Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse şekerlerimmm

beni görev bekler gidip üstümü değiştirip, hazırlanmam lazım.....

görev bitimi yine bakarım buralara

öpüldünüz anacımmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bugün ki Menüm;

Sabah;
Elma kabuklu kayısılı su
İçine şeftali erik elma kuru kayısı doğranmış 1 porsiyon k-flex
Ara
1 dilim light ekmek
yarım kk peynir
Öğle
Fırında tavuk baget yağsız
Ara
Kaşarlı gözleme ( yarım kadar )
Akşam
İçine şeftali üzüm kayısı erik doğranmış 1 porsiyon k-flex

2.5 lt su içtim yatana kadar 3 lt yapar bırakırım.

Heyyt kim tutar sizi kizlarrrr!!
Kizin rahat durmuyorsa evde, senin yerinde olsam cimcimeyi pusete koyup yuruyuse cikardim. Ana-kiz gezmis olursunuz yerimseniben
canım aşırı sıcak var yoksa çıkacağım ama herkez denizde birde arabada bile en fazla 10 dakika duruyor sonra inmek istiyor arabayımı taşıyayım onumu o yüzden öle bir şansım yok çok üzgünüm bu durumda

benim kızım bildiğiniz üzere 12 senede geldi haliyle nazlı olacak adıda naz zaten eeee biraz fazla huysuz tabiii kök söktürüyor annesine ama korkma xcanım dünyanın en güzel duygusu anne olmak her çocuk bir değil zaten . bilgisayara oturamıyorum spor yaptırmıyopr bana gezmeğe gidemiyorum ama olsun hrşeye razıyım yüce allahım tattırdı ya bu duyguyu bana herkeze tattırsın inşallah inşallah evlendiğin zaman uğraşmadan bebeciğin olur

sabakh elmalı kayısılı kürümü yedim zorlada olsa kabukları biraz sert geldi ama wcde aldım soluğu yaaaaaa razıyım ben günlerdir çok çektim hemen etkisini gösterdimi bilmiyorum gerçii

şimdi hazırlanmam lazım yemekli sünnete gideceğiz mahvoldum ben........

Benm kayısı yoktu dün,sadece elma kabuğuyla hazırladım suyu kaydirigubbakcemile3 Yarı etkisi bile yeter dedim kaydirigubbakcemile3 Bugün kayısı aldım sonunda,inşallah kayısıları lukluk yutmam bir günde lülülülülülü
Çorba falan iç derinim yyaaw,kaçırma sakın olumunekankayizsmile bol bol su iç gitmeden kessin,hem tuvalete git gel sporunu da çıkarırsın aradan lülülülülülü

ben kayısıyı ekşi ve sert olanından aldım yemiyeyim diye inşallah dikkat edeceğim akşama kaçırmadan gelirim

Ben öylesini bulamadım,bir toptan fiyatına perakende satış marketinden aldım aklinialirimsmile gayet tatlı ve yumuşak duruyor,bir de parlak parlak sempatiksalakcinni

8 dakika ancak dayandım yahu karadenizliler bilir kemençe eşliğinde 3 ayak oynadım epey ter attırdı valla bizim kemençe tulum çalsa her dakika oynarım zaten hihoyyyt

Ben öylesini bulamadım,bir toptan fiyatına perakende satış marketinden aldım aklinialirimsmile gayet tatlı ve yumuşak duruyor,bir de parlak parlak sempatiksalakcinni

bende ekşisini bulamadım ya :sinifsinif: tatlısından günde en az 3 tane yiyorum zaten kaydirigubbakcemile3 kayısı cildi de güzelleştiriyor inşallah bir yandan da cildimiz güzelleşir :1rolleyes:

Yani yani,burda seni bekliyoruz bak dörtbindört gözleopuyorumnanaktan

zalimi nerelerdesin zaten sen ??? hiç girmiyorsun 90 üstü topicine zayıflayınca bizi unuttunmu yoksam :sinifsinif:

oy oy oy canlarım kıyamam ben size çok duygulandım şimdi ya aaahhhh ahmafoldumbenmafoldumben

ben kayısıyı ekşi ve sert olanından aldım yemiyeyim diye inşallah dikkat edeceğim akşama kaçırmadan gelirim
ıyyyyyy iğrenç nefret ederim taze kayısıdan ben sarı kuru kayısı yerim sadece ne alakadır bilinmez tabi o ayrı konu

herkese merhaba bende kendi çapımda kilo vermeye calısıyorum. ama suanda kilo vermem durdu bişey yemediğim halde hiç veremiyorum. hamile kalmak için kilo vermem gerekiyor. sporda yapamıyorum. suanda 5 günde 5 kilo diyeti var onu yapıyorum bakalım bi değişme olacakmı.allah hepimize sabır ve başarı versin.

MerhabalaRR!!konumuza hoşgeldin a.s. Bir şey yemezsen kilo vermen durur elbet domatesbiber..2 saate bir birşeyler yiyeceksin ki kilo vermen hızlansınkaydirigubbakcemile2 Spor yapamama nedenin ne canım,bir rahatsızlığın mı var bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile Şok diyetlere yönelinmiş hemen lmaz:

pregant..................?
ekincik...................İzinli
ayseher..................100...............99.6...........-400gr.
blackandwhite..........66,4.............65.1...........-1300gr.
greendreams............95................94.............-1000gr.
tombulkelebegim......120.8............121.9..........+1100gr.
meruse.....................95,5.......................Ay nı
tombisim.................105,2...........102.7...........-2500gr.
derin..........................................115.9
badem.....................87................84.9....... .....-2100gr.
zynpkr....................100,3.............99.6......... ...-700gr.
carnivale.................115,1............113.6...........-2700gr.
YENA.....................92.................95........ ......+3000gr.
seçil ......... ............84..................Aynı
yağmurgözlü............106.8.............106............-800gr.
Lenaazul.................94...................91...........-3000gr.
zeynep957..............95.5...................?
zalimi....................83.5.................80.9.........-2600gr.

zalimi ekledim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…