Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tebrik ediyorum kızınıda senide tebrik etmek lazım başarısının arkasında annesi vardır muhakkak:)
hayırlı bir liseye gider kızın inş canımm

Çokk sevindimmm

Ne kadar mutlu olduğunu tahmin ediyorummm

Darısı bizimkilerin başına

ne kaaa sevindiğini,kendimin ne kaa sevineceğini düşündüm de benm bile gözlerim doldu,Ağlayabilüüsün :lepi: hakkındır ağla lülülülülülü

ayy çok sevindim cnm onlara ağlanır tabi ağla ağla başarılarının devamını diliyorum dalumu öp komacan bnm yerime de

çok sevindiiimmm.:) ne kadar mutluluk vericidir kim bilir.canım ya.opuyorumnanaktan

Çok sağolun arkadaşlar...Umarım tüm çocuklar hayatın her alanında başarılı ve mutlu olurlar....:Saruboceq:

ben yatmaya gidiyorum bayanlar.öptüm hepinizii.iyi geceler herkese.

İyi geceler..

kızlar sizinle kalmak çok istiyorum ama yarın işe gideceğim erken kalkmam lazım ve çok yorgunum biraz dinleneyim hiç olmazsa..hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceler

İyi geceler..

Bende kurabiye yedim bugün...:kedi:

canım tebrik ediyorum kızınıda senide tebrik etmek lazım başarısının arkasında annesi vardır muhakkak:)
hayırlı bir liseye gider kızın inş canımm

Amin canım inşallah iyi bir lise olur...Henüz iki yılı var,3 yılın sınav sonucu baz alınıcak..Çocuklar yarış atı gibi oldu... Sisteme o kadar kızıyorumki..

Çok sağolun arkadaşlar...Umarım tüm çocuklar hayatın her alanında başarılı ve mutlu olurlar....:Saruboceq:

Annemin ÖSSye gireceğimiz sene yaptığı dua "İnşallah ümmeti müslümanın çocuğu yerleşsin istediği yere" kaydirigubbakcemile3 Anne diom bu mümkün değil,eğitim sistemini alt üst mü etcen diodum acuk da bencillikle tabi lülülülülülü

(Anne olunca anlarsın ) demedimi..:))))

Derincim harikasın..:)
Ben bugün gezmedeydim..Abartmamak kaydıyla yedim bişeyler,döndükten sonra oğlumu pusetine koyup yürüdüm azıcıkta olsa rahatladı vicdanım..:)))))
vallahi mutluyumda yenacım yaaaa günlerdir hiç dikkat etmiyoprdum sürekli kaçamk yapıyordum çok mutsuzdum özelliklede sporumuda yapınca dahada mutlu oldum bugün inşallah devamı gelir
çok sevindim canım çok haklısın sevincimden ağlamaya bende aynen senin gibiyim ota b...a ağlar dururum sevinsemde ağlarım üzülsemde....

aynen canım mahvoluoruz sıcaklardan günde kaç sefer suya girip çıkıyorum yoksa oturulmaz

bursa 16 hoşgeldin canım iyiyiz biz sen nasılsın yoktun uzun zamandır inşallah dönmüşsündür artık aramıza tam yatıyordum artık iyi gecelr canım

canım bende kıyafet almayanlardanımmm geçenlerde abartıp fazla kilo alınca pantalon tam yapıştı hemen bastım frenlereeeee az kıyafet oluncaa daha mantıklı oluyo bol gelenleri verdim nasılsa elimin altında kıyafetim var deemiyorum diyemiyorum ama sık sık mağazaya gidip denemeler yapıyorum 56 beden çok yapışırken üstümeee 44 beden elbiseleri giyiyorum abartıyomuşum gibi gelicek ama v pilikaşeli etekten giydim defacto da 42 bedene girdim yalnız pantalonda 46 giyiyorum sanırım kalıplarla alakalı basenciyim ondan da olabilir sakın almaa bayrama 85 i görrrr öyle al kıyafetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…