kaydirigubbakcemile2 Daha yakmadım yürüyüş kalorimi,şimdi başlıyorum kaydirigubbakcemile2
iyi geceler kızlar
opuyorumnanaktan İİ GECELERR,ESEN KAL ŞEN KALL!!
ayyy kıyamam sana canım ya çok zor bilmiyorumkismile
cnm benim yaa.üzülme öyle.kıyamam.:çok üzgünüm:
Mutfak eşyalarımı yenilicemmmm zemuszemus
Çatal kaşık bıçak takımı, tanecere takımı, porselen yemek takımı, kahvaltı takımı , çay seti çaydanlık ve cezve dahil vs.........:teytey:hihoyyyt:sm_cool:
bu saatte canın nasıl yapmak istiyor
Bugün geç kalktım ve gün boyu bilg başındaydım..Spor yapmadan yatamam ve zaten yorgun ve uykulu değilim..WALK WALK WALK..
Yürüyüşten sonra halim olursa yazarım,değilse İYİ GECELERR CÜMLETEN,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan
Bugün geç kalktım ve gün boyu bilg başındaydım..Spor yapmadan yatamam ve zaten yorgun ve uykulu değilim..WALK WALK WALK..
Yürüyüşten sonra halim olursa yazarım,değilse İYİ GECELERR CÜMLETEN,ESEN KALIN ŞEN KALINN!! opuyorumnanaktan
Herkese ii gecelerrrrr
Kucak dolusu sevgilerrrrrr
opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar sabah 7 30 da kalktım hala ayaktaydım 10 dakika önceye kadar yemeğe misafirim vardı temizlikti yemekti naz dı derken mahvolmuş vaziyetteyim motivasyonum yerlerde biri beni kaldırsın hala +2 kilom çok moralim bozuk bağırsaklarım hiç çalışmıyor ödem var daha ne sayayım neyse gözlerim kapanıyor artık uyuyayım kızımda hastalandı bugün çok üzdü beni kucağımda hazırladım yemekleri misafrler kendi servislerini kendileri yatı nazlı kızım durmadı yine her zamanki gibiiiiii
badem canım merak etmişsin anlattığım gibi işte birde kızım artık bırakmıyor beni pc başında ekranı kırmaya çalışıyor oturamıyorum
Maalesef sular kesik ve çok fazla ter atamam banyo yapıcak su yok çünkü..Yarım saatte bırakmak zorunda kaldım kafamçokkarıştı
İyi geceler egzersiz güzeli...Bol ter atmalar...:)
Şu saatte yürüyor olmamın nedeni azim değil ki yavruum,tembellik :umursamaz: Her halukarda yürüyeceksin zaten deli,erkenden yürüyüp atsana yükü sırtından yok bu saate bıraktım,tam olarak yürüyemedim de zaten :çok üzgünüm:azmine hayranım canım ne diyim..iyi geceler kolay gelsinopuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar sabah 7 30 da kalktım hala ayaktaydım 10 dakika önceye kadar yemeğe misafirim vardı temizlikti yemekti naz dı derken mahvolmuş vaziyetteyim motivasyonum yerlerde biri beni kaldırsın hala +2 kilom çok moralim bozuk bağırsaklarım hiç çalışmıyor ödem var daha ne sayayım neyse gözlerim kapanıyor artık uyuyayım kızımda hastalandı bugün çok üzdü beni kucağımda hazırladım yemekleri misafrler kendi servislerini kendileri yatı nazlı kızım durmadı yine her zamanki gibiiiiii
badem canım merak etmişsin anlattığım gibi işte birde kızım artık bırakmıyor beni pc başında ekranı kırmaya çalışıyor oturamıyorum
Bende bunu uygulayacağım yarın tüm inancım ve isteğimle rejimime geri dönüyorum opuyorumnanaktan kondisyon bisikletim ve leslie hanıma da savaş açtım inadına yapcam onları da aklinialirimsmile haftaya sevgilim geliyor çok heyecanlıyım delikafadulden zayıflıycam ulan o kadar ! alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?