Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel 1 haşlanmış yumurta,yarım kk peynir,4 zeytin,domates,salatalık,bir dilim çavdarlı ekmek
İKİ SAAT sonra bir elma
ÖĞLEN aaaaaaaahhhhhhhhhhhhh öğlen 5 diyet bisküvi,yarım saat kadar sonra bir MAGNUM beyaz boshayallersmile
AKŞAM 7 sarma iki kaşık sarımsaklı yoğutlan beraber - 5 saat kadar sonra yedim ekşam yemeğini çok çay,bitki çayı falan içtim de-
3 SAAT sonra bir elma

kaydirigubbakcemile2 Egzersiz yürüyüş işi acık karışık..7:30da dışarı çıktım yarım saat hafif yürüyüş dışarda,sonra parkta kondisyon aletlerinde 750 adım,50 bel çevirme,400 şu bacakların çok açıldığı alette adımlama yaptım..Eve geldim ısındım zaten deyip 5 mil Leslie'ye niyetlendim;ama 35. dakikada annem düğüne gidek dedi ve saate baktım ki 9:30 olmuş saat sempatiksalakcinni Yani yoplamda 2 saat :lepi:

sırnaşık şey Sabah yeğenbalımla beni güldüren anımı anlatem şimdi de :jeyyar: İlk ara öğünüm olan elmeyı yerken yapı marketteydik..Baktım kahvaltıyı yapalı iki saat omuş çantamdaki elmamı çıkardım yiyorum haşır huşur yeğenbalım dedi ki "sen neeeeeee onu yiyon burda??" Annem ben utanmıyayım diye hemen cevapladı " şekeri düşmüş teyzenin de ondan elma yiyor" dedi..Yeğenim de dedi ki "senin şekerin nere düşmüş,niye düşürdün şekerini??" :roflol: Yeğene mi gülsem,kendi halime mi ağlasam bilemedim kafamçokkarıştı

Ben artık gider,ayaklarım isyan etmeden devrileyim yatağıma mirmirmirmir Yarın görüşürükk!!İYİ GECELERR,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan

Sigara mı Çok üzgünüm çoook Çok ayıp çok bir de hemşire olcan sın,cıks lmaz: hiç yakışmadı sana..

Napim be yavrum, insallah okulum bitince birakirim. :Saruboceq:
Simdilik hic niyetim yok hele diyet+sigara birakma hiccccc yapamam.
Ben diyete basladigim gun benim delu yarim sigarayi birakti kaydirigubbakcemile3 :asigim:

hoşgeldin..sefalar getirdin.yalnız hala bebeğini emziriyorsan diyet yapmak yerine spora ağırlık versen kanımca daha uygun olur..ama burda her türlü desteği bulabileceksin çıtır anneeeeeeeeeea.s.

Allah razı olsun canım sizlerin duaları yeter bana :)
canım dualarım senin inşallah rabbim sana hayırlı evlatlar nasip eder herkesee nasip eder inşallah ama önce baa koca nasip etmesi lazımmmm boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

Sen mutlu olmuşsun ne güzel! İnşallah Allah'ım bize de nasip eder bu mutluluğu!

13 kiloyu nasıl vermişsen diğre fazlalıklarını da verrsin hayalciiiimm..Allah hayırlısıyla versin bebeğini inşallah..Her şeyin vaktini en iyi bilen O,sen O'na yaslan gerisi tamamdır.. :lepi:

İnşallah canım, umutlarımızı soldurmamaya çalışıyoruz,sizler de sağolun duacı olduğunuz için!

günayydııınnnnn:))))) bugün harika bi rejim yapacaksın inanıyorm ben bunakaydirigubbakcemile5

Yok yok Maşallahım var 2 gündür bir düzgün gidiyorum, akıllara zarar ...zemuszemus

Allah razı olsun canım...

Hayırlı kandiller canım...

Hayırlı kandiller...Allah dualarını kabul etsin..Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah...
[/QUOTE]

İnşallah canım benim İnşallahhhhh!!!!!!!

Herkese ii gecelerrrrrrrrrrr
Kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr opuyorumnanaktan

Sana ve diğer tüm arkadaşlarıma da iyi gecelerrrrrr!!!! Sizleri seviyorumopuyorumnanaktan

Kadınlar kulübün üye olduğum için muttlu fakat 90 kilo üzeri kadınlar grubunda olmaktan çok mutsuzum hanımlar..

23 yaşındayım..üniversite öğrencisiyim..3 yıl önce yani zayıfken var olan erkek arkadaşımla hala ilişkim devam ediyor..yani henüz terketmedi beni..
kısacası bulunduğum bu durumdan çok mutsuzum.

aramızda uzman yada kilo kontrolünü uzun süre araştıran arkadaşlarımız eminim ki vardır..
sizlerden yardım istiyorum..

4 yıl önce 50 kilo zayıf sporcu biri idim..sonra gençkızlkık dönemi regl düzensizlekleri derken tüylenme sorunum başladı..doktorun ultrasonografi sonucuna göre pco yani polikistikoverim..yumurtalklarımda çok sayıda kist varmış..minik..

tedavi olarak doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi..

diana 35 ile başladım..ve sonrsında inanılmaz bir iştah artışı olmaya başladı..

doyduğumu hiç hissetmiyorum..

aradan 4 yıl geçti ve ben her yıl 10 kilo aldım... 4 yılda 40 hatta 42 kilo almanın nasil bir psikoloji olduğunu eminim çok iyi anlıyorsunuzdur...heleki sporcu birinin başına gelmiş ise bu olay..

şimdi trabzonda devlet hastanesinde kilo alma sebebimi araştırıyorum..

ama sonuç yok..

hiçbirşey çıkmıyor..

şeker hastası değilsin diyor

guatrım da yokmuş.

hormonlarım bozuk olduğu tüylenmeden ve regl 2-3 ayda ancak oluşumdan belli iken hormanlarımda test neticesinde normal çıkıyor..

kullanmadığım zayıflama hapı kalmadı...

ama ben hergeçen gün kilo almaya devam ediyorum..

özellikle göbek ve göğüs var..

çok hareketliyim..

vucüdum çok sert bacaklarım kollarım hala çok kaslı..

tenim çok sıkı...
bu nedenle ne kadar spor yaparsam yapayım kasa çeviriyor..zayıflayamıyorum..

günde 2-3 litre arası su içiyorum..yine bişi yok..

ve aşırı kilo alışımdan gğüs üst bacak karın kol her yerim derin çatlaklar içinde..kırmzı renkli deri tırtılması yanii...

psikolojim kötü ben kötüyüm...

1 ay boyunca hiç yemek yemediğim oluyor neredeyse bazen( bide bunu deneyim diorum yemkle alakası var mı)) 1 ayda 1 kilo ancak veriorum..ve nrede ise ölüm orucu denilebilir...

ama sonuç yok..

çözüm yok...
tıp yetersiz..

bana sen hasta değilsin obursun demeye getiiyorlar..değilim ama...

şiş gibiyim..

okula hergün eşofmanla gitmekten bıktım..

ne önerirsiniz ne yapayım hanımlar...

ne zaman yniden 50 kilo olabilirim...

( şimdiden teşekkür ediyorum hepinize..

Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Yazdıklarımızı takip et zaten baya bişey öğrenirsin. Diyet ve hareket bu grubun yegane önerdiği şeydir.

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

Günaydın canımmmm opuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz yaaa uyuyor musunuz daha bilmiyorumkismile

Sanırım bir ben varım canım ya...Uyuyolar hala klava:alsanaalsanasmile

Sanırım bir ben varım canım ya...Uyuyolar hala klava:alsanaalsanasmile[/QUOTE]

günaydıın günaydıınnn hoşgeldin canım..evet herkes uyuyor daha sadece ikimiz varız..nasılsın tatlım?

Sanırım bir ben varım canım ya...Uyuyolar hala klava:alsanaalsanasmile

günaydıın günaydıınnn hoşgeldin canım..evet herkes uyuyor daha sadece ikimiz varız..nasılsın tatlım?[/QUOTE]

İyiyim canım 600 gr. verdim sonunda ve yeni çizelgemle döndüm aranıza, sevinçliyim, sen nasılsın?

Bırakın kuzucuğum kapsülü,tableti,ilacı..spor ve diyetle zaten çok güzel gidiyor kilolar..Ben de yeşil çay içemiyorum;onun yerine biberiye içiyorum..Yeşil çay gibi değil tabi;ama zemuszemus

Günaydın K.K'nin en güseler hatunlari. Bademim söylediklerinde haklısın.FEkat bu dediğim hapı babama Dr U vermişti. İşyerinde mutfak sorunumuz var. O yüzden diyorum olur mı acep diyebilmiyorumkismile

:) gecen bi pantolon giydim gecen derken bundan iki hafta evvel benim herif dediki bu pantolona 1ay sonra sigarsin dedi amaa nolduuuuu 1ay degil 2hafta sonra sigdim ve cok ama cok mutluyum tartildim sabah 97,5 ciktim ya ben ciddi ciddi kilo veriyorum ve su icerken diyorumki kendi kendime su icmezsem kilo veremem icmeliyim mecburum diye diye günde 2.5litre iciyorum yavas yavas sevmeye basliyorum su icmeyi :)ne sacma demi

Napim be yavrum, insallah okulum bitince birakirim. :Saruboceq:
Simdilik hic niyetim yok hele diyet+sigara birakma hiccccc yapamam.
Ben diyete basladigim gun benim delu yarim sigarayi birakti kaydirigubbakcemile3 :asigim:

Tam diyet olsun işte,yemeği ve sigarayı kes..Diyetten ziyade sağlıklı yaşam şeysi olur işte bayanssulusmile Yapamam deme en başta..Neden yapamayayım de,neden yapamayasın ki değil mi ama CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…