Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmez mi hiç,geçiyor elbet;ama diyette olan biri için acuk fazlası gerek olumunekankayizsmile Ben gayet iyiyim sabahın bir vaktinden beri burdayım lülülülülülü

Geçmez mi hiç,geçiyor elbet;ama diyette olan biri için acuk fazlası gerek olumunekankayizsmile Ben gayet iyiyim sabahın bir vaktinden beri burdayım lülülülülülü

Anacım spor yapmaya vaktim kalmadı.....

biraz size takılırım şimdi....

sonrada yemek hazırlayıp işe gitmem lazım.....

Ancak gece gelip yapmam lazım ama

belki bu akşam daha yorucu geçerrr

ayakta durmalar , yürümeler falan spor kotamı doldururum gibime geliyor.......

Haklsın yyaaw,gece 12de gelip spor yapacak halin mi kalır,at kendini yatağa akannehir

Amaaaan rebekaaa inanır mısın şimdi geçmişe bakarken seni gördüm dedim ne ediyor acaba elin afrikasında demiştim..Hoşgeldin a.s.

alminas canım merhaba...izindeydim ben ve aklımdaydın acaba doğum yaptı mı diye baktım burdaymışsın nasılsın kız doğmadı değil mi?

senı gorunce msn actım bende sende benım aklımdaydın canımm yok henuz dogmadı kısmet olursa 4 agustos carsamba aksamı 16 00 da sezeryanımız varr kızımız gelıyorrr nıhayet :)) oglusumuz nasıl buyuyormu sen nasılsın sıkıntın yok degıl mı hersey yolundamı

Sabah 7:30 da kalkmış evi silmiş sürümüş,30 dk Leslie'yle yürümüş ve 1 saat oynamış biri olarak acuk dinlenmem gerek herhaldu galuba sanursamm -tatlicadiarzu- Akşam yine burdayım yerimseniben Beni özleyin anacuumm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…