamıyorum evde sadece 1 oğlum oruçlu kız zaten burda değil yurtdışında 1 buçuk ay oldu sağlık sorunlarım var 1 kaç tane hast randevularım var tutamıyorum okadar yazzdımki okurken kızıcaklar bana afola benden böle sen nasılsın canım sağlığın sıhatin umarım burdaki bütün arkadaşlarım iyidir Rabb'im herkese iyilik hoşoçuk sağlık versin

03 Nisan 2022

sahur 02.00
sucuklu omlet
peynir
avokado+ domates+ köz kapya+ yeşil biber
2 parça kete

iftar 19.45
4 köfte
2 yk karışık kızartma
2 yk yoğurt
3-4 yk avokadolu brokoli salatası (yağı çok azdı)
2 dilim ekmek kadar tam buğday yufka

ara 20.30
sütlaç yiyeceğim bol tarçınlı
yeşil çay

1,5 lt su

dikkat et kendine buraya da düzenli gel artık canım.
ben çok şükür iyiyim. ramazanla oruca başladım Allahın izniyle. onun dışında yoğunum. öyle geçiyor günlerim.

dikkat et kendine buraya da düzenli gel artık canım.
ben çok şükür iyiyim. ramazanla oruca başladım Allahın izniyle. onun dışında yoğunum. öyle geçiyor günlerim.
şimdi menüne bakıyodum bende maşallah süpersin Allah kabul etsin inşallah canım Rabb'im kolaylık versin nefsine , menün de çok güzel bana göre afiyet olsun, evet evet gelicem hiç olmasa akşamları gelip bakımam lazım buradan kopunca olmuyo , burası başka bir dünya

ben de ara vermiştim 2 hafta. bu cuma başladım ama tabi menüler çok güzel değil. karbo miktarını azaltmam lazım.

ben de ara vermiştim 2 hafta. bu cuma başladım ama tabi menüler çok güzel değil. karbo miktarını azaltmam lazım.
canım yine güzel yani düzensiz yemektense düzenli az herşeyden karbon da olsa yemek iyidir bence hadi bakalım hayırlı olsun yeni başlangıcımız

tm yazıyım

sabah ,1 neskafe
kahvaltı , 2 dl ekmek
2 kk peynir , domates,çay ,
ara ,yeşilçay
ara 1 , pankek ,

öğlen 3 yk bezelye 1kade yoğurt
2 dl ekmek
ara ,neskafe ,

akşam , 3 yk peynirli makarna
7 , 8 adet patates kızartma
çay , biraz sonra türk kahve içicim yeşilçay içerim , su 1 ,5 lt

afiyet olsun canım. kan şekeri için arada bir kabuk tarçın çayı da içebilirsin. aklında olsun. ya da yediğin meyvenin üzerine tarçın serpebilirsin.

Merhabalar hayırlı geceler
Benim de başım ağrıdı canım.. Bikaç güne alışır z
İnşallah geçer kuzum. Ben çay icmemistim ondan mı acaba dedim. Bu akşam ve sahurda çay içtim. İnşallah bugün daha iyi olacak
Selamlar, ben de katılabilir miyim? Dün 81.70 dim. ZipZip grubundayim.memnun ve mutluyum ama buraya yazmak da iyi gelebilir.
Hoşgeldin daim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…