- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
profildeki fotodaki sensin??
onları saymıyorum şekerimmmmm zemuszemus
canım aşırı sıcak var yoksa çıkacağım ama herkez denizde birde arabada bile en fazla 10 dakika duruyor sonra inmek istiyor arabayımı taşıyayım onumu o yüzden öle bir şansım yok çok üzgünüm bu durumdaHeyyt kim tutar sizi kizlarrrr!!
Kizin rahat durmuyorsa evde, senin yerinde olsam cimcimeyi pusete koyup yuruyuse cikardim. Ana-kiz gezmis olursunuz yerimseniben
Derincim uzun zamandır okuyorum yazdıklarını hep kızının huysuzluğundan şikayetçisin ben korkmaya başladım ya bebeğim olunca öyle herşeye mızmızlanırsa ben naparım bilemiyorum bebekler o kadar kök söktürüyormu ya annelere bilmiyorumkismile
yenacım bende 80.9 kiloyum eklersen burada olmaya devam etmek istiyorum
sabakh elmalı kayısılı kürümü yedim zorlada olsa kabukları biraz sert geldi ama wcde aldım soluğu yaaaaaa razıyım ben günlerdir çok çektim hemen etkisini gösterdimi bilmiyorum gerçii
şimdi hazırlanmam lazım yemekli sünnete gideceğiz mahvoldum ben........
Yani yani,burda seni bekliyoruz bak dörtbindört gözleopuyorumnanaktanyenacım bende 80.9 kiloyum eklersen burada olmaya devam etmek istiyorum
ben kayısıyı ekşi ve sert olanından aldım yemiyeyim diye inşallah dikkat edeceğim akşama kaçırmadan gelirim
8 dakika ancak dayandım yahu karadenizliler bilir kemençe eşliğinde 3 ayak oynadım epey ter attırdı valla bizim kemençe tulum çalsa her dakika oynarım zaten hihoyyyt
Ben öylesini bulamadım,bir toptan fiyatına perakende satış marketinden aldım aklinialirimsmile gayet tatlı ve yumuşak duruyor,bir de parlak parlak sempatiksalakcinni
:teytey: tutuş bi daha tepek beraber hihoyyyt
Yani yani,burda seni bekliyoruz bak dörtbindört gözleopuyorumnanaktan
zalimi nerelerdesin zaten sen ??? hiç girmiyorsun 90 üstü topicine zayıflayınca bizi unuttunmu yoksam :sinifsinif:
ıyyyyyy iğrenç nefret ederim taze kayısıdan ben sarı kuru kayısı yerim sadece ne alakadır bilinmez tabi o ayrı konuben kayısıyı ekşi ve sert olanından aldım yemiyeyim diye inşallah dikkat edeceğim akşama kaçırmadan gelirim
herkese merhaba bende kendi çapımda kilo vermeye calısıyorum. ama suanda kilo vermem durdu bişey yemediğim halde hiç veremiyorum. hamile kalmak için kilo vermem gerekiyor. sporda yapamıyorum. suanda 5 günde 5 kilo diyeti var onu yapıyorum bakalım bi değişme olacakmı.allah hepimize sabır ve başarı versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?