Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allahim nekadar guzel bunlari okuyunca bende yapabilirmiyim aceba dedim 42 beden suan hayal benim icin.benim sorun basende bacakta degilde gobek gogus ust tarafta yani.
secilcim sen nezamandir yapiyosun diyet ve nasil?

ayy seçilcim o temennilerin bnm içide olsun:kedi:
tabikide senin içinde aynı temennileri ediyorum hepinizeeee :):)
allahim nekadar guzel bunlari okuyunca bende yapabilirmiyim aceba dedim 42 beden suan hayal benim icin.benim sorun basende bacakta degilde gobek gogus ust tarafta yani.
secilcim sen nezamandir yapiyosun diyet ve nasil?

8 aydır 83 ile 86 arasında gidip geliyorum 83 ün altına daha inemedim 5 ocak 2009 dan beri yapıyorum cnm

hatta size 2 hafta önce tatilde çekildiğim bir resmi ekliyimmm hayal deil gerçek ama lütfen alıntı yapyaın sileyim

tamam canim yapmam bekliyorum

kuzum 1 gunde izin ver kendine neolur ki yarin bomba gibi donersin!sende dinlen lesliede kadini mahvettin yurute yurute:dance::dance:
Bugün 9da yedim zaten,yürümem gerek hem hiç kalkmadım yerimden nerdayse :1no2: Yürümem gerek,hem Leslie halinden memnun o kadında o ciğer oldukça ne mahvolcak bea guclubacismile

yenacim tebrikler cok sevindim senin adina!bende aynen dedigin gibi herseye aglayanlardanim.zaten oyleydim anne olduktan sonra dahada fena

Diimi,anne olmak zor zenaat..:))

hepinize iyi gecelerrrrr topicimizin en şirin en güzel en çıtır hanımlarııııı a.s.

İyi geceler çıtır seçil..:))

iyi geceler bayanlar hepiniz çok azimlisiniz umarım istediginiz kilolara düüşersiniz ve bende

İyi geceler glikoz,nasılsın.??

Hamd olsun Yena cım Rabbime şükredecek çok şey var

her sıkıntı her keder bir eksikligin giderilmesinde yardımcı oluyor sonunda

Olumsuz düşünmekten bunaldım artık çok çok iyiyim

Sen nasılsın

Diimi,anne olmak zor zenaat..:))

İyi geceler çıtır seçil..:))

İyi geceler glikoz,nasılsın.??

kesinlikle cok zor.bazen diyorum bu kadar cok sevgileri olmasa cekilmezlerdi.24/7 annesin haftasonu yok aksam yok sabah yatmak yok.canlari sagolsun allahim herkesin yavrusuna saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…