Sen moralini motivasyonunu bozma verirsin elbet,ben bilem veriyorum..Nasıl olduğu malumunuz aklinialirimsmile Boğazını tutcen,kıçını kaldırcen kaydirigubbakcemile3
Sigara mı Çok üzgünüm çoook Çok ayıp çok bir de hemşire olcan sın,cıkslmaz: hiç yakışmadı sana..
Yine ara öğün yok,hoş bir öğün bile yok sendeklava: Yemek yesene yavruum sen acık cokacimcoook
kizlar ben araniza yeni katildim.. öncelikle hepinize merhaba.
ben 2 cocuk annesi ve 2. dogumumu subatin sonunda yaptigim icind aha cok yeni ve cok kiloluyum..
117.5 kilo ile dogum yaptim suan 111 - 112 kiloyum :kedi:
bundan sonra bende ins aranizda bulunup motive olucam ve kilolarimizdan hep beraber kurtulacagiz ins birbirimizi destekleyerek..
ama benim merak ettigim ve bi türlü cözemedigim su altaki kac kilo oldugunuzu ve kac kiloya inmek istediginizi gösteren sey nasil ekleniyor arkadaslar.. ??
simdiden tskler a.s.
canım dualarım senin inşallah rabbim sana hayırlı evlatlar nasip eder herkesee nasip eder inşallah ama önce baa koca nasip etmesi lazımmmm boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
seninde kandilin mübarek olsun canım. bende 11 sene dolduğunda kızımı kucağıma aldım canım acını çok iyi anlıyorum allah versin inşallah belki daha önce söylemişimdir ama yinede böyle bir yazı gördüğümde dayanamıyorum ......
13 kiloyu nasıl vermişsen diğre fazlalıklarını da verrsin hayalciiiimm..Allah hayırlısıyla versin bebeğini inşallah..Her şeyin vaktini en iyi bilen O,sen O'na yaslan gerisi tamamdır.. :lepi:
günayydııınnnnn:))))) bugün harika bi rejim yapacaksın inanıyorm ben bunakaydirigubbakcemile5
Herkese ii gecelerrrrrrrrrrr
Kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr opuyorumnanaktan
merhaba
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
kızlar nerdesiniz yaaa uyuyor musunuz daha bilmiyorumkismile
Günaydın canımmmm opuyorumnanaktan
Sanırım bir ben varım canım ya...Uyuyolar halaklava:alsanaalsanasmile
Bırakın kuzucuğum kapsülü,tableti,ilacı..spor ve diyetle zaten çok güzel gidiyor kilolar..Ben de yeşil çay içemiyorum;onun yerine biberiye içiyorum..Yeşil çay gibi değil tabi;ama zemuszemus
Napim be yavrum, insallah okulum bitince birakirim. :Saruboceq:
Simdilik hic niyetim yok hele diyet+sigara birakma hiccccc yapamam.
Ben diyete basladigim gun benim delu yarim sigarayi birakti kaydirigubbakcemile3 :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?