Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rabbim gücümüzün yeteceği hayırlı cumalar versin inşallah.
Bu gün daha iyiyim. İnsan oğlu işte nelere alismiyorki. Bu arada benim küçük beni çıldırttı evde bı sinir krizi geçirdim ama daha iyiyim. Üstümde bı ağırlık sormayın gitsin. Kamyon çarpmış gibi derler ya öyleyim

Geçmiş olsun ya. Bende de panik atak başlangıcı oldu. Kriz anının gecmesini bekledim . Öyle bir şey bastı ki, vücudumu sıktı. (Bir kaç kere olmuşlugu var)Allah kimseye yaşatmasın

Allah kolaylık versin canım ne diyeyim.

bayramda kimler neler yapıyor? hadi yazın bakalım muhabbet olsun

biz buradayız. gitmedik bir yere. pandemi herşeyin hevesini kaçırdı. bir plan yapmadık.
selam canim ben yazayim bugun sabah kalktik kahvaltidan sonra gittik eltimi 1de ufak oglu nu aldik aile mezarliklarina ziyarwte gezdirdi esim bizi dunden tBi hazirlik yapmistik valiz ivir zivir neyse ziyaretlwrden sonra direk yola koyulduk onlarin burda biliyosun pansiyon var sezon baslicak oyuzden hazorlik yapicaklar temizlik vs yolda 2 kez mola verdik cocuklar da var tabi yanimizda sukur geldik ama yollar coknkalabalikti agar geldik yordu beni yol Allahtan evi temiz birakmistim eve girdik heniz valizleri acmadim yarina insallah gelirken marketw ugrayip esim indi evin alisverisini yapti eve girdik hwem yicek biseyler yaptim esimde buzdolabi yarlestirdi simdi caydemledim kismwt olsursa dinledincem

biz de bugün alışverişe gittik. dolap boşaldı. pazar alışverişi yaptık. iyi oldu. yarın da sabahtan bir işim var dışarı çıkıcam. gelince de azcık ortalık toplarım.

biz de bugün alışverişe gittik. dolap boşaldı. pazar alışverişi yaptık. iyi oldu. yarın da sabahtan bir işim var dışarı çıkıcam. gelince de azcık ortalık toplarım.
iyi olmustur canim afiyetler olsun berwkwtli olsun evin ihtiyaclari alininca insana bir ic huzur hafifleme geliyor valla olsun canim toparlarsin saglik olsunda is oluyo .
artik ben is yaparken bile biyerlwrime biseler oluyo dun makineye camasir atmak icin kirli sepetini doktum ayiriyorum birden dogruldum belimin ortasinda o dakkadan beri agri var etmi kasmi sıkıştı anlamadim ters bir hareket ettim kesin
saglik cok degerli

bayramda kimler neler yapıyor? hadi yazın bakalım muhabbet olsun

biz buradayız. gitmedik bir yere. pandemi herşeyin hevesini kaçırdı. bir plan yapmadık.
Ben de bugün memlekete geldim çok şükür. Yolculuk rahat geçti. Gelince babamın elini öpmek istedim verdi öptüm çok garip oldum. Pandemi çıktığından beri izin vermiyordu. Ailemle 1 gece de olsa birlikte Sahur yaptık. Bir de kuzenim çok geç evlendi 40 yaşında yazın evlendi. Şimdi ikizlere hamileymiş çok sevindim.

Ben 79.7 bu ara artidayim. Ama hala 80 altiyim
Günaydın
Ben 78 leri gördüm bu hafta ama şuan yine 79.5 gösteriyor. Yarın sabah belli olur. Bakalım. Son bir haftadır oruç açmak dışında doğru düzgün su içmedim. Vücut o yüzden böyle. Normalde oruç açıp bı kavanoz su alırdım yanıma usul usul içerdim
Bu yıl ne çok yeni normal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…