canım bende kıyafet almayanlardanımmm geçenlerde abartıp fazla kilo alınca pantalon tam yapıştı hemen bastım frenlereeeee az kıyafet oluncaa daha mantıklı oluyo bol gelenleri verdim nasılsa elimin altında kıyafetim var deemiyorum diyemiyorumama sık sık mağazaya gidip denemeler yapıyorum 56 beden çok yapışırken üstümeee 44 beden elbiseleri giyiyorum abartıyomuşum gibi gelicek ama v pilikaşeli etekten giydim defacto da 42 bedene girdim yalnız pantalonda 46 giyiyorum sanırım kalıplarla alakalı basenciyim ondan da olabilir sakın almaa bayrama 85 i görrrr öyle al kıyafetleri
Yes,here ı am :lepi: Hâlâ spor yapmadım ama sempatiksalakcinni
tabikide senin içinde aynı temennileri ediyorum hepinizeeee :):)ayy seçilcim o temennilerin bnm içide olsun:kedi:
allahim nekadar guzel bunlari okuyunca bende yapabilirmiyim aceba dedim 42 beden suan hayal benim icin.benim sorun basende bacakta degilde gobek gogus ust tarafta yani.
secilcim sen nezamandir yapiyosun diyet ve nasil?
10 kiloo senin için hiç bişey deil ben senin 65 olduğunu görücem inşallah bi kaç ay sonra :):)
tabikide senin içinde aynı temennileri ediyorum hepinizeeee :):)
8 aydır 83 ile 86 arasında gidip geliyorum 83 ün altına daha inemedim 5 ocak 2009 dan beri yapıyorum cnm
hatta size 2 hafta önce tatilde çekildiğim bir resmi ekliyimmm hayal deil gerçek ama lütfen alıntı yapyaın sileyim
iyi geceler bayanlar hepiniz çok azimlisiniz umarım istediginiz kilolara düüşersiniz ve bende
iyi gecelr herkeze her zamanki gibi çok yoğun bir gün geçirdim kızımda uyumuşken yatıp dinleneyim
Bugün 9da yedim zaten,yürümem gerek hem hiç kalkmadım yerimden nerdayse :1no2: Yürümem gerek,hem Leslie halinden memnun o kadında o ciğer oldukça ne mahvolcak bea guclubacismilekuzum 1 gunde izin ver kendine neolur ki yarin bomba gibi donersin!sende dinlen lesliede kadini mahvettin yurute yurute:dance::dance:
Bugün 9da yedim zaten,yürümem gerek hem hiç kalkmadım yerimden nerdayse :1no2: Yürümem gerek,hem Leslie halinden memnun o kadında o ciğer oldukça ne mahvolcak bea guclubacismile
nerdeeeeeeee hatirlamiyorum bile en son 65 kilo oldugumu.
nerdeeeeeeee hatirlamiyorum bile en son 65 kilo oldugumu.
yenacim tebrikler cok sevindim senin adina!bende aynen dedigin gibi herseye aglayanlardanim.zaten oyleydim anne olduktan sonra dahada fena
hepinize iyi gecelerrrrr topicimizin en şirin en güzel en çıtır hanımlarııııı a.s.
iyi geceler bayanlar hepiniz çok azimlisiniz umarım istediginiz kilolara düüşersiniz ve bende
abartmıyorum 65 leri en son gördüğümde 13- yada 14 yaşındaydım sanırım ve daha sonra hızla ileriye doğru devam etti
hadi kalk ozaman walkini yapta gel sen rahatlamican yurumeyince
Diimi,anne olmak zor zenaat..:))
İyi geceler çıtır seçil..:))
İyi geceler glikoz,nasılsın.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?