- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duş alıp kahvaltımı yapmıştım şimdi ara öğün zamanı ton balığı açtım üstüne bastım limonu çok güzel oluyormuş limonla beğendim.
Kızlar yeşil mercimek yemeği nasıl yapılıyor ?
kızlaar sabah işe gitmeden erkenden aldım detoks malzemelerini yarın başlıyoruuuummmmm yuppiiiiiii:)))))))kaydirigubbakcemile5 sütaş ayran aldım yalnız yoğurt almadım üşengeç üstü bir harekaat ama ikinci gün o ayranı yapmayı hiiiççç canım istemeyecek zannımca:))) dayanabilirsem üç dört gün yapcem ben ebet:)) acaba 110 sınırına yaklaşabilürmüyümkine????:)))))
duş alıp kahvaltımı yapmıştım şimdi ara öğün zamanı ton balığı açtım üstüne bastım limonu çok güzel oluyormuş limonla beğendim.
Kızlar yeşil mercimek yemeği nasıl yapılıyor ?
grisini çubuk krakerin kalın ve uzun hali ama kalorisi az dediğin gibi. google yaz görersin =)
baharım önce mercimeği yıka, bi on dakika kadar haşla, süz. başka bi tencerede de soğan kavur yağda. sırasıyla yeşl biber ve domatesi de ekle kavur üzerine bir iki kaşık salça ekle. ardından mercimeği de ilave et mercimeği geçecek kadar su ekle tuz baharat vs. isteğine göre ekle pişir kuzum sonra naapcaanı biliyon cokacimcoook :)))
Arkadaşım profil resmine bayıldım yaa, valla çok motivasyon bir resim ama benim kilo vermem durdu yine, hastalanacağım diye 95 de çakılıp kaldım,offffffffff
hmm sen oyle yapiyosun demekki ben hic onceden haslamam mercimegi o kendi kendine yavas yavas pistimi sanki daha guzel oluyor birde vitamini hasladigi su da degil yemegin icinde kaliyor.tabiki herkesin bi yapis sekli var illaki benimki dogrudur demiyorum sakin yalnis anlasilmasin ok.
??????? yıkayıp süzeceğini düşünebileceğini ben de tahmin ediyordum ama hatırlatayım dedim bahara... sizin ve benim haşlama ve pişirme tekniklerimizdeki farklılıklara gelince neyi yanlış anlayacağımı anlayamadım doğrusu fisfisfis herkes her yemeği farklı pişirebilir ok...
baharım önce mercimeği yıka, bi on dakika kadar haşla, süz. başka bi tencerede de soğan kavur yağda. sırasıyla yeşl biber ve domatesi de ekle kavur üzerine bir iki kaşık salça ekle. ardından mercimeği de ilave et mercimeği geçecek kadar su ekle tuz baharat vs. isteğine göre ekle pişir kuzum sonra naapcaanı biliyon cokacimcoook :)))
Patates diyetini duyan var mı aranızda????
yoğurtlu kabak salatası tarifi ( deneyin çok güzel oluyor )
2 kabak
2 salatalık
yeterince yoğurt
dereotu ,pul biber,tuz, sarımsak (isteğe göre )
kabakları güzelce yıkayıp rendeleyin....
teflon tavaya koyup istenirse azcık sıvıyağ ekleyin ben koymuyorum...
2,3 dk kavurun...soğumaya bırakın...
soğuyunca içine salatalıkları rendeleyin..( kabuğunu soymadan ) yoğurdu dereotunu baharatlarını ekleyip karıştırın..dolaba kaldırın...sıcaklarda soğuk soğuk güzel oluyor...( orjinalinde içine cevizde konuyor )