Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olsun be cnm, kalori hesaplama ii degil bence, istedigini yemelisin ki tatli krizleri gelmesin. Ama cok az olmasi sartiyla tabi.
Hadi hayirlisi, insallah vermissindir :Saruboceq:
Takipdeyim haberin ola aklinialirimsmile

yarın tartılınca yazarım buraya umarım gidenler olmuştur....

kalori hesabına gelince onu yapmak bana iyi geliyor....

çünkü neyin ne kadar kalorisi olduğunu öğreniyorum.....

benim kolay kolay tatlı krizim gelmez :lepi:

Umarımmm

ama ya vermediysemmm mafoldumben

hiç öyle düşünme canım vermişsindir..o vermemek bana mahsus yarın yine tartıda görürsün aynı kiloda hatta daha fazla bile çekebiliyor :çok üzgünüm: ben niye veremiyorum anlamadım ama en yakın tanık sensin canım çok dikkat ediyorum sporumu aksatmıyorum ama gram da veremiyorum :çok üzgünüm:

wawww sınıf atladı demek tebrikler canım yaaaaaaaa :hooray: mükemmel bir duygu olmalı..

vereceksin canım benimm gör bak

yarin super bir gun olcek yani tarti haric hepimiz sevincez insallah haric derken agir basamicak yani

sagol canim anlatamicam kadar guzel bir duygu ogretmenler toplanip bizi cagirdiklarinda kendimi tutamayip agladim sevincten allahim nazarlardan korusun cumlemizin evladini

Aminnnn arkadaşımm....

Ne kadar mutlu olmuşsundur.....

Çok sevindim senin adına bir anne olarak böyle bir şey yaşamak çok güzel bir şeydir eminim ....

inşallah canım da benim pek sabrım kalmadı..kk ya takılmasam arkadaşlar burada motive etmese şimdiye bırakırdım herhalde hep aynı kilodayım çünkü

canim sende vereceksin once bir rahat ol sil kafandan veremiceni gidecek kilolar de sen kilolarindan daha guclusun.vucudun direniyor sakin yenilme kilolar ya gidecek ya gidecek baska yolu yok!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…