Bugün kahvaltım çok az çeşitli çeşitli bile denmez hatta,bir dilim çavdarlı ekmek,domates,haşlanmış yumurta..Evde her şeyin bitesi gelmiş :umursamaz: Kahvaltıdan önce bol bol su içtim ki doyayım,annem pazardan gelinceye kaaaa idare etsin bunlar beni,sonrası :lepi:
Bir yakışıklı resmi bırakıyorum...Alıntı yapmayın silicem....:)
Günaydın kızlar
Rejime ve spora geri döndüm :sm_cool: mutluyum :lepi:
20 dakika leslie hanımlarla yürüyüş ( ancak dayandım sevmiyorum bu kadını) 10 dakika kondisyon bisikleti 100 tane twister dönüşü.
Kahvaltım içine meyve doğradığım bir kase sütlü special K-flex yarım litre su( 2 hafta yapıcam bunu bakalım 2 haftada 3 kilo olayı ne kadar doğru -tatlicadiarzu- )
Carnivalenin söylediği kür içinde elma ve kayısı alacağım bugün.
Dışarıda işlerim var hepsi tempolu yürüyerek halledilecek =) en az 1 saat tempolu walk walk walk aklinialirimsmile
zayıflıycam kötükedihüso o kadar !!! benneyaptımki
günaydın kızlarrzemuszemus
günaydınnnn..kıs geleydin bana herbişeylerim vardı yerdik beraber...opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
Rejime ve spora geri döndüm :sm_cool: mutluyum :lepi:
20 dakika leslie hanımlarla yürüyüş ( ancak dayandım sevmiyorum bu kadını) 10 dakika kondisyon bisikleti 100 tane twister dönüşü.
Kahvaltım içine meyve doğradığım bir kase sütlü special K-flex yarım litre su( 2 hafta yapıcam bunu bakalım 2 haftada 3 kilo olayı ne kadar doğru -tatlicadiarzu- )
Carnivalenin söylediği kür içinde elma ve kayısı alacağım bugün.
Dışarıda işlerim var hepsi tempolu yürüyerek halledilecek =) en az 1 saat tempolu walk walk walk aklinialirimsmile
zayıflıycam kötükedihüso o kadar !!! benneyaptımki
Kepek ekmegi peynir domates haslanmis yumurta. Sabah uyamdigimdada elma kaysı kürümu ictimsupsuperimmmzemuszemuszemuszemus
asker paşamın doğumgünü bugün...ilk ayrı kaldığımız doğumgünü
çok doluyum kızlar gözümün ucunda yaş...senağlamasenağlamasenağlama dağıtım iznine az kaldı 10 dan geriye sayım başladı...bugün 9...yarın...8........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?