Bugün SBS sonuçları açıklandı..Bilen biliyordur kızımda girmişti...sonuç gayet iyi...Çok mutluyum,mutluyuz..:))))
Canım kızım benim,başarılarının devamını diliyorum...
Sevinçten ağladım...sulu göz olduğum için ota, b.....a ağlayan bir tipim...:)))
Çokk sevindimmm
Ne kadar mutlu olduğunu tahmin ediyorummm
Darısı bizimkilerin başına
ne kaaa sevindiğini,kendimin ne kaa sevineceğini düşündüm de benm bile gözlerim doldu,Ağlayabilüüsün :lepi: hakkındır ağla lülülülülülü
ayy çok sevindim cnm onlara ağlanır tabi ağla ağla başarılarının devamını diliyorum dalumu öp komacan bnm yerime de
çok sevindiiimmm.:) ne kadar mutluluk vericidir kim bilir.canım ya.opuyorumnanaktan
ben yatmaya gidiyorum bayanlar.öptüm hepinizii.iyi geceler herkese.
kızlar sizinle kalmak çok istiyorum ama yarın işe gideceğim erken kalkmam lazım ve çok yorgunum biraz dinleneyim hiç olmazsa..hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler
merhaba kızlar geçmişi okumaya çalıştım iyi kaynatmışsın bu akşam:=) ben 98i görünce biraz kaçırdım ipin ucunu börek yedim bol bol öğlen ve akşam:)
bu arada bıktım bu sıcaklardan oturduğum yerde k. ter akıo:)
canım tebrik ediyorum kızınıda senide tebrik etmek lazım başarısının arkasında annesi vardır muhakkak:)
hayırlı bir liseye gider kızın inş canımm
Çok sağolun arkadaşlar...Umarım tüm çocuklar hayatın her alanında başarılı ve mutlu olurlar....:Saruboceq:
Annemin ÖSSye gireceğimiz sene yaptığı dua "İnşallah ümmeti müslümanın çocuğu yerleşsin istediği yere" kaydirigubbakcemile3 Anne diom bu mümkün değil,eğitim sistemini alt üst mü etcen diodum acuk da bencillikle tabi lülülülülülü
vallahi mutluyumda yenacım yaaaa günlerdir hiç dikkat etmiyoprdum sürekli kaçamk yapıyordum çok mutsuzdum özelliklede sporumuda yapınca dahada mutlu oldum bugün inşallah devamı gelir
Derincim harikasın..:)
Ben bugün gezmedeydim..Abartmamak kaydıyla yedim bişeyler,döndükten sonra oğlumu pusetine koyup yürüdüm azıcıkta olsa rahatladı vicdanım..:)))))
çok sevindim canım çok haklısın sevincimden ağlamaya bende aynen senin gibiyim ota b...a ağlar dururum sevinsemde ağlarım üzülsemde....Bugün SBS sonuçları açıklandı..Bilen biliyordur kızımda girmişti...sonuç gayet iyi...Çok mutluyum,mutluyuz..:))))
Canım kızım benim,başarılarının devamını diliyorum...
Sevinçten ağladım...sulu göz olduğum için ota, b.....a ağlayan bir tipim...:)))
merhaba kızlar geçmişi okumaya çalıştım iyi kaynatmışsın bu akşam:=) ben 98i görünce biraz kaçırdım ipin ucunu börek yedim bol bol öğlen ve akşam:)
bu arada bıktım bu sıcaklardan oturduğum yerde k. ter akıo:)
derın canım nasılsıl
(Anne olunca anlarsın ) demedimi..:))))
iyi gecelr herkeze her zamanki gibi çok yoğun bir gün geçirdim kızımda uyumuşken yatıp dinleneyim
hepinize iyi gecelerrrrr topicimizin en şirin en güzel en çıtır hanımlarııııı a.s.
evettttt :lepi: bunu düşünmek harika.
geçen gün alışverişe çıktım.bişeyler alacaktım giyecek çünkü herşey bol geliyor.baktım baktım.para vermeye kıyamadım aman nasıl olsa 1 ay sonra bunları da giyemem dedim.almadım.eski kıyafetlerim bollaştı.1 pantolonum 2-3 tane de bol gelen bluzum var.ama 85 i bekliyorum delice alışveriş için.hele 75 oldugumda off maaşı şimdiden biriktiriyorum.deli gibi alışveriş.hayatımda hiç yapamadıgım kadar yapıcam.her mağazaya girip denicem falan.of yaa harika bişey.tek büyük beden mağazasına bağlı kalmıcagımı düşünmek.sositososito
iyi geceler
miss badem are you there
iyi geceler citir secil.simdi senin kilonda olmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?