Arzum gorumcemin kızı 3 yaşında idi. 6 evin tek kızıydı. Çok dokundu. Hala vitrinde elbise bakıyorumbasiniz sagolsun canimyakininmiydu vefat eden
Allah razı olsunAmin teşekkür ederiz
İnşaallah
Hayal kırıklığı olmasıninşaallah sağlıkla, en hayırlı zamanda verirsin
Allah kolaylık versinçok zor bı sürü bakımdan. Basın sağolsun tekrardan
canimm benimm yaaaArzum gorumcemin kızı 3 yaşında idi. 6 evin tek kızıydı. Çok dokundu. Hala vitrinde elbise bakıyorum
Allah razı olsun
Rabbim kimseye yaşatmasın
Sağol arzucum seninde nolsun bayram hali iş güç misafir tatlı öyyle geçiyor :))binus napiyon canim bayramin mubarek olsunne var neyok
iyi olda canim saglik olsunda hepsi geciyo telaslar yorgunluklar hepsi gecer .dun benimde oglen misafim vardi eltim eltimin komsulari benim burdan kumbagda ki okuldan arkadasim felan geldi dun benim ev curcunaydi e tabi hepimiz colullu cocuklu neyse sukur guzel agarladim hepsini ama ben kamyon gecmis gibi oldumSağol arzucum seninde nolsun bayram hali iş güç misafir tatlı öyyle geçiyor :))
iyi olda canim saglik olsunda hepsi geciyo telaslar yorgunluklar hepsi gecer .dun benimde oglen misafim vardi eltim eltimin komsulari benim burdan kumbagda ki okuldan arkadasim felan geldi dun benim ev curcunaydi e tabi hepimiz colullu cocuklu neyse sukur guzel agarladim hepsini ama ben kamyon gecmis gibi oldumaksam 1 agri kesici ictim erkenden uyudum ☺ . bonus ben okulu bu yaz tekrar buraya alabilirim buranin okulu cok guzeldi az kisi siniflarda en fazla 8 kisi vardi cocuklarda buranin okulunu istiyor bayramdan sonra insallah burda bir canlanalim bende 7 leri gormwk istiyorum
o ev durucak orda buyuk cocuklar kalacak calisiyorlar hepsinin isi gucu cevresi ist daE yeni taşınmıştın tekrar eski yere mi geçicen
Ah ya içim parçalandı. Amin.Allah'ım evlatlarımızı koruArzum gorumcemin kızı 3 yaşında idi. 6 evin tek kızıydı. Çok dokundu. Hala vitrinde elbise bakıyorum
Allah razı olsun
Rabbim kimseye yaşatmasın
Tünaydın, teşekkürler . Şaka bir yana yiyip içemiyorum ki bayram da olsa. Bir, iki tık fazla yedim sadece ama kilo veremedim cumadan beri , sağlık olsun. Sabit olucam sanırım bu sefer. Yine de 200 gram umudum varGünayyydınn ❤
Bayramın üçüncü günüsü yeyin için iyice doyun bakalım
Eki Görüntüle 3059644
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
Anteplim
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
Tabi nettenTünaydın, teşekkürler . Şaka bir yana yiyip içemiyorum ki bayram da olsa. Bir, iki tık fazla yedim sadece ama kilo veremedim cumadan beri , sağlık olsun. Sabit olucam sanırım bu sefer. Yine de 200 gram umudum varbu foto netten dimi?
Gerçek gibi de duruyor.. nostaljikTabi netten
Ben çok sevdiğim için çiçek böcek manzara burayada koyuyorum pinterestten hepsiGerçek gibi de duruyor.. nostaljik
Yedik içtik iyice doyduk vallaGünayyydınn ❤
Bayramın üçüncü günüsü yeyin için iyice doyun bakalım
Eki Görüntüle 3059644
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
Anteplim
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
Selâm inşaallah yağ yakmıssindir bu vesileyleselam kızlar. bugün dışarıdaydım yoruldum. bayram ziyaretine gittik sonra da bayağı yürüdük. yoruldum.
valla bilmiyom artıkSelâm inşaallah yağ yakmıssindir bu vesileyle
Sağol teşekkürlerİyi geceler kızlar, mutlu bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?