Bedeninle savaşmicen yavruum,barışcenlmaz: Savaş ne kadaaa zorsa barışş da o kadaaa kolayy yerimseniben boyun ve yaşın nedir CADIARZU
:) gecen bi pantolon giydim gecen derken bundan iki hafta evvel benim herif dediki bu pantolona 1ay sonra sigarsin dedi amaa nolduuuuu 1ay degil 2hafta sonra sigdim ve cok ama cok mutluyum tartildim sabah 97,5 ciktim ya ben ciddi ciddi kilo veriyorum ve su icerken diyorumki kendi kendime su icmezsem kilo veremem icmeliyim mecburum diye diye günde 2.5litre iciyorum yavas yavas sevmeye basliyorum su icmeyi :)ne sacma demi
Bak yyaa giden her bir gram bizim için değerlidir,50 gr hor görme..lmaz: Hem sen zaten 66 kilosun daha az vermen çok normal yavruum küçücük bişisin sen zaten aklinialirimsmile
Tam diyet olsun işte,yemeği ve sigarayı kes..Diyetten ziyade sağlıklı yaşam şeysi olur işte bayanssulusmile Yapamam deme en başta..Neden yapamayayım de,neden yapamayasın ki değil mi ama CADIARZU
:)) haklisın..
yaş 23
boy 1.60
92 kiloya göre 78 gibi görünüyorum..vücudum oldukça toplu.
bademcim:))
teşekkür ederim öncelikle reelde ki arkadaşlarımdan daha iyi anlıyor ve yüzümde tebessüm bırakan bir hal aldırıyorsun..hele o eski sporcu gazı beni epey edalı yaptı:))sporcular daha iyi kilo verir konuusunda haklısın fakat formunu kaybetmiş metobolizması hareket etmeyen vucüduna kilolları yerleşmiş biri asla klo veremez..çünkü yağ yakmak kolay faat kasa çevrilmiş yağı ertitmrk çok zordur..vucüdm o kadar kararlı ki kilo vermemeye..adeta beniml yarış içerisinde..o vermmemkte pes etmiyo ama beni pes ettiriyo o derece..en azından kendim gibi bayanlarla kilo vermek eminim eğlceli ve faydalı olacak..çünkü zayıf bir çıtırdan böyle sözler duymak emin olun hiç tatmin edici olmazdı..
neyse herkese tekrar merhaba...
bugün yniden doğduğumu hissederek sizlere diyetime başlıyorum..
92 kilo aranıza katiliyorum sewgili baynlar :))
MERHABA:))
Kadınlar kulübün üye olduğum için muttlu fakat 90 kilo üzeri kadınlar grubunda olmaktan çok mutsuzum hanımlar..
23 yaşındayım..üniversite öğrencisiyim..3 yıl önce yani zayıfken var olan erkek arkadaşımla hala ilişkim devam ediyor..yani henüz terketmedi beni..
kısacası bulunduğum bu durumdan çok mutsuzum.
aramızda uzman yada kilo kontrolünü uzun süre araştıran arkadaşlarımız eminim ki vardır..
sizlerden yardım istiyorum..
4 yıl önce 50 kilo zayıf sporcu biri idim..sonra gençkızlkık dönemi regl düzensizlekleri derken tüylenme sorunum başladı..doktorun ultrasonografi sonucuna göre pco yani polikistikoverim..yumurtalklarımda çok sayıda kist varmış..minik..
tedavi olarak doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi..
diana 35 ile başladım..ve sonrsında inanılmaz bir iştah artışı olmaya başladı..
doyduğumu hiç hissetmiyorum..
aradan 4 yıl geçti ve ben her yıl 10 kilo aldım... 4 yılda 40 hatta 42 kilo almanın nasil bir psikoloji olduğunu eminim çok iyi anlıyorsunuzdur...heleki sporcu birinin başına gelmiş ise bu olay..
şimdi trabzonda devlet hastanesinde kilo alma sebebimi araştırıyorum..
ama sonuç yok..
hiçbirşey çıkmıyor..
şeker hastası değilsin diyor
guatrım da yokmuş.
hormonlarım bozuk olduğu tüylenmeden ve regl 2-3 ayda ancak oluşumdan belli iken hormanlarımda test neticesinde normal çıkıyor..
kullanmadığım zayıflama hapı kalmadı...
ama ben hergeçen gün kilo almaya devam ediyorum..
özellikle göbek ve göğüs var..
çok hareketliyim..
vucüdum çok sert bacaklarım kollarım hala çok kaslı..
tenim çok sıkı...
bu nedenle ne kadar spor yaparsam yapayım kasa çeviriyor..zayıflayamıyorum..
günde 2-3 litre arası su içiyorum..yine bişi yok..
ve aşırı kilo alışımdan gğüs üst bacak karın kol her yerim derin çatlaklar içinde..kırmzı renkli deri tırtılması yanii...
psikolojim kötü ben kötüyüm...
1 ay boyunca hiç yemek yemediğim oluyor neredeyse bazen( bide bunu deneyim diorum yemkle alakası var mı)) 1 ayda 1 kilo ancak veriorum..ve nrede ise ölüm orucu denilebilir...
ama sonuç yok..
çözüm yok...
tıp yetersiz..
bana sen hasta değilsin obursun demeye getiiyorlar..değilim ama...
şiş gibiyim..
okula hergün eşofmanla gitmekten bıktım..
ne önerirsiniz ne yapayım hanımlar...
ne zaman yniden 50 kilo olabilirim...
( şimdiden teşekkür ediyorum hepinize..
ama badem cim ben çok dikkat ediyorum,spor yapıyorum daha çok gitmeli ama hırslanmam için
badem valla bi kglar gitsin alisverisin anasini aglaticam hatta 7sülalesini filan falan :)))
herifimle gidicem istedigim herseyii ama herseyi aldircam zuahahhahha iyi fikir demi
ama badem cim ben çok dikkat ediyorum,spor yapıyorum daha çok gitmeli ama hırslanmam için
arkadaşlar LUNAAZUL yanımda...tartıldı veeeeeeee 91 kiloya düşmüşşşşşşzemuszemus:lepi:hihoyyytalkisalkisalkishemen sizlerle paylaşmak istedik 3 kilo gitmişşşşş
Sabah aramıza geç teşrif eden arkadaşlarımız, günaydınlarrrrr, kilo veriyoruz arkadaşlarım, daha da vereceğiz İnşallah, bende 600 gr. verdim sonunda.zemuszemus
bademcim:))
teşekkür ederim öncelikle reelde ki arkadaşlarımdan daha iyi anlıyor ve yüzümde tebessüm bırakan bir hal aldırıyorsun..hele o eski sporcu gazı beni epey edalı yaptı:))sporcular daha iyi kilo verir konuusunda haklısın fakat formunu kaybetmiş metobolizması hareket etmeyen vucüduna kilolları yerleşmiş biri asla klo veremez..çünkü yağ yakmak kolay faat kasa çevrilmiş yağı ertitmrk çok zordur..vucüdm o kadar kararlı ki kilo vermemeye..adeta beniml yarış içerisinde..o vermmemkte pes etmiyo ama beni pes ettiriyo o derece..en azından kendim gibi bayanlarla kilo vermek eminim eğlceli ve faydalı olacak..çünkü zayıf bir çıtırdan böyle sözler duymak emin olun hiç tatmin edici olmazdı..
neyse herkese tekrar merhaba...
bugün yniden doğduğumu hissederek sizlere diyetime başlıyorum..
92 kilo aranıza katiliyorum sewgili baynlar :))
MERHABA:))
Ben rejime adapte olamıyorum ipin ucu kaçmak üzere sabah rejimdeyim diyip başlıyorum akşama rejim falan kalmıyor napıcam ben ya sabah tartıldım 122 Kilo çıktım regl dönemindeyim ama yine de moralim bozuk 120.5 tan aşağısını göremeyecekmiyim ben ya moralim çok bozuk aranızda en şişman benim ve öyle kalıcam galiba :gitme: napıcam ben ya mafoldumben
bende kilo vermek istiyorumm....en acilinden
Ben rejime adapte olamıyorum ipin ucu kaçmak üzere sabah rejimdeyim diyip başlıyorum akşama rejim falan kalmıyor napıcam ben ya sabah tartıldım 122 Kilo çıktım regl dönemindeyim ama yine de moralim bozuk 120.5 tan aşağısını göremeyecekmiyim ben ya moralim çok bozuk aranızda en şişman benim ve öyle kalıcam galiba :gitme: napıcam ben ya mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?