Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay geleeeeeee opuyorumnanaktan

sen benim kardeşim gibi oldun galiba dediğin gibi oldu yerimseniben

buradaki arkadaşlarla anlaşma yapıp sonrada devam etmek lazımmmmmmmm

yoksa olmayacakkkk

ultra tembel biri olarak yapamıyorum sporrrrrrrrrrr

sen benim kardeşim gibi oldun galiba dediğin gibi oldu yerimseniben

buradaki arkadaşlarla anlaşma yapıp sonrada devam etmek lazımmmmmmmm

yoksa olmayacakkkk

ultra tembel biri olarak yapamıyorum sporrrrrrrrrrr

Yapamıyorum diye bir şey yok en başta lunaazul,ben XXXXL tembel biri olaraktan spor yapıyorsam spor yapamıyacak biri yoktur aklinialirimsmile

kızlar kilo verenleri tebrşk ediyorum bu kulübün en çıtır bayanları olucaz bir gün podyuma çıkıcaz:=)
tombulkelebekim yarım saat yürüyüşe 0.5 kg süpper ya resmen üşenmesem bende yaparım ama yürüyüşten sıkıldım güzel bir video bulunca banada haber ver
kızlar diyetisyene gittim ve bana ayda 2 3 kilo kaybetmem gerektiğini benimse baya abarttığımı söyledi ve bana 1700 kalorilik bi liste hazırladı kafamı taşlara vurucam neredeyse benim kalmış eylüle 1 ayım kadın dio 2 3 kilo vericeksin 36 size patolon giymek istiyorum şimdi 52 beden pantolonum bol geliyor hatta dün belimden düşücekti kemer taktım ne yapıyım şimdi diyetisyene mi uyuyum yoksa bildiğim gibi kilo mu kaybedeyim bide şekerim düşük çıkınca aç kalıosun sen falan dedi sinirlerim zıpladı tok olunca sorun yaşamadım aç oluncada yaşamam dicektim tuttum çenemi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…