Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar allah herkeze sabır versin kilolarınızı çar çabuk verin inşallah 91 kiloyum 35 günlük oldu kızım inşallah bu topiğe geri dönücem biraz daha toparlanayım ondan sonra eskilerden pek kimse kalmamış gibi 3 kilo kaldı hamile kaldığım kiloma allahın iziniyle 75 kilo olmak istiyorum zayıfladığım istediğim kıyafetleri üzerime bulduğum günleri özledimm öpüyorumm herkeziiii

kızz nursenaa
dogum yaptınmı anamm
hayırlı olsun gözün aydın cnm
ne çok sevindimm
öpüyorum bebecigide senide

yağmur gözlü askeremi gitti oğlun sağ salim dönmek nasip etsin allah askerlerimizi korusun

kız nursena hoşgeldin...hayırlı olsun bebiş...gel artık yaaa..mayokini giycen daha...bu yaz geçti önümüzdeki yaza çıtır hatun olalım...:))))

Aminnnnnn canım...evet vatan bekliyor paşam...turkbayragiturkbayragiturkbayragi izmir /seferihisar da...9 gün sonra dağıtım iznine geliyor..sonra VAN yolcusu...Allahım sana emanet hepsini koru rabbim...düşmanlara fırsat verme...:Saruboceq:turkbayragiturkbayragiturkbayragi

giycem bacım vallahii zayıflıcam mutsuzum böle yaaa kilo verdiğim zamanlar çok mutlu oluyodum bizde tokattan bingöle geldik 2 yıl burdayız neyse senin oğlun 15 ay ben napayım koca nereye biz oraya lohusa halimle teee bin göllere tasındımm meslek zor ama bi okadar şerefli bi meslek allah yardımcımız olsun bonus yok sanırım paçalı zayıflama donu giydirecekti bana

canım Allah yardımcın olsun...ben hiçç doğu beklemiyordum..oğlum şaka yapıyor sandım...VAN JANDARMA ASAYİŞ KOLORDU MUHABERE BÖLÜĞÜ ne gidiyor..bizim ailenin gençleri genelde ege de yaptı askerliği hayırlısı canım yaa...

kaçakları sayayım ilk aklıma gelenler...BONUS,ÇİTOL,YURDUŞUM ,NAMEM,BEYZUŞ , SEÇİL

En başta bebenin yaşı uzun olsun,Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinnazar:a.s.: İnşallah nursena bizim temennilerimiz de kilolarım çarçabuk gitmesi yönünde yerimseniben Maşallah ya doğumda çok kilo almadın ya da çabulk verdin zemuszemus En kısa zamanda da 75 görürsün inşallah :Saruboceq:

oo baya kaçak var neyse hayırlısıyla biz verelimde moyokinilerle hava atarız artıkkınn

13 kilo aldım dikkat etim ilk kızımda daha çok almıştım vermedim sonra 95leri gördüm sonraa bu topik sayesinde 80 oldum sona bi düşük yaptım en son 88 le tekrar hamilelik oldu 100 le doğurdum 91 kiloyom 3 kilo kaldı eski kiloma dönmeye yemiyorum fazla sıvı seyler alıyorum kızımda sütüm olsun diye öldüm neler yedim olmayınca olmuyo şimdi minik kızımı biraz mama biraz anne sütüyle büyütmeye calışıyorum heba etmiyom kendimi süt olsun diye olmayınca olmuyo işte hayırlısı olsun hatta eşim takılıyuo bana ee hanım sen bunda fazla kilo almadın az zayıflada oğlanı arayalım adam beni ebru şallı sandı:)))))))

kalorisi o kadar az ize çok da iyi yapmışsın canı..ooohhh afiyet olsun ben de çok severim bu tadı yiyim bari bir ara öğünde sositososito

Şahsi fikrim yemene değil de sporuna dikaat etmen yönünde en azından 5-6 ay yazık kızına anne sütünden mahrum kalmasın..:ecrin_bebek: Oğlanı da kendi doğursun sanki kolay öyle art arda bebek doğurmak,büyütmek :umursamaz: Ebru Şallı'dan neyin eksik ki senin,bizim hatta hepimizden iki Ebru Şallı rahat çıkar lülülülülülü

kalorisi o kadar az ize çok da iyi yapmışsın canı..ooohhh afiyet olsun ben de çok severim bu tadı yiyim bari bir ara öğünde sositososito

Lokum içimi kıymasa daha yerdim ben ) Bundan sonra lokumu üçe bölüp yerim kaydirigubbakcemile3 Üç bastırma ohh ohhh zemuszemus

hayırlısıyla gider gelir inşallahh hasretten fazla yemee heeeee :sm_cool:turkbayragi

veriyorum enne sütü ama öle yesmde olmuyo zayıflayınca dr mama ver dedi çok deil ama az az veriyorum günde hakkaten heee 2 ebru şallı ederim rahat güldürdün benii :roflol:

Ben şimdi gidem koşu bandında dün yarım kalan yürüyüşümü bitirem 30-45 dk sonra görüşürükk!! Beni özleyin anacuuumm bayanssulusmile

ayy alemsin kıs nursena anlaşıldı senin adam oğlan olana kadar boş bırakmayacak seni...:roflol::roflol::roflol:ebru şallı hee hiç sevmem kendilerini kadın doğuracak nerdeyse ama karnı sanki yemeği fazla kaçırmışta şişkinlik yapmış gibi...ben hamileyken ayaklarımı göremiyordum...:roflol::roflol::roflol:

aman ne $ekermis bu ya masallah surata tipe ici$e bak tombuul tombul masallahh

GÜNAYDINLARR!! opuyorumnanaktan
Maşallah ne tatlı,yakışıklı oğlun var çıtır YENA,Allah analı-babalı sağlıkla büyütsün inşallh boshayallersmile

kızlarrr topiğe bir yakışıklı resmi konmuş...:))))))

yenacım maşallah Allah nazarlardan korusun...

Çok sağolun kızlar...

Yenaaaaaaaacımmmm oğluşun mu bu aklinialirimsmile

Evet canım..:)))

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kıyamam ben ikinize..Sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllar oğluna...

Hoşgeldin nursena,
Allah analı babalı büyütsün...

Ben hala göremiyorum...
:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…