Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmiş olsun

herkese merhaba umarım herkes iyidir ve işleri de yolundadır..
ben geri gelebiliyo muyum acaba? bahar geldi benimde gelesim var...kilo durumum formumu korudum 108 -106 arası gidip geliyorum hedefim 96 hayırlısıni istiyorum selamlar..

Selam tatlım, bu aralar biraz durgunuz bayram arifesi herkes baram kafasına girdi oruç tutanlarımız var ramazan. çok diyet kafasına giremedik ama bayram sonrası bomba gibi hepimiz burda olacağız

Selam tatlım, bu aralar biraz durgunuz bayram arifesi herkes baram kafasına girdi oruç tutanlarımız var ramazan. çok diyet kafasına giremedik ama bayram sonrası bomba gibi hepimiz burda olacağız
tabi önce önümüzdeki bayrami hayırlısıyla kilo almadan atlatabilmek en önemli şey.. ama bahar bize ekstra enerji verecek inşallah inanıyorum bol bo yürüyücez ve yemek yeme düşüncelerinden arınıcaz .. hayatta yemdende keyif aldığımız şeyleri hatırlayıp bulup çıkarıp uyguliycaz inş.

geçmiş olsun canım

Onu da konuşacağım bilmiyorum henüz. Ayın 6 sında ilk görüşmem var bakalım ne olacak. Benim tek istediğim az yiyerek doyabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…