Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

basiniz sagolsun canim yakininmiydu vefat eden
Arzum gorumcemin kızı 3 yaşında idi. 6 evin tek kızıydı. Çok dokundu. Hala vitrinde elbise bakıyorum
Allah razı olsun
Rabbim kimseye yaşatmasın

Arzum gorumcemin kızı 3 yaşında idi. 6 evin tek kızıydı. Çok dokundu. Hala vitrinde elbise bakıyorum

Allah razı olsun
canimm benimm yaaaAllahim sen sabir ver annesine babasina tum sevenlerine cok uzuldum cocuk deyince bana cok dokunur Allahim cok buyuk sabir versin off dicek bise bulamiyorum

Sağol arzucum seninde nolsun bayram hali iş güç misafir tatlı öyyle geçiyor :))
iyi olda canim saglik olsunda hepsi geciyo telaslar yorgunluklar hepsi gecer .dun benimde oglen misafim vardi eltim eltimin komsulari benim burdan kumbagda ki okuldan arkadasim felan geldi dun benim ev curcunaydi e tabi hepimiz colullu cocuklu neyse sukur guzel agarladim hepsini ama ben kamyon gecmis gibi oldum aksam 1 agri kesici ictim erkenden uyudum ☺ . bonus ben okulu bu yaz tekrar buraya alabilirim buranin okulu cok guzeldi az kisi siniflarda en fazla 8 kisi vardi cocuklarda buranin okulunu istiyor bayramdan sonra insallah burda bir canlanalim bende 7 leri gormwk istiyorum

E yeni taşınmıştın tekrar eski yere mi geçicen

E yeni taşınmıştın tekrar eski yere mi geçicen
o ev durucak orda buyuk cocuklar kalacak calisiyorlar hepsinin isi gucu cevresi ist da

burdaki evi bozmadik biz biliyosun kumbagdaki ev dayali doseli duruyodu hadi arada yazlari geliriz ddk e kaynimnvefat edince eltim cocuklarla pansiyon kaldi cocuklarin ustune esim tek erkek onlarlada ilgilenmesi gerekiyor yani
bizim her halukarda yaz boyu burda olmamiz gerekiyor cocuklarda ufaklar burda okumaknistiyor ben tamnkarar vermedim ama bende okulu egitimini cok begenmistim eger okulu buraya alirsam hafta sonlari ist la giderim tatillerdede giderim ay bilmiyorum kafam yine cok karisik sagimnsolum hic belli deil artik valla dur bakalim nolcak

Allah razı olsun
Ah ya içim parçalandı. Amin.Allah'ım evlatlarımızı koru neden diye sorucam ama dilim varmıyor ya daha çok üzülücem

Tünaydın, teşekkürler . Şaka bir yana yiyip içemiyorum ki bayram da olsa. Bir, iki tık fazla yedim sadece ama kilo veremedim cumadan beri , sağlık olsun. Sabit olucam sanırım bu sefer. Yine de 200 gram umudum var bu foto netten dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…