Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Siyahbeyaz yeni bir çizelge yap ve açıklamada belirtilen linki kısayoluna kaydet yavriim yerimseniben

çıtırlarım ben gidip 30 dk lık sporumu yapayım

çünkü akşam da işteyim yapamicammmm

şimdi aradan çıkartayım da

sonra ilk sözünü tutamayan ben olmayayım

öptümmmmmmmmmmmzemuszemus

pregant..................?
ekincik...................İzinli
ayseher..................100...............99.6...........-400gr.
blackandwhite..........66,4.............65.1...........-1300gr.
greendreams............95................94.............-1000gr.
tombulkelebegim......120.8............121.9..........+1100gr.
meruse.....................95,5.......................Aynı
tombisim.................105,2...........102.7...........-2500gr.
derin..........................................115.9
badem.....................87................84.9............-2100gr.
zynpkr....................100,3.............99.6............-700gr.
carnivale.................115,1............113.6...........-2700gr.
YENA.....................92.................95..............+3000gr.
seçil ......... ............84..................Aynı
yağmurgözlü............106.8.............106............-800gr.
Lenaazul.................94...................91...........-3000gr.
zeynep957..............95.5...................?

Son düzenleme:
ogretmenim sen varsin ya ben ne anlarim pc benim icin ekranli daktilo yani:kedi:

Ekranlı daktilo :roflol: Tamam senin linki de kısayola ekledim,sen bildirim yaptıkça değiştirirm senin çizelgeyi de,inşallah en kısa sürede 75 yazarım opuyorumnanaktan

BLACKKKK

1300 gr vermişsin canım gözün aydınnnnnnn hihoyyyt:lepi:

ben ne demiştimmmm bayanssulusmile

Haftanın birincisi....Lenaazul..a.s.:hooray: :lepi:

Haftanın ikincisi.....carnivale. :hooray: a.s.

Haftanın üçüncüsü..tombisiim:hooray: a.s.

Bu e-posta'ya dikkat!

Son günlerde internet ortamında e-posta olarak dolaşan bir virüs için Emniyet Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu.

Ankara- Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, sanal alemde dolaşan ve terör örgütünün Avrupa'da bulunan hackerları tarafından geliştirilen bir virüs tehlike saçıyor. Yurttaşları tanıdıkları yada tanımadıkları adresten gelen "Terörü lanetliyoruz. Herkesi birlik olmaya çağırıyoruz" başlıklı postaları açmamaları konusunda uyaran yetkililer, aynı şekilde msn üzerinden "laneththeteror@hotmail.com ve laneththeteror@hotmail.com" adresli kişilerin arkadaşlık tekliflerini kabul edilmemesini istediler.
Postanın içinde bulunan pps(Powerpoint) sunusunun açıldığı anda tamamen zararsız görünen bir Powerpoint sunusu eşliğinde sözde terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor. Ancak alt bölümde bilgisayarın çökmesini sağlayacak programını hazırlayan sunumun son bölümünde ise terör örgütü PKK tarafından yapıldığını ve tamamen aldatmaca olduğunu içeren Türkiye karşıtı bir resim ile (Bölünmüş Türkiye ve kürdistan haritası) bilgisayarınızdan bütün verilerin silinmeye başlıyor. Aynı anda msn programına da sarktığı belirtilen virüs, silinme işleminden hemen önce msn ve e-posta listenizdeki tüm arkadaşlarına da aynı içerikli bir e-posta gönderiyor.
Emniyet yetkilileri bu tip uzantılı dosyaların açılmadan silinmesinin gerektiğini vurgularken, özellikle de kamu kurum ve kuruluşlarının bilgisayarlarından kesinlikle açılmamasını istediler.

Haftalık spor listesi...

Carnivale......810 dk. ile birinci:hooray: a.s.

Badem13.... 550 dk.. İle ikinci...:lepi: a.s.

tombisiim.....491 dk. ile üçüncü..:lepi:

Son düzenleme:
Haftanın yüzkarası...YENA +3 kilo ile...

Buyrun kendisini istediğiniz gibi kınayın....mafoldumben

carnivale canım yaptığın sporun haftalık toplamını yazarmısın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…