Bende eve dönünce saatlik kontrole geçmeyi düşünüyorum22.07.22 -84.3
23.07.22 -84
24.07.22 -83.7
25.07.22- 83.4
Haftalık tablo yapıyorum kendime
HosgeldinizMerhabalaarrr benide aranıza alırmısınızz??
mümkünse döve döve kilo verdirinn.
Sabır yok uzun diyetler yapamadım hiç hep başlayıp başlayıp bıraktım.
Kiloya gelince belkide en kilolu benimdir burda şirinleştirirsek eğer 120cik te benimHep kilosuyla barışık bir insan olmuşumdur ama küsmek istiyorum artık heleki hayatıma yeni bir sayfa açmışken
Hoşbuldummm :)) Su diyeti yapmayı planlıyorum yicek yok içinde sürekliliği belirtebilirim bugün uydum gibiHosgeldiniz
Her gün yediklerinizi paylasarak baslayabilirsiniz
Nasıl oluyor her gün su mu? Iciyorsunuz kaç gun yapacaksinizHoşbuldummm :)) Su diyeti yapmayı planlıyorum yicek yok içinde sürekliliği belirtebilirim bugün uydum gibi
Semracim sakin onu yapma kastan gidiyorHoşbuldummm :)) Su diyeti yapmayı planlıyorum yicek yok içinde sürekliliği belirtebilirim bugün uydum gibi
10 gün deneme yapmıştım 10 kilo ödem gitmişti zamanında şimdi yine denemeyi düşünüyorum.Nasıl oluyor her gün su mu? Iciyorsunuz kaç gun yapacaksiniz
Bu ödem için kuzum en az bir 30 kilo var bende ödem kesinSemracim sakin onu yapma kastan gidiyor
Ay ben de yapim o zmn aklimdan abur cubur gecio ama :)))Bu ödem için kuzum en az bir 30 kilo var bende ödem kesinsonra sağlıklı diyete geçiş yapacağım.
Hoşbuldummyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza
Senin yine aklından geçiyormuşş benim direk mideden geçiyorAy ben de yapim o zmn aklimdan abur cubur gecio ama :)))
Yok valla suyumu aldim iciyorum uslu usluSenin yine aklından geçiyormuşş benim direk mideden geçiyor
İnşallaahhYok valla suyumu aldim iciyorum uslu usluNe diyosun bence basarabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?