Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDINLARR!! opuyorumnanaktan
Maşallah ne tatlı,yakışıklı oğlun var çıtır YENA,Allah analı-babalı sağlıkla büyütsün inşallh boshayallersmile

Bugün kahvaltım çok az çeşitli çeşitli bile denmez hatta,bir dilim çavdarlı ekmek,domates,haşlanmış yumurta..Evde her şeyin bitesi gelmiş :umursamaz: Kahvaltıdan önce bol bol su içtim ki doyayım,annem pazardan gelinceye kaaaa idare etsin bunlar beni,sonrası :lepi:

günaydın etine dolgun fıstık hanımlar......:))))))))

bugünki yediklerim ve yiyeceklerim....))))))))

sabah tiroid ilacım ,su.

yolda 1 şişe su 4 badem,4 minik kara erik,( erikler köyden annecim yollamış )

KAHVALTI
3 dilim kızarmış tb ekmek,salatalık,peynir,yeşilzeytin,maydanoz,çay

ÖĞLE
z,yağlı taze fasülye,çoban salata,ayran

ARA
nektarin,kayısı

AKŞAM
patlıcan salatası,tavuk,yoğurt

yeterince su,bitki çayı

kızlarrr topiğe bir yakışıklı resmi konmuş...:))))))

yenacım maşallah Allah nazarlardan korusun...

Son düzenleme:

günaydınnnn..kıs geleydin bana herbişeylerim vardı yerdik beraber...opuyorumnanaktan

Kepek ekmegi peynir domates haslanmis yumurta. Sabah uyamdigimdada elma kaysı kürümu ictimsupsuperimmmzemuszemuszemuszemus

Günaydın kızlar

Rejime ve spora geri döndüm :sm_cool: mutluyum :lepi:

20 dakika leslie hanımlarla yürüyüş ( ancak dayandım sevmiyorum bu kadını ) 10 dakika kondisyon bisikleti 100 tane twister dönüşü.

Kahvaltım içine meyve doğradığım bir kase sütlü special K-flex yarım litre su( 2 hafta yapıcam bunu bakalım 2 haftada 3 kilo olayı ne kadar doğru -tatlicadiarzu- )

Carnivalenin söylediği kür içinde elma ve kayısı alacağım bugün.
Dışarıda işlerim var hepsi tempolu yürüyerek halledilecek =) en az 1 saat tempolu walk walk walk aklinialirimsmile

zayıflıycam kötükedihüso o kadar !!! benneyaptımki

hepsi süper canım gidecek kilolar zemuszemus

Tombulkelebekim olayı bitirmişin sen yyaaw zemuszemus Hayırlı uğurlu olsun diyete ve spora dönüşün a.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

An itibariyle ara öğünümü yedim;ama ne yedim zemuszemus bastırma;bir lokumu ikiye böldüm önce sadece yarım lokum iki bisküviyle yiyecektim onu yedim baktım kesmedi kilotakibinden kalori hesabına baktım ki meğer bir lokum 4 bisküvi 67 kaloricikmiş sırnaşık şey Bu ara öğünüm tarihe geçsin lütfen,en sevdiğim tadı yedim hem de kesinceye kadar alkisalkisalkis

asker paşamın doğumgünü bugün...ilk ayrı kaldığımız doğumgünü

çok doluyum kızlar gözümün ucunda yaş...senağlamasenağlamasenağlama dağıtım iznine az kaldı 10 dan geriye sayım başladı...bugün 9...yarın...8........

yağmur gözlü askeremi gitti oğlun sağ salim dönmek nasip etsin allah askerlerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…