Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftanın birincisi....Lenaazul..a.s.:nazar::hooray: :lepi:

Haftanın ikincisi.....carnivale. :hooray: a.s.

Haftanın üçüncüsü..tombisiim:hooray: a.s.

Öncelikle beni bugünlere getiren arkadaşım BLACKANDWHİTE'a teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan:lepi:sırnaşık şey

Tabiki başlamamda ve devam etmemde onun ve sizlerin katkısı çok büyük teşşekkür ediyorum:hooray:buyrunnnnnnnnn

Ve hep beraber devamını getireceğimize inanıyorum :Saruboceq:

Öncelikle beni bugünlere getiren arkadaşım BLACKANDWHİTE'a teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan:lepi:sırnaşık şey

Tabiki başlamamda ve devam etmemde onun ve sizlerin katkısı çok büyük teşşekkür ediyorum:hooray:buyrunnnnnnnnn

Büyüklerin ellerinden,küçüklerin gözlerinden öpüp bitir konuşmanı yerimseniben Zafer,zafer benimdir diyenlerindirr kaydirigubbakcemile5

Bende aranıza yeni geldim. Çok uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, azminizi ve heyecanınızı :lepi: Sonunda bende doktordan, anne olmam içi önce kilo vermem gerektiğini, yağlarım erkeklik hormonumu yükselttiğini ve bu nedenle anne olamadığımı öğrenince, dengeli beslenme ve spor yapmaya karar verdim. Şu an 97,4 kiloyum. hedefim öncelikle 80,00 kg. umarım olur alkisalkisalkis

Hayırlı cumalar arkadaşlar....

Kilo verenleri tebrik ediyorum....kaydirigubbakcemile5

canımmm benim rica ederim..bu senin sayende senin için gerekli olan biraz motive idi okadar..seni çok seviyorum opuyorumnanaktan

carnivale canım yaptığın sporun haftalık toplamını yazarmısın lütfen...

canım dakika olarak yazılacakmış pardon:))))):kedi:

canım mekiği on beşer dakikada çektiğimi varsaysak altı gün boyunca her gün birer saat de net yüzme ve kardiyo var altı günden
toplam: 12 saat 90 dakika
yani
810 dakika... doğru hesapladım sanırsam:)))))

canım ya yeni hazırladığım ticker daki linki nereye yapıştıracağımı bulamadım bu defa da..çok soruyorum ama:kedi:

Açıklamada kısayola ekleyin denilen linke tıkla,o sayfa açılınca internet sayfasında sol üstte sık kullanılanlar yazyor oraya tıkla ordan da sık kullanılanlara ekleye tıkla ve ordan ekle :uhm: Anlatabilmişimdir inşallah bilmiyorumkismile

:teselli::teselli:Neden böyle oldu ki,kesin bir terslik var haftada 3 kilo cıks :umursamaz: şişmişindir kesin :lepi:

canim niye aldin okadar birden?ne kadar surede geri aldin.yinede uzulme yeni aldiklarin hemen gider

Haftalardır hiiç dikkat etmiyorum...spor yapmıyorum...

Birde feci abarttım...Birde malum dönemimdeyim....Kısacası kilo almak için elimden ne geldiyse yaptım...:kızgın:

Bende aranıza yeni geldim. Çok uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, azminizi ve heyecanınızı :lepi: Sonunda bende doktordan, anne olmam içi önce kilo vermem gerektiğini, yağlarım erkeklik hormonumu yükselttiğini ve bu nedenle anne olamadığımı öğrenince, dengeli beslenme ve spor yapmaya karar verdim. Şu an 97,4 kiloyum. hedefim öncelikle 80,00 kg. umarım olur alkisalkisalkis

a.s. Hoşgeldin

Başlangıç kilom: 94
Geçen haftaki kilom 94 ( yeni başladım zaten zemuszemus)
Bu haftaki kilom: 91kaydirigubbakcemile5

Hey kızlar nasılsınız bakalım öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

Ayy ayyy Cook çok tebrikler zemuszemusalkisalkisalkis:roflol:alkisalkisalkis

Back
X