Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iftar 1 tabak güveç
1 hurma
Yarim ekmege yakin tosta basilmis ekmek.

Ara
Yulaf lapası çay

Sahur yapmiycam 3.lt su

Merhabalar dün yazamadım ben çocuk hastaydı unutmuşum yazmayi
geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?
günaydınn kızlar ramazan başladığından beri kilomda gram oynama yok , o yüzden bu cumartesi de pas :) verebilenleri tebrik ediyorum
ben de baştan 1,5 kilo falan verdim. yanlışım olmasın. sonra sabit. valla şimdi 1 kiloya yakın artı. çünkü her akşam iftardan sonra tatlı yiyorum. sahura kalk yat da uyku düzenimi etkiledi. uykusuzluk var. işe giderken sahur zorluyor.
neyse ramazan da bitiyor zaten. bayramdan sonra tam düzene gireriz.

Ben 79.7 bu ara artidayim. Ama hala 80 altiyim
aman sakın 80 in üstüne çıkma canım. dikkat et. valla ben de bir düşebilsem 80 in altına çok mutlu olucam. 79 lar iyi gelecek bana. ancak bayramdan sonra olur Allahın izniyle
Merhaba kızlar dün tartıldım ama yazamadım
Geçen hafta içi 91.0
Dün 89.7
Fark eksi 1.3

Bayramdan sonra daha iyi olalım kızlar
89 lara indiğine çok sevindim canım. 8 li rakamları görmek moral olmuştur sana
bayramdan sonra tam gaz başlayalım canım. az önce bedenime olan olmayan kazak ve hırkalarımı düzelttim. giyemediğim ama en fazla 5-6 kilo veya 10 kilo indiğimde bile giyebileceğim neler var. üzüldüm. boşa zaman harcıyoruz. herkes zayıfladı fıstık gibi oldu. bir biz kaldık

kaç yıldır yazlık kışlık giysileri değiştirirken, giyemediğim kıyafetlere hasretle bakmaktan çok yoruldum şu anki kiloma uygun bazı kazak ve hırkalarım, yazlık bluzlerim eskidi. yeni almak dahi istemiyorum. içimden gelmiyor... zayıflayıp dolaptakileri giymek istiyorum
her dönem tamam başlıyorum diyorum. bunları giyeceğim artık diyorum ama sonra yarım kalıyor. diyete başladım ama kaç aydır 80 lerden kurtulamadım bir 5 kilo bile çok şey farkettirecek. belim ortaya çıkacak. üst beden basen incelecek. şekle girecek. 10 kilo olsa süper olacak. bayramdan sonra yeniden bismillah diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…