Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel artık 1 haşlanmış yumurta,domatesisalatalık,peynir,4 zeytin,bir dilim ekmek
İKİ SAAT sonra bir portakal
ÖĞLEN 150 gr kadar tavuk ve salata
İKİ SAAT sonra kavun;ama yine tatsız :(
BİR BUÇUK SAAT sonra dondurma,plastik kapta 90 kalori -baktım sırnaşık şey-
AKŞAM 7 buçuk gibi az çorba,az tavuk yemeği salata
kaydirigubbakcemile2 Şu dakikada kalkıp Lesliemi yapıyorum..

Balık ekmek 3 liraymış,hadi balık ekelim lülülülülülü iyi geceler,tebessümle!!yerimseniben

kaldım cevapsız.!!!!!! Zalimi,Yasafat nerdesiniz????????
çizelgem de silinmiş......

zeynepcımmm burdayım hemen cızelge yaparım ben sana merak etme en fazla gıremıyorum nete ,tatılden dondum ama rejım yapamıyorum :kedi: tekrar toparlanayım donecegım hemen ama takıpteyım :1hug:

uyku tutmuyo offfff

bu saatte nasıl yuruyosun badem ses olmuyomu

GÜNAYDINLAR AHALİ!! a.s. Aile boyu ayaktaydık,ben yürüyüşü bitirdim,babam elinde ekmek ve poğaçayla geldi,neyse dedim banyoma gireyim ben bakmadan hiç mutfağa..Girdim çıktım çay demlemişler poğaçayla yiyorlar :delphin: Eziyet ettiler bana gece gece;ama ben de TTIINN dönüp bakmadım,tek lokma dahi yemedim..Aha şimdi kahvaltıda yiyiciiim a.s Bugün teyzemle hastane yolları taştangit gel kaydirigubbakcemileakşama görüşürükk!!

Günaydın hatunlar bugün hiç iyi değilim atlattım diye düşündüğüm bir olayı tekrar yasamaya başladım. Sorun su ki gece kacta yatarsam yatayım tam 1saat sonra uyanıp yemeğe saldırıyorum mafoldumben ne yapmalıyım bilemiyorum belirli bir tedaviside yok bunun ne yapicam benmafoldumbenNefret ettim kendimden

günaydın kızlar....

Bugün işe biraz geç gidicem, dolayısıyla yeni kalktım, 1,5 mil leslie ile yürüdüm ve henüz kahvaltı yapmadım.

Muhtemelen kahvaltı yapmam çünkü şu an canım istemiyor...

İşe gidince eşimle birlikte hem kahvaltı hem öğle yemeği olacak benim için...

Atlamak iyi değil ama bugünde öyle olsun artık...

Günaydın kızlaaaarrrr :3:

Dönüşüm muhteşem olduuuu kalktım 30 dakika kondisyon bisikleti üstünde tepindim 200 tane twisterda döndüm 20 dakika leslie ablalarla yürüdüm 10 dakika da özgün rakı rakı rakı dedi ben oynadım. Şimdi yumurtam haşlanana kadar ben duşumu alıp çıkıcam ter popomdan aktı derler ya aynen ondan saçlarım sırılsıklam terden yarım lt su içtim anammmm çok acıktım kahvaltıdan sonra görüşürük =)

herkeseeee slmlar hatunlarrrrrr

tatil bana yaramadı bi geldim grip olmuşum dünde dişimi çektiler ağrı kesici aldıkça uyuyorum üstelik tartılmadımda bakalım ne oluycakkk :):)

hepinizi tbr ediyorum bademözellikle seni ben o poğaçalardan bir ısırık almadan rahat edemezdim helal olsun sana tombul kelebeğim dersen sana söylicek söz bulamıyorum aynen devam süpersinnnn

yena gittimi tatileeeeeeeeeeee

tatil bana yaramadı bi geldim grip olmuşum dünde dişimi çektiler ağrı kesici aldıkça uyuyorum üstelik tartılmadımda bakalım ne oluycakkk :):)

canim gecmis olsun.once bir iyiles sonra tartilirsin.once saglik!

hepinizi tbr ediyorum bademözellikle seni ben o poğaçalardan bir ısırık almadan rahat edemezdim helal olsun sana tombul kelebeğim dersen sana söylicek söz bulamıyorum aynen devam süpersinnnn

yena gittimi tatileeeeeeeeeeee[/QUOTE

yena gittimi tatileeeeeeeeeeee

hoşgeldinn şekerrrrrrrr...geçmiş olsun...olumunekankayizsmile

canim sIkIliyo karnimda acikti yorgunumda sabak yogurtlu musli yedim hic tutmadi beni cani soyle taze ekmek arasinada allah ne verdiyse cekiyor he birde bol kiymali spagetti cikmiyor aklimda.imdaaaaaaaaaaaat.

GÜNAYDINLAR AHALİ!! a.s. Aile boyu ayaktaydık,ben yürüyüşü bitirdim,babam elinde ekmek ve poğaçayla geldi,neyse dedim banyoma gireyim ben bakmadan hiç mutfağa..Girdim çıktım çay demlemişler poğaçayla yiyorlar :delphin: Eziyet ettiler bana gece gece;ama ben de TTIINN dönüp bakmadım,tek lokma dahi yemedim..Aha şimdi kahvaltıda yiyiciiim a.s Bugün teyzemle hastane yolları taştangit gel kaydirigubbakcemileakşama görüşürükk!!

kiz sabahin koru daha horozlar otmeden ne isin var yat uyu sana.

Back
X