- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Günaydın Allah kabul etsin teşekkürlergüünaydııınn ben daha oruca başlayamadım '' regl '' sebeplerden ötürüühepinizin orucunu Allah kabul etsin.
@B O Z A hoşgeldiiiin :)
Günaydın, teşekkür ederizGünaydın ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3040395
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
mesirmacunu
Cookiie
Anteplim
@B O Z A
Arzuluu
Günaydınngünaydın hatunlarrrrr
Hoş buldukhoş geldiniz
Sağol arzucum iyiyim yoğunlukta güzel geçirmeye çalışıyorum ramazanı inşgünaydın canım mutlu haftalar , bonus nasılsın canım
olsun bacım yorma kendini yavaş gitsin sağlıklı gitsin inşallah bayrama dilediğin rakamı tartıda görürsün , oruçun kabul olsun canım duaların inşallahGeçmişe bakamadım ben ne alemdesiniz?
Arzuluu zuzu dönmüşsün :)
İlk iki günüm aşırıya kaçmadan idare eder denecek şekilde geçti. İftara misafirim vardı dünde ben davetliydim.
Cuma günü 2 kilo artıydım yazdım ya ama cumartesi 12 de tartıldım sabit geldim çok şaşırdım tabi
Ödem durumum o kadar saçmaki 1 günde değişebiliyor.
Bayrama tam 100 ü görmeyi gerçekten istiyorum inşallah yapabilirim.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
mesirmacunu
Ruya
Cookiie
Anteplim
@B O Z A
Arzuluu
canım çokkkk geçmiş olsunSağol arzucum iyiyim yoğunlukta güzel geçirmeye çalışıyorum ramazanı inş
Kv hastanede yoğun bakımda 1 haftadır aklımız onda onun dışında iyiyim. Sen nasılsın neler yaptın?
Günaydın mutlu haftalar gecirelim. Takılan kilolarımızdan kurtulalım inşallah
Bonus cumartesi ve Pazar menülerim.ikisi hafif karışmış olabilir
85 canım ya inemiyorum birtürlü takıldım kaldımBakmadım canım cumartesi kaçtın? Sabit mi yine
İlacı iftarda mı alsan?Bugün akşam yine yazayım sahur ve iftari inşallah
Hafta sonu 5 bin adım bile olmadı. Bugün baş ağrısı yok ama kan ilacı içimi bulandırıyor. Adaptasyonda zorlanıyorum nedense. Bu kadar zor olmuyordu
Evwt tutuyorum oruç . Aynı kilo civarlari bir arada olmak iyi oluyordur, destek için.1600 tutturduysan iyi valla. Oruç tutuyomuydun?
Burda oldukça esnek durumdayız diğer gruplara göre kilolar yüksek fazla sıkı durumlarda başarılı olamıyoruz.
Sen diğer tarafta görmediklerini görürsün burda menülerde.
Tabi olmaz mı halden anlıyoruzEvwt tutuyorum oruç . Aynı kilo civarlari bir arada olmak iyi oluyordur, destek için.
senin için hayırlı olsun canım. tencere yemeklerine devam o zamanMerhaba hanımlar geri geldimmm
Veee çoookkk kilo alarak geldim. Maalesef 121.7 yım artık. Bir haftalık iş serüvenim bugün itibariyle bitti. Eski evdeyken başvurmuştum. Ev değiştirince uzak ve terste kaldı 1 hafta yollarda canım çıktı. Fıtık ağrılarım nuksetti.
Şu an kendimden o kadar mutsuzum ki... Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Tekrar aktif olacak, yeme düzenimi oturtacak kilolarımı verecektim. Tam tersi aldım. Şeker ilaçlarımı değiştirdiklerinden sonra hızla aşırı ödem yaptı ellerim ayaklarım o kadar şiş ki...
Neyse buradayım yine menülerimi yazmaya devam edeceğim. Bu kilolar gitmeden belli ki aktif hayata dönemeyeceğim.
hayırlısı olur inşallahMerhaba hanımlar geri geldimmm
Veee çoookkk kilo alarak geldim. Maalesef 121.7 yım artık. Bir haftalık iş serüvenim bugün itibariyle bitti. Eski evdeyken başvurmuştum. Ev değiştirince uzak ve terste kaldı 1 hafta yollarda canım çıktı. Fıtık ağrılarım nuksetti.
Şu an kendimden o kadar mutsuzum ki... Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Tekrar aktif olacak, yeme düzenimi oturtacak kilolarımı verecektim. Tam tersi aldım. Şeker ilaçlarımı değiştirdiklerinden sonra hızla aşırı ödem yaptı ellerim ayaklarım o kadar şiş ki...
Neyse buradayım yine menülerimi yazmaya devam edeceğim. Bu kilolar gitmeden belli ki aktif hayata dönemeyeceğim.
İftarda aldım canımİlacı iftarda mı alsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?