Gecmiş olsunSelâm hanımlar
Birkaç gündür yoktum gıda zehirlenmesi yaşadım ve 3 günde ilaçlar vs çok zor atlattım. Gece çok kötü bir rüya gördüm ve sabah genel cerrahiden randevu aldım. Artık ameliyatı düşünüyorum tabi devlet hastanesi olacak mecburen önce bir görüşmek istiyorum.
Gelelim ne yediğime
Pazar gününden beri sadece haşlanmış patates ve yoğurt yiyorum o kadar. İlginç olan bir gıdım kilo gitmemiş
Tüp mide ameliyatı için görüşmeye gideceğim canımÇok geçmiş olsun canm. Ne ameliyatı olacaksın söylediysen hatırlamıyorum
SağolasınLenaG geçmiş olsun canım
Daha iyimisin?Sağolasın
İyi olmaya çalışıyorum.Daha iyimisin?
Selam tatlım, bu aralar biraz durgunuz bayram arifesi herkes baram kafasına girdi oruç tutanlarımız var ramazan. çok diyet kafasına giremedik ama bayram sonrası bomba gibi hepimiz burda olacağızherkese merhaba umarım herkes iyidir ve işleri de yolundadır..
ben geri gelebiliyo muyum acaba? bahar geldi benimde gelesim var...kilo durumum formumu korudum 108 -106 arası gidip geliyorum hedefim 96 hayırlısıni istiyorum selamlar..
tabi önce önümüzdeki bayrami hayırlısıyla kilo almadan atlatabilmek en önemli şey.. ama bahar bize ekstra enerji verecek inşallah inanıyorum bol bo yürüyücez ve yemek yeme düşüncelerinden arınıcaz .. hayatta yemdende keyif aldığımız şeyleri hatırlayıp bulup çıkarıp uyguliycaz inş.Selam tatlım, bu aralar biraz durgunuz bayram arifesi herkes baram kafasına girdi oruç tutanlarımız var ramazan. çok diyet kafasına giremedik ama bayram sonrası bomba gibi hepimiz burda olacağız
geçmiş olsun canımSelâm hanımlar
Birkaç gündür yoktum gıda zehirlenmesi yaşadım ve 3 günde ilaçlar vs çok zor atlattım. Gece çok kötü bir rüya gördüm ve sabah genel cerrahiden randevu aldım. Artık ameliyatı düşünüyorum tabi devlet hastanesi olacak mecburen önce bir görüşmek istiyorum.
Gelelim ne yediğime
Pazar gününden beri sadece haşlanmış patates ve yoğurt yiyorum o kadar. İlginç olan bir gıdım kilo gitmemiş
Eminmisin tüp mide kalıcı bı çözüm değil yine nefsin ve sen varsın. Bak bana. Ben tek bir örneğim. Bıçak altına yatacaksan bypass yaptır. Mide yi aradan çıkar. Yoksa mide büyüyen bir organ. İstediğin kadar kesTüp mide ameliyatı için görüşmeye gideceğim canım
Onu da konuşacağım bilmiyorum henüz. Ayın 6 sında ilk görüşmem var bakalım ne olacak. Benim tek istediğim az yiyerek doyabilmekEminmisin tüp mide kalıcı bı çözüm değil yine nefsin ve sen varsın. Bak bana. Ben tek bir örneğim. Bıçak altına yatacaksan bypass yaptır. Mide yi aradan çıkar. Yoksa mide büyüyen bir organ. İstediğin kadar kes
Neyli çorbaydıİyi geceler
Dün sahurda ekmek , zeytin ya da peynir ile haşlanmış yumurta
Akşam
Mercimek çorbası
İki lokma pide ve kısır
Yatmadan detox çorbası denedim
Bonus
Pancar.Neyli çorbaydı
Kabak en iyisiPancar.tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?