canım dakika olarak yazılacakmış pardon:))))):kedi:
canım mekiği on beşer dakikada çektiğimi varsaysak altı gün boyunca her gün birer saat de net yüzme ve kardiyo var altı günden
toplam: 12 saat 90 dakika
yani
810 dakika... doğru hesapladım sanırsam:)))))
Bende aranıza yeni geldim. Çok uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, azminizi ve heyecanınızı :lepi: Sonunda bende doktordan, anne olmam içi önce kilo vermem gerektiğini, yağlarım erkeklik hormonumu yükselttiğini ve bu nedenle anne olamadığımı öğrenince, dengeli beslenme ve spor yapmaya karar verdim. Şu an 97,4 kiloyum. hedefim öncelikle 80,00 kg. umarım olur alkisalkisalkis
canım dakika olarak yazılacakmış pardon:))))):kedi:
canım mekiği on beşer dakikada çektiğimi varsaysak altı gün boyunca her gün birer saat de net yüzme ve kardiyo var altı günden
toplam: 12 saat 90 dakika
yani
810 dakika... doğru hesapladım sanırsam:)))))
Bende aranıza yeni geldim. Çok uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, azminizi ve heyecanınızı :lepi: Sonunda bende doktordan, anne olmam içi önce kilo vermem gerektiğini, yağlarım erkeklik hormonumu yükselttiğini ve bu nedenle anne olamadığımı öğrenince, dengeli beslenme ve spor yapmaya karar verdim. Şu an 97,4 kiloyum. hedefim öncelikle 80,00 kg. umarım olur alkisalkisalkis
bilmiyorumkismile Nasıl anlatsam yyaaa,istersen meruseninki gibi yapalım kk şifreni özelden gönder ben çizelgeni yapayım ve her hafta kilo bildirimine göre değiştireyim,uyarsa mesaj at yavriiimm yerimseniben
canım benim çizelgeme dikkat etmedin herhalde olmamış mı
Ayy ayyy Cook çok tebrikler zemuszemusalkisalkisalkis:roflol:alkisalkisalkis
ÖNEMLİ
Gece araç sürerken, camınıza firlatılan yumurtalar ile saldırıya
uğrarsanız, sileceği çalıştırmayın ve cama su püskürtmeyin. Çünkü su ile
karışan yumurta sütümsü bir renk alır ve görüşünüzü %92.5 oranında bloke
eder.
Bu durumda aracı durdurmak zorunda kalıp, soyguncuların kurbanı
olabilirsiniz.
Bu soyguncular tarafından kullanılan yeni bir yöntemdir. Lütfen
arkadaşlarınıza, çevrenize iletin.
teşekkür ederimmmm
ayyyy süper motive oldum tutmayın beniiiiiiihihoyyyt:teytey:
kızlar 2 mil leslie ile yürüdüm geldim
bu gazla 5 mil bile yürürüm ben yawwwwwkaydirigubbakcemile2guclubacismile
Yürüdükçe yürüyesi geliyor insanın,daa??5 mil de yürürsün yyaaw,nesi var kaydirigubbakcemile2
şu anda yaptığım 2 millik yürüyüş sayesinde kahvaltımı erittimmm -31 kcal deyim:lepi:
Ben de akşam yemeğine cacık yersem ve 2 mil şimdi,5 mil akşam yürürsem 156 kaloriyle bitiriyorum günü zemuszemus Tabi evi süpürmeyi,bilgisayar başında geçirdiğim 5-6 saati,yıkadığım bulaşığı vb vs vvee bünyemin yaktığı 1800 kaloriyi saymıyorum aklinialirimsmile
süperrrrrrrrr:lepi:
Ramazana kadar ne kaa spor yapsam,ne kaaa kilo versem kârımdır aklinialirimsmile
Aynen bende onu düşünüyorum ramazanda çok ağırlaşıcazzzzz bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?