Yok canım bana ramazan gelmedi dahaoruçsan daha da yorar canım. ben de mutfaktaydım başıma ağrı girdi.
Valla evin içi aydınlandı resmenAyy pazar günü yoğun iş yapınca pazartesimde kötü geciyor. Az az yap yorma kendini.
Ekmek yemedim sadece salata yedim baya güzeldiHerkese hayırlı iftarlar
Sahur da da
Haslanmis yumurta
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
2 poğaça
2 avuç içi kadar pide
1sb süt
1.5 ltrr su
Geçmiş olsun. Bugün nasılsın?Selam hanımlar. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum o yüzden yazmak zorunda kaldım. Ramazandan 2 gün önce ishaldim diye probiyotik içtim. Ramazan girdiginden beri de wcye çıkamadım. Çok rahatsiz olmaya başladım artık karnım davul gibi oldu napsam bilmiyorum. Reglde yaklaśti ikisi bir araya geldi
Ooo bravo sana . Onkadar tatlı isteğinde emzirmeden kaynaklı. İster helva ye azcik yemekten sonra.98.00 ile başladığım ramazan
bugün itibari ile 96.6
oğlan emzirdiğim için enerjim düşük ve yemekten sonra gözüm hep tatlı da
onu da halletsem keşke çok güzel olacak
Darısı banaYok canım bana ramazan gelmedi daha
Valla evin içi aydınlandı resmen
Öyle mi , Allah Allah çok zor bu vitamin tamamlama işleri yahu!!Ben 6 ay iğne tedavisi gördüm bı etkisi olmadı
Evet ama faydası oluyor kesinlikleÖyle mi , Allah Allah çok zor bu vitamin tamamlama işleri yahu!!
Aleyküm selam , havalar ısındı iyice. İyi yürümüşsün.Selam canlar hava güzel bugünde yürüdüm çok şükürdakika neden yanlış bilmiyorum...
40 Dk yürüdüm
Akşama menüm aynı:)
Geçmiş olsun bana bitkisel destek bekunis vermişti dr baya işe yaramıştıSelam hanımlar. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum o yüzden yazmak zorunda kaldım. Ramazandan 2 gün önce ishaldim diye probiyotik içtim. Ramazan girdiginden beri de wcye çıkamadım. Çok rahatsiz olmaya başladım artık karnım davul gibi oldu napsam bilmiyorum. Reglde yaklaśti ikisi bir araya geldi
1 adet hurma ye keser seni canım. üstüne kakao serpebilirsin. arasına 1 çk şekersiz fıstık ezmesi ya da 1 cevizle yiyebilirsin.98.00 ile başladığım ramazan
bugün itibari ile 96.6
oğlan emzirdiğim için enerjim düşük ve yemekten sonra gözüm hep tatlı da
onu da halletsem keşke çok güzel olacak
Büşra her Ramazan bende de oluyordu. çok rahatsız ediyordu. ben çözümü iftardan sonra kahve içmekte buldum. bazen sade bazen hindistancevizi yağı ve tarçınla içiyorum. sahurda zeytin ve ceviz yiyorum. omlet yiyorum. yağlı da çok etkiliyor bağırsakları.Selam hanımlar. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum o yüzden yazmak zorunda kaldım. Ramazandan 2 gün önce ishaldim diye probiyotik içtim. Ramazan girdiginden beri de wcye çıkamadım. Çok rahatsiz olmaya başladım artık karnım davul gibi oldu napsam bilmiyorum. Reglde yaklaśti ikisi bir araya geldi
Ya evet domates salataya bile yağ attım akşamları hep salata yoğurt yedim yemeklerde de. Ama kahve içmeyi birden kestim ondan olmuş olabilir belki. Bugün biraz rahatladım. Ama hiç böyle birşey yaşamamiştim ya hâla canım aciyorBüşra her Ramazan bende de oluyordu. çok rahatsız ediyordu. ben çözümü iftardan sonra kahve içmekte buldum. bazen sade bazen hindistancevizi yağı ve tarçınla içiyorum. sahurda zeytin ve ceviz yiyorum. omlet yiyorum. yağlı da çok etkiliyor bağırsakları.
sinameki al. öğüt. 1 tk yemekle birlikte tüket. bağırsakları boşaltıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?