Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünü en az -400 Kaloriyle kapatmam lazım onun içinde en az 500 kalori yakmam lazım ben kondisyon bisikletime gidiyorum. Sonra da leslie hanımla 20 dakika yürürüm dönerim.

varyaaa bır aydır nerdeyse cılkım cıktı.. ev tadılatta ustalar bı gelır bı gelmez.. delı oldum delı... elın afrıkalarında ne olur artık sız dusunun bıze bısı oldugu yokta bır tane paşamız var golden yawrum sıcaktan mahvoldu burda

iyi canım çok sevindim çok erken gelmemesine sadece 4 günün kalmış hayırlı doğumlar inşallah...biz de iyiyiz çok şükür oğlan büyüyor çok hareketli maşallah...izmirdeydim tatilde orda hem kendime hem bebeğe bol bol alışveriş yaptım...çok cici şeyler aldım..inşallah sağ salim kucağımıza alıp giydirebiliriz..

ıns canım herseyın yolunda olmasına sevındımm gulegule ıyıgunlerde gıyın ıns oglusumuz herseyın en ıyısıne layıkk teyzesı yesın onuu :ecrin_bebek:

bana gelınceee ben hala bı ısın ucundan tutup baslayamadım.. ama baslamamda yakındır.. evı bı duzene koyayım.. zaten sıcaktan dogru duzgun bısey yenmıyor.. bu arada kardesımle gorustum bı ılac onerdı l-carnitine.. eczacı bı arkadası onermıs.. faydasına gelıncee... yagları enerjıye cevırerek daha fazla kalorı yakmaya yardımcı oluyormus.. daha fazla bılgısı olan varmı bu konuda..

Kendinize ii bakin citir hatunlar, kolay gelsinnnn Kelebekimm, Lunaazul
Sanada ii dinlenmeler Bademcik
Kocaman opuldunuzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba kızlar.hepinizi tek tek çok özledim.geçtigimiz günlerde babaannemi kaybettim.o yüzden ne forum ne diyet hiçbişi kalmadı.dün yine bıraktığım yerden başladım en azından cumadan cumaya size de yetişmiş olurum.kilom hala 92.5 bu hafta bi 3 kilo vermeyi umut ediyorum.kilo verenleri de tebrik edip kucak dolusu öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug:

Evettt akşam yemeğimi yemiş ve günlük yemek olayıını bitirmiş durumdayım. 10 dakika yürüdüm 10 dakika dans ettim 10 dakika kondisyon bisikletine bindim veee eksi kalorilere düştüm sonunda şimdilik -19 kalorideyim ama yatana kadar onu en az -400 yapacağım. Ama acayip yorgunum sabahtan beri adam akıllı durmadım bile yerimde .

Aldığım kalori 1411
Yaktığım kalori 1430 ( şimdilik)
Bugünlük Egzersiz saati 153 dakika

Menüm
Sabah
İçine meyve doğranmış light sütle 1 kase k-flex
Ara
1 dilim light ekmek
1 kutu ton balığı
Öğle
Elma
1 dilim light ekmek
1 tane haşlanmış tavuk baget
Ara
Cacık
1 dilim light ekmek
2 tane light bisküvi
Akşam
İçine meyve doğranmış 1 kase light sütle k-flex

başın sağolsun canım..hoşgeldin..opuyorumnanaktan

harika bir menü ve süper aktiviteler kaydirigubbakcemile2:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…