Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

duş alıp kahvaltımı yapmıştım şimdi ara öğün zamanı ton balığı açtım üstüne bastım limonu çok güzel oluyormuş limonla beğendim.

Kızlar yeşil mercimek yemeği nasıl yapılıyor ?

kızlaar sabah işe gitmeden erkenden aldım detoks malzemelerini yarın başlıyoruuuummmmm yuppiiiiiii:)))))))kaydirigubbakcemile5 sütaş ayran aldım yalnız yoğurt almadım üşengeç üstü bir harekaat ama ikinci gün o ayranı yapmayı hiiiççç canım istemeyecek zannımca:))) dayanabilirsem üç dört gün yapcem ben ebet:)) acaba 110 sınırına yaklaşabilürmüyümkine????:)))))

duş alıp kahvaltımı yapmıştım şimdi ara öğün zamanı ton balığı açtım üstüne bastım limonu çok güzel oluyormuş limonla beğendim.

baharım önce mercimeği yıka, bi on dakika kadar haşla, süz. başka bi tencerede de soğan kavur yağda. sırasıyla yeşl biber ve domatesi de ekle kavur üzerine bir iki kaşık salça ekle. ardından mercimeği de ilave et mercimeği geçecek kadar su ekle tuz baharat vs. isteğine göre ekle pişir kuzum sonra naapcaanı biliyon cokacimcoook :)))

kızlaar sabah işe gitmeden erkenden aldım detoks malzemelerini yarın başlıyoruuuummmmm yuppiiiiiii:)))))))kaydirigubbakcemile5 sütaş ayran aldım yalnız yoğurt almadım üşengeç üstü bir harekaat ama ikinci gün o ayranı yapmayı hiiiççç canım istemeyecek zannımca:))) dayanabilirsem üç dört gün yapcem ben ebet:)) acaba 110 sınırına yaklaşabilürmüyümkine????:)))))

Arkadaşım profil resmine bayıldım yaa, valla çok motivasyon bir resim ama benim kilo vermem durdu yine, hastalanacağım diye 95 de çakılıp kaldım,offffffffff

canim etli yaparim ben eti sogani yagi kavurum isteyen biberde koyabilir sonra uzerine mercimekleri ekle beraber 2 dak kavur sonra uzerine su ekle kaynasin altini kis yavas yavs pissin o.tabiki tuz ve baharat damak zevkine gore ilave edilir.afiyet olsun.

baharım önce mercimeği yıka, bi on dakika kadar haşla, süz. başka bi tencerede de soğan kavur yağda. sırasıyla yeşl biber ve domatesi de ekle kavur üzerine bir iki kaşık salça ekle. ardından mercimeği de ilave et mercimeği geçecek kadar su ekle tuz baharat vs. isteğine göre ekle pişir kuzum sonra naapcaanı biliyon cokacimcoook :)))

hmm sen oyle yapiyosun demekki ben hic onceden haslamam mercimegi o kendi kendine yavas yavas pistimi sanki daha guzel oluyor birde vitamini hasladigi su da degil yemegin icinde kaliyor.tabiki herkesin bi yapis sekli var illaki benimki dogrudur demiyorum sakin yalnis anlasilmasin ok.

Arkadaşım profil resmine bayıldım yaa, valla çok motivasyon bir resim ama benim kilo vermem durdu yine, hastalanacağım diye 95 de çakılıp kaldım,offffffffff

:))))) olumunekankayizsmile canımcım bunlar rutin şeyler hastalanıyoruz yok kilomuz artıyor yk yaz geldi ödem oluyor vs... uzuunnn bi yol bu sonuçta moralini bozma;)))

hmm sen oyle yapiyosun demekki ben hic onceden haslamam mercimegi o kendi kendine yavas yavas pistimi sanki daha guzel oluyor birde vitamini hasladigi su da degil yemegin icinde kaliyor.tabiki herkesin bi yapis sekli var illaki benimki dogrudur demiyorum sakin yalnis anlasilmasin ok.

??????? yıkayıp süzeceğini düşünebileceğini ben de tahmin ediyordum ama hatırlatayım dedim bahara... sizin ve benim haşlama ve pişirme tekniklerimizdeki farklılıklara gelince neyi yanlış anlayacağımı anlayamadım doğrusu fisfisfis herkes her yemeği farklı pişirebilir ok...

??????? yıkayıp süzeceğini düşünebileceğini ben de tahmin ediyordum ama hatırlatayım dedim bahara... sizin ve benim haşlama ve pişirme tekniklerimizdeki farklılıklara gelince neyi yanlış anlayacağımı anlayamadım doğrusu fisfisfis herkes her yemeği farklı pişirebilir ok...

ben farkli sekil yazdim ya hani seninkini begenmemis gibi anlamiyasin diye yazmistim.

İlginiz için teşekkürler kızlar olumunekankayizsmile

yaptım da yidim bilenem kaydirigubbakcemile2 tuzsuz ama çok güzeldi doyurucu protein kaynağı. ilk kez yaptım ama artık bol bol yaparım. alışverişe gitmem lazım dolapta hiçbirşey kalmadı :sinifsinif: Bim e gideyim en güzel peynir orda valla yoğurduda güzel azıcık uzak ama taşıycaz artık napalım =)bana da spor olsun

bu günki yediklerim ve yiyeceklerim....)))
sabah
yarım şeftali+1 elma+1 şişe su
KAHVALTI
3 dilim tb ekmek,söğüş tabağı,peynir,zeytin,çay

ARA
yeşilçay

ÖĞLE
döner,yoğurtlu kabak salatası,ayran

ARA
kiraz

AKŞAM
peynirli omlet,salata,yoğurt

acıkırsam süt içerim

yoğurtlu kabak salatası tarifi ( deneyin çok güzel oluyor )
2 kabak
2 salatalık
yeterince yoğurt
dereotu ,pul biber,tuz, sarımsak (isteğe göre )

kabakları güzelce yıkayıp rendeleyin....
teflon tavaya koyup istenirse azcık sıvıyağ ekleyin ben koymuyorum...
2,3 dk kavurun...soğumaya bırakın...
soğuyunca içine salatalıkları rendeleyin..( kabuğunu soymadan ) yoğurdu dereotunu baharatlarını ekleyip karıştırın..dolaba kaldırın...sıcaklarda soğuk soğuk güzel oluyor...( orjinalinde içine cevizde konuyor )

Son düzenleme:
Herkese merhaba!! hihoyyyt
Leslie'nin "3 fast miles"i yaptim, aksam 2miles daha yapmayi dusunuyorum. (ya da 3? CADIARZU)

Bi kac arastirma yaptim cok guzel egzersizler buldum ya. Birinci callenetics, vucudu sıkılastırıyo, super sonuclar veriyor 21 seanstan yapilmasi gerekmis. Digeride Jilian Michaels 30day shred, bu baya inceltiyormus ya, 1,2,3 levelden olusuyor.

Yakinda bunlara baslicam Allah'in izniyle cok hosuma gitti heee, zaten tatildeyim zamanim bol nasilsa sırnaşık şey kaydirigubbakcemile2

kızlar bugün yediklerimi yazayım amma kilo vermem iki gündür durdu:(( umarım gene hızlanır bir an önce...

sabah
bir dilim kepek ekmeği
iki kk beyaz peynir
domates
dört zeytin

ara
bir elma

öğlen
bir kase yoğurt çorbası
üç kaşık patlıcan yemeği

ara
üç acı sivri biber
bir kase yoğurt
bir dilim kepek ekmeği

akşam
bir demet maydonoz (limonlu)
bir kase tarhana çorbası
bir haşlanmış göğüs eti

ara
sekiz-on tane kiraz

gün boyu: 2,5 litre su içebildim. bir bardak form çayı, bir bardak papatya çayı bir bardak da nescafe içtim
sabah altı buçuktan yedi buçuğa kadar hızlı tempoyla yürüyüş yaptım yirmi beş tam mekik on yarım mekik çektim
kaçamak: öğlen bir buçuk iki gibi arkadaşımın brownisinin köşesinden bir parça aldım ama küçücük bir parça... offffffff offfffffff

Son düzenleme:
yoğurtlu kabak salatası tarifi ( deneyin çok güzel oluyor )
2 kabak
2 salatalık
yeterince yoğurt
dereotu ,pul biber,tuz, sarımsak (isteğe göre )

kabakları güzelce yıkayıp rendeleyin....
teflon tavaya koyup istenirse azcık sıvıyağ ekleyin ben koymuyorum...
2,3 dk kavurun...soğumaya bırakın...
soğuyunca içine salatalıkları rendeleyin..( kabuğunu soymadan ) yoğurdu dereotunu baharatlarını ekleyip karıştırın..dolaba kaldırın...sıcaklarda soğuk soğuk güzel oluyor...( orjinalinde içine cevizde konuyor )

mmmmmmmmmmmm ay tarif için teşekkürler... şimdiden iştahım açıldı detoks sonrası deniyorum:))

Son düzenleme:
Verdiğim 3 günlük aradan sonra ki ilk günüm ve menüm...

Sabah 9 da uyandım gözlerimi kondisyon bisikletimin üstünde açtım 25 dakika kondisyon bisikleti,ardından 200 twister dönüşü ardından 20 dakika leslie 10 dakikada müzikle hareket.

Kahvaltım
1 salatalık,1 domates,4 siyah zeytin,3 yeşil zeytin,1haşlanmış yumurta,2 dilim light ekmek,limonlu yeşil çay
Ara
limonlu ton balığı
Öğle
Yeşil mercimek yemeği 1 dilim light ekmek
Ara
Limonlu yeşil çay - 20 dakika tempolu yürüyüş
Akşam
Yeşil mercimek yemeği ve küçük bir kase yoğurt 1 dilim light ekmek
Ara
yarım şeftali,yarım elma,1 tane armut

3 lt su içtim

Back