Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tartildim bu akşam. Tok karna 80.2 geldim cok moralim bozuldu. Tutun çekin sahalara
aman büşra gözünü seveyim sakın daha fazla yukarı çıkma. ben o hatayı bir kaç kez yaptım ve ben nasıl bu kiloya çıktım, nasıl fark etmedim dedim. en sonuncusunu biliyorsun şubatta 81.3 e indim, ver elini 80-79 derken 90 lara çıktım
en azından şunu yap. ilk öğünü 12.00 gibi yap ikinci öğünü de 19.00 gibi yap. meyveni, tatlını bu iki öğünde ye. ara öğün falan yok. net 2 öğün. aralarda şekersiz çay, kahve, su...

bu dengeyi kurunca yinede fena olmuyor. zamanla karboyu azaltırsın. ama dediğim gibi ne yersen ye bu iki öğünde ye. bu bile denge getiriyor.

Daha duzen kuramadim ama ekmek yemeyerek şuan başlayacagim. Hamur isi pilav makarna vs keserek başlayacağım. Ama en kötüsü 2 hafta sonra düğün var elbiseler dipdirin

Daha duzen kuramadim ama ekmek yemeyerek şuan başlayacagim. Hamur isi pilav makarna vs keserek başlayacağım. Ama en kötüsü 2 hafta sonra düğün var elbiseler dipdirin
kıyafet çok sorun oluyor zaten. bir de ben her gün işe gidiyorum. kıyafetlerim hep dar geliyor.

Seninde dikkat etmen lazim. En güzel yaşlarımızı hep kilolu geçiriyoruz 45 50 yaşlarda zayif olsak ne olacak
öyle deme bence her yaşta lazım. şişmanlık hiç güzel bir şey değil hem sağlık açısından hem görüntü açısından

facebook ta aralıklı oruç grubunda kısa kıvırcık saçlı bir bayan var görmüşsündür. yaşı 67 ve fıstık gibi olmuş. 10 ayda 84 kilodan 59 kiloya inmiş. bence her yaşta ideal kiloda olmak güzel oluyor. valla kadına hayran kaldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…