Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güünaydııınn ben daha oruca başlayamadım '' regl '' sebeplerden ötürüü hepinizin orucunu Allah kabul etsin.

@B O Z A hoşgeldiiiin :)
Günaydın Allah kabul etsin teşekkürler
Günaydın, teşekkür ederiz
günaydın hatunlarrrrr
Günaydınn
Hoş bulduk

Bonus cumartesi ve Pazar menülerim.ikisi hafif karışmış olabilir

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-04-10-42-07-61_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    35 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2022-04-04-10-40-48-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 29
Geçmişe bakamadım ben ne alemdesiniz?

Arzuluu zuzu dönmüşsün :)

İlk iki günüm aşırıya kaçmadan idare eder denecek şekilde geçti. İftara misafirim vardı dünde ben davetliydim.

Cuma günü 2 kilo artıydım yazdım ya ama cumartesi 12 de tartıldım sabit geldim çok şaşırdım tabi
Ödem durumum o kadar saçmaki 1 günde değişebiliyor.

Bayrama tam 100 ü görmeyi gerçekten istiyorum inşallah yapabilirim.

Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
mesirmacunu
Ruya
Cookiie
Anteplim
@B O Z A
Arzuluu

olsun bacım yorma kendini yavaş gitsin sağlıklı gitsin inşallah bayrama dilediğin rakamı tartıda görürsün , oruçun kabul olsun canım duaların inşallah vala 60 kiloyuma yazdım son durumları boşanmadan geri çektik evrakları olmadı oda bende alışmışız birbirimizi yesekte olmuyo hani bi şarkı var ne senle ne sensiz yaşanmıyor ufaklıklarda çok babalarına düşkün onları üzmemek adına biraz daha birbirimize anlayışla yaklaşmaya karar verdik biliyorsun bizde sülale muvzusu ev bark mevzuları vardı hep onun dışında birbirimizle sen iyi 2v kadını değilsin sen iyi ev adamı iyi baba değilsin konusu hiç yoktu bizim hep dışarı etkenlerden di anlaşmazlığımız hayırlısı bakalım ,. buraya gelmeden olmuyo canım yaa geldim toparlamam lazım yine şiştimmm hala ben tartılamadım ama biliyorum tef gibi gerildi heryerim

Sağol arzucum iyiyim yoğunlukta güzel geçirmeye çalışıyorum ramazanı inş

Kv hastanede yoğun bakımda 1 haftadır aklımız onda onun dışında iyiyim. Sen nasılsın neler yaptın?
canım çokkkk geçmiş olsun Rabb'im şifalar versin inşallah kv dene

Bonus cumartesi ve Pazar menülerim.ikisi hafif karışmış olabilir

Bonus portakal ve havuc da vardı akşam 1.666 kalori yalan olmasın aklıma geldi

1600 tutturduysan iyi valla. Oruç tutuyomuydun?

Burda oldukça esnek durumdayız diğer gruplara göre kilolar yüksek fazla sıkı durumlarda başarılı olamıyoruz.
Sen diğer tarafta görmediklerini görürsün burda menülerde.

Bende önceki gün iftar sahur yazayım
Sahurda haşlanmış yumurta 2 dlm kepekli ekmek 1 tane ev yapımı haşhaşlı börek (2 sigara böreği büyüklüğünde)
İftar 1 kase çorba yarım karnıyarık 2 dlm kepekli ekmek

Bugün akşam yine yazayım sahur ve iftari inşallah
Hafta sonu 5 bin adım bile olmadı. Bugün baş ağrısı yok ama kan ilacı içimi bulandırıyor. Adaptasyonda zorlanıyorum nedense. Bu kadar zor olmuyordu

Evwt tutuyorum oruç . Aynı kilo civarlari bir arada olmak iyi oluyordur, destek için.

Merhaba hanımlar geri geldimmm

Veee çoookkk kilo alarak geldim. Maalesef 121.7 yım artık. Bir haftalık iş serüvenim bugün itibariyle bitti. Eski evdeyken başvurmuştum. Ev değiştirince uzak ve terste kaldı 1 hafta yollarda canım çıktı. Fıtık ağrılarım nuksetti.
Şu an kendimden o kadar mutsuzum ki... Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Tekrar aktif olacak, yeme düzenimi oturtacak kilolarımı verecektim. Tam tersi aldım. Şeker ilaçlarımı değiştirdiklerinden sonra hızla aşırı ödem yaptı ellerim ayaklarım o kadar şiş ki...
Neyse buradayım yine menülerimi yazmaya devam edeceğim. Bu kilolar gitmeden belli ki aktif hayata dönemeyeceğim.

senin için hayırlı olsun canım. tencere yemeklerine devam o zaman

hayırlısı olur inşallah nediyim aynı dertten müzdarip olarak bende uzun zaman ara verdim ailevi sorunlardan dolayı kilo aldığı. yetmez gibi birde üstüne bir sürü sağlık sorunları inşallah iyi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…