Teşekkür ederim ablacımOhh afiyet olsun kuzum
Spor devam ediyor dimi
Hoş buldum :) ben iyiyim kilo verememek dışında. teşekkür ederim sen nasılsın? ilerleyebildin mi biraz kilo verme yolunda
Hoşgeldin yenaa (yst38ben)Selamss
Davanız davamdır .
Daim olsun
Önce buraları sonra kendimizi kuruturuz inşallahAllahım ben geldim buralar da kurudu
Her gun tartilmak saglikli degil aslında22.07.22 -84.3 (cuma)
23.07.22 -84
24.07.22 -83.7
25.07.22- 83.4
26.07.22- 83.7
27.07.22- 83.1
28.07.22- 83.5
Böyle olacağını biliyordum. Çok yoruldum dün. Hala heryanim ağrıyor. Bide güneş yanığı oh
Neyse inşallah cumartesi 83 den kurtulurum. Bugün annemde kalicam yarın tartı olmayabilir.
Tartıya göre hareket etmiyorum. Aslında bu görsel sadece.Her gun tartilmak saglikli degil aslında
HasibeG abla ben nick değiştirmiştimMerhaba canım nickinden dolayı tanıyamadım afedersin .
İyiyim ben de teşekkür ederim
Geçmiş olsun cnmSelam kızlar kaçgümdür gelemedim çocukşar hastalandı ateş bulantı hafif ishal hastaneye götürdük iğne yapıldı birsürüde ilaç neyse bugün daha iyiler çok şükür salgın dd Dr bugün saat akşam 7 gibi yazlıktan yola çıktık kızım da alaçatıdaydı 1bıçuk aydır oda İzmir'e geçip uçakla İst daki eve geldi ailecek biraraya geldik İst eve 5 veya 6 gün kalıp biz t tekrar dönücez büyük çocuklar evde olacak çalışıyorlar iş izinlerini kullandılar onuda bizimle değilde arkadaşlarıyla geçirmek istiyorlar gençler normaldir biraz evi toparlama yaptım benimde karnım bituaf gur gur ötüyo midemde bulanıyo hafif , bu durumda fazla buraya gelemicem arada bakarım yarın birsürü iş var market alışveriş temizlik yarına kısmet olursa bunları yaparım hepinize iyi geceler
Geçmiş olsun kuzum noldu sana okuyup unutmuş olabilirimSlm kızlar
Çok şükür gozum daha iyi şişlik ve ağrı geçti. Kızarıklık ya biraz azaldı.
HasibeG abla ben nick değiştirmiştim
Geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun canım kardesine rabbim şifa versinTelim gelir gelmez kardeşimin derdine düştük hastaydı 3 gün yattı hastanede önceki gün çıkardık şükür ama hala toparlanmadı.
Git gel biraz düzenim şaştı zaten bu hafta nasıl vericem bilmiyorum. Hep sabittim oda yürüyüşten spordan sonra.
Oğlanın tercihleri var stresli zamanlar çıkışım malesef atıştırmak. Bakalım bugün çok dikkat edeyim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?