Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
nasılmış bizim çıtırlar.sizlere birşey soracağım.ben bir siteden leslie 4 bölüm indirdim.ama açılmıor.**********den okadar da bekledim.sorun ne bulamadım.

Slm kizlar ben geldimmmmmmm !!hihoyyythihoyyyt

Bugunku yediklerim:
sabah:
- 2 kizarmis ekmek
- 1 domates
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil elma

oglen:
- pilav
- salata
- 2 dilim kepek ekmegi
- 1 yogurt 0%

ara:
-1 yogurt 0%
-3 ufak biskuvi (tanesi 30kalori)

aksam:
- corba
- yogurt 0%

Ammmaaa yogurt yiyormusum he simdi farkina vardim sırnaşık şey

--> 3L su
--> Leslie'ye basladim bende bugun aklinialirimsmile: oglen yemeginden once 3fast miles yaptim. Sonra ikindiden once 500 step walk (5dk). Birazdanda 1 miles evening yapcam.
--> aksam yemeginden sonra da su+bal+elma sirkesi karisimi ictim

Hepsini anlattim yawww kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kalbim ne kadar temizmiş yahu kondisyon bisikletimi bugün getirdiler =))) annemin odasını kendime spor odası olarak ayarladım kondisyon bisikletim orda televizyona da leslie takarım tam süper olacak korkun benden kilolarımmmmmm !!!

valla bademim cevabını yazdıktan sonra gördüm.benim internet çok yavaş....şağ tıklatmadım.üstüne tıklattım.açılmadı.tekrar uğraşayım.seni görmeyince aşağıda yardımcı kuvvet çağırdım...özür

selam kizlar naptiniz ne ettiniz ben yine yorgun ve bitkin bi sekilde gectim pc basina yuruyus yaptim ama 1 saat olmadi yarim saat kadar neyse hic yoktan iyidir.

Kalbim ne kadar temizmiş yahu kondisyon bisikletimi bugün getirdiler =))) annemin odasını kendime spor odası olarak ayarladım kondisyon bisikletim orda televizyona da leslie takarım tam süper olacak korkun benden kilolarımmmmmm !!!

Anaaaa hayirli olsun beaa!! :lepi: Cidden kalbin temizmis yaw, bugun dert ediyordun ayip olur mu geri istesem bisikletimi kaydirigubbakcemile3

Leslie'nin "evening 1 miles"i yapmaya gidiyorum kizlarr. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Sonra grsrzz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla bademim cevabını yazdıktan sonra gördüm.benim internet çok yavaş....şağ tıklatmadım.üstüne tıklattım.açılmadı.tekrar uğraşayım.seni görmeyince aşağıda yardımcı kuvvet çağırdım...özür

İnşallah yapabilirsin..yapamazsan yine başvur..olumunekankayizsmile

Back
X